Odkrij svoj pravi potencial +
zajahaj na sedlu neomajne samozavesti +
z avtentičnostjo in trdno notranjo močjo zaplavaj s tokom polnih potencialov in začni uresničevati svoje poslanstvo

 • Si se tudi ti v najbolj produktivnem obdobju svojega življenja zavedel-a, da stojiš na mestu? Čutiš negotovi glas iz notranjosti, ki te sprašuje ali je to res vse, kar boš doprines(e)-la k temu planetu?
 • Te vsake toliko ujame nostalgija, ki te žgečka z grenkimi spomini na dneve, ko si se počutil-a zares živo? Pogrešaš stvari, ki so te nekoč tako zelo osrečevale?
 • Si izgubljen-a v nezaupanju vase in še sebe težko pogledaš v oči v ogledalu? Se jeziš nase, ko te vedno znova potihoma grizeta krivda in sram? Bi si želel-a stopiti iz svoje cone udobja, a te je tako strah, da boš “pogorel-a”?

Zagotavljam ti, da lahko že danes ustaviš svojega avto-pilota in začneš uresničevati svoje najmočnejše potenciale, s katerimi si prišla oz. prišel na ta svet. Pomembno je, da se razbremeniš omejujočih prepričanj in se osvobodiš okovja miselnosti žrtve, v kateri je bila vzgajana skoraj vsa naša generacija.

Se sliši enostavno? Če bi bilo, bi verjetno ves to in še več naredil-a že sama. Tudi sama vem, kako je, ko ti v ozadju ves čas prigovarja glasek, ki te spodbuja na stara pota in ti vliva dvom ali si sploh vredna boljšega življenja. Vem pa tudi, kako je, ko ves čas čutiš, da ti je namenjeno več, kot si trenutno upaš pokazati.

Podobno sem živela tudi sama in bilo je, kot bi živela v zlati kletki. Mislila sem, da sem izgubila ključ od vrat, najboljši mentorji na svetu pa so mi pokazali, kako lahko polno razprem krila in z odločnostjo podrem vrata, ki so me držala v zaporu. Hvaležna sem za priložnost, ki me je pripeljala do tega trenutka, ko lahko s svojim znanjem in tudi s svojo močno izkušnjo do podobnega spoznanja pomagam tudi tebi.

Na tej strani si, ker že nekaj časa iščeš mrzel pljusk, ki bi te zbudil in ti pomagal, da končno začneš svojo energijo vlagati v stvari, ki te veselijo, in ti bo pomagal, da svoj “nekako” spremeniš v življenje polnih potencialov. S pljuskom ti bi rada prizanesla, obljubim pa ti, da je ob pravem sistemu in skrbni mentorski podpori mogoče doseči celo več, kot si si kdaj zamišljal-a. Če misliš, da nimaš posebnih talentov ali pa se iščeš v brezsmiselnosti nezaupanj vase, ti lahko zagotovim, da bova skupaj zanetili tvojo iskro, pa čeprav se skriva v največjih globinah tvojega srca. Verjamem, da ima to iskro prav vsak od nas, vem pa, da si jo upajo prižgati le najbolj pogumni. Če med branjem teh vrstic čutiš vznemirjenje in se ti morda celo ježi koža, je to tihi znak, ki ti ga pošilja tvoja intuicija. Ta ti bo, če jo boš le poslušal-a, pomagala najti tvoj najboljši jaz, ki premaga vsak strah.

Ne bom lagala – odločitev, da stopiš v sprmembo in začneš z trdno voljo graditi svoj najboljši jaz ni enostavna. Potrebno bo nekaj volje in zaupanja, zagotovim pa ti lahko, da bo, ko se vpneš v svojo avtentično tirnico, vse steklo kot po maslu. Ko živimo svoj pravi potencial in ujamemo svoj “flow”, začnemo z avtomatično samozavestjo uresničevati prav vse cilje, ki se nam rodijo v srcu. Sama to stanje nadvse dobro poznam, s pomočjo znanja najboljših strokovnjakov na svetu in lastnega preizkušanja, pa sem oblikovala sistem, s pomočjo katerega te bom v dvanajstih tednih pripeljala do visoke samozavesti in odločnega uresničevanja svojih najvišjih potencialov.

Dovoli mi, da ti bolj podrobno predstavim, kaj lahko pričakuješ od mentorskega programa Projekt: Moj najboljši jaz.

Predstavljam 12 tedenski mentorski program za vse, ki želijo izklesati svojo samozavest in s trdnim zaupanjem vase uresničevati svoje največje potenciale

Projekt: MOJ NAJBOLJŠI JAZ

S preverjenim sistemom, ki ga preizkušam sama, odlične rezultate pa dosegajo tudi moje stranke, te bom vodila do:

 • oblikovanja jasne slike o tvojem višjem življenjskem poslanstvu in prepoznavanja tvojih največjih potencialov,
 • globjega razumevanja pomena pozitivnih in negativnih izkušenj iz preteklega življenja,
 • preoblikovanja omejujočih prepričanj v miselnost, ki ti bo omogočala zajemati življenje s polno žlico,
 • izgraditve trdne samozavesti in zaupanja v tvojo pristno avtentičnost,
 • odprave potrebe po ugajanju in strahu pred zavrnitvijo ter porazom,
 • inštaliranja tehnik za pogumno premagovanje izzivov in preprečevanje negativnega samogovora,
 • osvojitve odličnih komunikacijskih veščin, ki bodo utrdile tudi tvojo socialno samozavest,
 • prepoznavanja sporočil, s katerimi te bo intuicija vodila do tvojega najboljšega jaz-a.

