Živi, kot da boš jutri umrl. Dopolnjuj svoje znanje kot, da boš živel večno. – Mahatma Gandhi

V založbi SuperTi je zbrana zakladnica znanj in pripomočkov, ki spodbujajo višjo kakovost življenja in bivanje v miselnosti avtentičnega SuperTi. Založba vedno znova uresničuje nove projekte, moj cilj pa je, da bi se v njej nekoč našlo nekaj dobrega za prav vsakega, ki si želi biti vsak dan vsaj za malenkost boljši od dneva pred tem.

Kulski dnevnik kulske nosečke

i

Knjiga s trdimi platnicami in/ali e-knjiga

 

Imeti ga mora vsaka bodoča mamica! Oblikovan je z ljubeznijo in skrbnostjo in temelji na izkušnjah skrbne mamice dveh izjemnih mulčkov.
Njegov namen je, da obogati tvojo izkušnjo z nosečnostjo in ti omogoči, da na zabaven način shraniš spomine na prve trenutke s tvojim otrokom.
Motiviral te bo, da se ustaviš v hektični brzici vsakodnevnih obveznosti in skozi poglobljeni pogled vase oblikuješ trdno in zdravo vez s tvojim majhnim srčkom.

Pravljice za dvigovanje samozavesti pri otrocih

Tri pravljice za pokušino brezplačno

 

Otroci so podvrženi številnim dejavnikom, ki lahko zamajejo njihovo samozavest in jih spremenijo v negotove odrasle. Dovolj je že napačna beseda, ki si jo predstavljajo po svoje, še huje pa je, če otrok živi v “neprijaznem” okolju. Zato, da bodo vaši otroci lažje razumeli življenjske situacije, ki lahko omajejo njihovo samozavest, in se obrnili po vašo pomoč, pripravljam pravljice, ki preigravajo različne zgodbe in pravljične junake učijo kako naj primerno ravnajo v kritičnih situacijah. Preko zgodb utrjujem pomen pogovora, prikazujem, da ima vsak trenutek zgodbo za svojega posameznika in učim, da je prav vsak od nas nekaj posebnega in čudovitega.

E-knjiga 5 korakov do mojstrstva čustvene inteligence

l

Vpiši svoje podatke in ti jo pošljem brezplačno

 

V zadnjem desetletju so znanstveniki dokazali, da za uspešnost v življenju ni najpomembnejši talent, sposobnosti in IQ. Odkrili so, da so si najbolj uspešni, srečni in zdravi posamezniki podobni v eni lastnostni – skupna jim je izjemno visoka čustvena inteligenca (EQ). Ta ima več kot 3x pomembnejšo vlogo kot kombinacija tehničnih sposobnosti in IQ-ja!
Dobra novica je, da se čustvene inteligentnosti lahko priučimo oziroma jo “na-treniramo”. Pri tem je ključnih 5 korakov. Preberite e-knjigo 5 korakov do mojstrstva čustvene inteligentnosti in okrepite svoje temelje za uspešnost

Kako vzgojiti samozavestne otroke

I

1,5 urni posnetek spletnega predavanja

 

Pouči se o zakonitostih, ki bodo, če jih vpelješ v družinski vsakdan, tvojega otroka skozi redno prakticiranje oblikovale v samozavestnega in uspešnega odraslega. Ugotovi, kaj lahko narediš, da bo tvoj otrok verjel v svoje potenciale, jih znal izkoriščati in razvijati, poleg tega pa se ne ustrašiti izzivov in ovir, pač pa pogumno slediti velikim ciljem.

Z nakupom izdelkov iz Založbice Superti.si se strinjate s Pogoji poslovanja, ki so objavljeni na spletni strani www.Superti.si. V kolikor z izdelkom ne bi bili zadovoljni, ga lahko ob utemeljenem razlogu v roku enega tedna vrnete in povrnili vam bomo kupnino.