Kako svoje znanje pretvoriš v spletni program, info-produkt ali e-knjigo? 

Spletni seminar

Kako lahko iz nule oblikuješ in uspešno prodaš svoj prvi e-produkt, e-knjigo ali spletni program
s Špelo Korinšek Kaurin
Spoznaj formulo s katero lahko svoje znanje preoblikuješ v koristno in za kupce zanimivo vsebino ob svojem rednemu delu, in to tako, da zraven še uživaš, se zabavaš ter osebnostno rasteš.

Sreda, 25. oktober

ob 20:30 uri!

V interaktivni spletni učilnici bomo govorili:
  • o tem, kako lahko svoje znanje ali “veliko idejo” prodaš v obliki e-produkta, knjige ali spletne delavnice, pa čeprav nimaš narejenega niti še prvega koraka,
  • zakaj je sedaj najboljša priložnost, da poleg svoje redne plače s svojim specialnim znanjem zaslužiš še odličen bonus,
  • kako se lahko s svojim znanjem dotakneš množic in na ta način na svetu pustiš svoj pečat,
  • s katerimi prodajnimi taktikami si lahko že ob prvem lansiranju svojega spletnega izdelka in/ali storitve zagotoviš prvih 10, 20 ali celo 500 in več kupcev.
Komu je spletni seminar namenjen?

Specialistom, ki imajo poglobljeno strokovno zanje

(učitelji in vzgojitelji, kuharji, finančniki, investitorji, informatiki, menedžerji, psihologi …)

Kreativnim podjetnikom, ki se ukvarjajo s storitvami in želijo le-te razširiti še na splet

(coachi, motivatorji, svetovalci, terapevti, zdravilci, maserji, vizažisti, predavatelji, trenerji …)

Navdušenim "hobistom", ki vejo vse in še več o svojem konjičku in želijo to deliti z drugimi

(kitaristi, pevci, agility navdušenci, vrtnarji, modelarji, gokart feni, kolesarji …)
Kdo je Špela K. Kaurin?

Špela je mednarodno certificirana coachinja in mentorica, mama ter podjetnica, ki visoko talentiranim kreatorjem pomaga obuditi njihove srčne potenciale, nato pa jih skozi bogato zgodbo predstaviti na trgu tako, da se jim na stežaj odprejo vrata priložnosti za delo, v katerem zares uživajo, dobro zaslužijo in s svojim pozitivnim vzorom svojim otrokom zagotavljajo najboljšo popotnico za življenje. Njeno poslanstvo je pripeljati 10.000 staršev in otrok po vsem svetu iz povprečnosti podedovanih omejitev v kakovost življenja, ki jim bo omogočala polno uresničevanje potencialov in doseganje najvišjih pričakovanj.

Kot uspešna podjetnica je Špela oblikovala in uspešno prodala že več deset poglobljenih spletnih delavnic in tudi kar nekaj on-line programov, pri vseh pa je z upoštevanjem preverjenega sistema uspela vsebine oblikovati tako, da je kljub rednemu delu, ves čas uživala, se zabavala in zraven še osebnostno rasla.