Dvanajsttedenski mentorski program vsebuje:

E-učbenik Samozavestno živim svoj najboljši jaz

Teoretična osnova za boljše razumevanje človeške psihologije, čustvene inteligence, motivacije in zakona visoke energijske vibracije. Za ležje pomnenje snovi so dodani primeri in zabavne fotografije.

26 izzivov / nalog

Vsak teden ti bom na tvoj e-naslov poslala dva do tri izzive, s katerimi boš postopoma gradil-a zavedanje o sebi in si oblikovala novo samozavest. Večino nalog boš opravljala sproti, tiste, ki bodo zahtevale malce tvojega mentalnega vložka, pa ti bodo vzele največ dobro uro. Zato, da ne bo preveč spominjalo na šolske domače naloge, bodo izzivi zapisani v humornem in kreativnem slogu.

w

6 mentorskih klicev

Vsake dva tedna se bom posvetila tvojemu napredku tudi v posvetovalnem klicu (potrebovala boš računalnik, internetno povezavo in slušalke). Odgovarjala bom na tvoja vprašanja in ti s preverjenimi tehnikami pomagala oblikovati nove aha-momente, s katerimi boš še hitreje in lažje napredoval-a. Vse posvetovalnice se bodo dogajale ob večerih, na voljo pa bodo tudi posnetki.

Motivacijski krog podpore

Za dodatno motivacijo, delitev vtisov in pomoč pri reševanju izzivov ti bo na voljo privatna Facebook skupina, v kateri bodo združeni še ostali uresničevalci svojih potencialov. Za dodatno podporo boš imela tudi konstantvo e-mail podporo mentorico.

Za lažjo odločitev si preberi še, kakšne rezultate dosegajo moje stranke:

Razbremenjena miselnosti žrtve danes nove priložnosti sprejemam s polno samozavestjo

“Ko sem prvič naletela na Špelin mail in povabilo, sem pomislila, da si verjetno samo še ena, ki želi na ta način zaslužiti. Zakaj točno sem se odzvala, ne vem. Malo zato, ker sem se ves čas vrtela okrog istih vprašanj, na katere sama nisem našla odgovora, malo tudi zato, da sama sebi dokažem, da take pomoči ne potrebujem. Nalog in izzivov sem se sprva lotevala z veliko mero skepticizma. Zgodilo pa se je ravno obratno, kot sem pričakovala. Z vsako opravljeno nalogo so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Spremenil se je moj pogled na razne situacije, spreminjati se je začelo moje okolje. In če sem bila na začetku jezna, ker si je Špela upala dregniti v srž problema, sem ji danes za to izredno hvaležna. Zakaj mi je Špelin pristop tako pri srcu? Ker je človek akcije, ker ve, da je treba gledati naprej, ker omejujoča prepričanja spreminja v priložnosti. Ker me je naučila, da znam opredeliti svoj problem, da znam ugotoviti, od kje dvom in strah, da zdaj vem, kako se lahko na premišljen način premaknem naprej in postanem krojač svoje lastne usode. Tehnike so preproste, ne vzamejo veliko časa, najbolj pomembno pa mi je to, da jih lahko delam kjerkoli in takrat, ko imam čas. Špela je v svojem poslanstvu neizmerno odkrita, z velikim srcem in upanjem, da bo vsaki uspela pomagati. Čutim, da dela za vse nas. Dostikrat se najdem v izzivih, vidim, da jih res napiše z vso skrbnostjo, na način, da pride pravi izziv v pravem trenutku, tako, da mi pomaga odgovoriti na vprašanje.”

Vesna iz Kamnika

Brez strahu in tesnobe sem lahko samozavestna mama svojemu sinu

“Ko sem se vpisala v program sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Na vsakem koraku sem čutila strah in tesnobo. Ko sem zjutraj spravljala sina v vrtec, sem čutila cmok v grlu, saj sem vedela, da se bo upiral, ko mu bom hotela umiti zobe. Posledično sem velikokrat popustila. Sedaj po programu sem popolno nasprotje. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, brez strahu in tesnobe sem lahko mama svojemu sinu in brez kančka negotovosti mu danes umijem zobe:) Rečem lahko, da so moji rezultati res očitni. Osvobodila sem se strahu. Spoznala, sem kaj so moje vrline, za kaj sem talentirana. Sedaj vem, da je stres zgolj posledica neizpolnjene želje – lažje se ga osvobodim. Vem, da je moj strah zgolj čustvo, energija, ki jo prikličem sama s svojimi mislimi. Kar je res pomembno, ko sem sama postala mirna in samozavestna se je izboljšal tudi moj odnos s sinom. Prej sem brala knjige o vzgoji in gruntala kakšen pristop kaznovanja je najboljši. Sedaj nič od tega več ne potrebujem. Sin me je začel veliko bolje poslušat in upoštevat kar pomeni, da sem sedaj z njim globoko povezana. Naučila sem se biti res pristno hvaležna. Uspešno se soočam z svojimi strahovi oziroma gremlinčki. Dokončala sem magisterij in začela dnevno uporabljati eft tehniko, kar je bila prej moja namera že dolgo časa, a mi do programa ni uspelo narediti pravih korakov. Izkušnje so definitivno pozitivne. Špela, hvala, hvala, hvala!

Klavdija Herga iz Ljubljane

Neprecenljiva investicija vase

Einsteinova zelo znana izjava pravi: “Norost je, ko delamo vedno iste stvari in ob tem pričakujemo drugačne rezultate”. V programu Projekt: MOJ NAJBOLJŠI JAZ se bomo med drugim naučili tudi, zakaj smo po tej definiciji v večini vsi nori. Kljub naugodju in bolečini navadno odlašamo z odločitvijo, ključni krivec za to pa je podzavestni strah do spremembe in poraza. Zagotovo ni naključje, da te je pripeljalo na to stran. Prepričana sem, da že dolgo razmišljaš o tem, da ti nekaj manjka in čutiš, da moraš nekaj spremeniti. Nemir, ki se nabira v tebi je znak, ki ti ga pošilja tvoja intuicija. Lahko si hvaležna oz. hvaležen zanj, saj ti preprečuje, da bi “zaspal-a” in se zlil-a v povprečje, ki namesto pravega doprinašanja temu svetu le lenobno životari. Priložnost, ki je pred tabo, je tisto govorivo, ki ga tako nujno potrebuješ, da si pridobiš pogum in samozavestno stopiš v akcijo. Vsebina programa te bo s preverjenimi (in zabavnimi) tehnikami pripeljala do veliko boljšega razumevanja in spoštovanja samega sebe, poleg tega pa ima ta investicija tudi podzavestni pomen zate. Denarni vložek je naraven psihološki motivator, ki te bo na nežen “prisilil”, da vztrajaš in končno optimiziraš svoje življenje. Nežno vodilo mentorice bo pritisk ublažilo, tako pa boš spremembo doživel-a v zabavnem in prijaznem vzdušju.

Si pripravljena sprejeti odločitev?

Verjetno te zanimajo še številke z dodatkom evrov. Glede na rezultat, ki ti ga program zagotavlja, je vložek zares nepomemben. Za manj kot 24 uvrov tedensko boš imela ob sebi neprecenljivega vodiča, ki te bo izstrelil v optimalno produktivnost. Če dobro premisliš, to res ni visok vložek, še posebej če se zavedaš, da je investiranje vase tvoj največji potencial.

Za plačilo preko nakazila na TRR
mi piši na spela.kaurin@superti.si.

Možno tudi plačilo v treh obrokih.
Plačaš pa lahko tudi TAKOJ preko Paypala.

Če se še vedno sprašuješ, preberi še nekaj vtisov bivših “študentk”:

“Meni zelo ljuba je misel Potovanje, dolgo tisoč milj, se začne z enim korakom. (Lao Tze). Moje potovanje se je začelo, ko sem se vključila v Špelin program. Špela je znala ustvariti varno okolje v katerem sem vadila nove poglede nase ali medosebne odnose, ponovno sem odkrivala svoje sanje, svoje talente in si zastavljala (nove ali preoblečene) cilje v življenju. Spoznala sem se s paleto novih orodij in veščin, s katerimi si tudi po zaključenem programu uspešno pomagam svoje sanje in cilje doseči. In potovanje še kar traja …”

Urša K.

“Špela, hvala za zanimivo izkušnjo!!!!

Ob možu, 3 otrocih, službi, skrbi za hišo, gospodinjstvo….mi je dostikrat zmanjkovalo časa zase. In ti si me na zanimiv in privlačen način uspela izzvati, da sem se brez slabe vesti posvetila zadanim izzivom in s tem sebi.  Tako sem rasla, se spoznavala in bila zadovoljnejša. Z veseljem se pustim še kdaj izzvati!!!“
Alenka K.

“Diagnoza rak pri materi, tastu, prijateljici sosedi, sodelavki, odpuščanja v službi, nov projekt, ki je zelo zahteven, mobing, medijski linč, otrok kar naprej bolan – a vendar sem notranje mirna in srečna. Kako je to mogoče? Odgovor na to vprašanje mi je pokazala Špela. Omogočila mi je, da ostajam notranje mirna in srečna ter zaupam življenju.”

Katarina K.

Naj ti ne bo nerodno

Če še vedno razmišljaš ali je program pravi zate, mi piši o svojih dvomih, jaz pa ti obljubim, da ti odgovorim kar se da pošteno. Že sedaj pa lahko povem, da so moj glavni namen tvoji rezultati. Zanje se bo potrebno malce potruditi in včasih pogledati “out of the box”, če tega v tem trenutku še nisi pripravljen-a sprejeti, pa vidim raje, da na pravi trenutek še počakaš.