Visoki cilji se v naših glavah ne rodijo naključno. Rodijo se iz naše intuicije, čutenja našega edinstvenega potenciala.
Prepričana sem, da globoko v sebi razumeš, da je tvoje hrepenjenje tisto, kar predstavlja tvoje prave sposobnosti. Je tvoje življenjsko poslanstvo. Edini razlog za to, da tvoja vizija še ne živi v realnosti je, da vanjo še nisi dovolj vložil-a in izčrpal-a vseh virov, ki so ti na voljo. Prav mogoče je, da si naredil-a že ogromno korakov in se ob vsem tem počutiš še preveč izčrpano. Verjamem, da te zato moje besede kar malce jezijo. A dejstvo je, da ključ ni v tem koliko delaš, pač pa v tem, kako to delaš! Verjamem, da si se prav zaradi tega zavedanja pristal-a na tej strani. Zavedaš se, da je čas, da stopiš “all-in” in si poiščeš nekoga, ki te bo strateško, z zanesljivimi metodami in preverjenimi orodji vodil z roko v roki do uresničitve tvojega ambicioznega cilja.
Kot izkušena in mednarodno certificirana kovčinja (coach-inja) natanko vem, kaj te tisto, s čimer najhitreje in najlažje uresničiš svoj cilj.

Usposobljena sem tudi, da v tebi prepoznam potenciale, ki jih sam-a ne vidiš, in se znam osredotočiti na pozitivne priložnosti, ki jih sam zaradi notranjih blokad prehitro spregledaš. V metodologijo kovčinga dodajam tehnike motivacije, pozitivne psihologije, NLP-ja, zakona privlačnosti, vizualizacije in meditacije. Na ta način stranka najlažje odkrije svojo resnico in oblikuje svoje avtentično sporočilo, ob tem pa tudi optimizira svoje vedenjske vzorce, premaguje notranje omejitve in odkriva svoje skrite potenciale.

Iz izkušenj, ki sem si jih pridobila skozi delo z več sto strankami, sem se naučila, da najhitrejše in zares preverjene rezultate dosežemo, če metodologijo kovčinga kombiniramo mentorstvom, v katerem ima glavno besedo strokovno znanje. Znanje je namreč tisto, kar nastane na podlagi izkušenj drugih, preverjene prakse pa nam omogočiijo, da hitreje napredujemo brez nepotrebnega preizkušanja in popravljanja napak. Kot ekspertinja modernega marketinga v delo s strankami tako dodajam strokovno mentorstvo, ki vsebuje tako strategije, kot tudi strokovno vodenje in tehnično podporo (če je to potrebno).

Moje vodilo so rezultati, zato s potencialno stranko vedno v uvodnem razgovoru preverim, kakšne so njene potrebe in na podlagi tega pripravim individualno ponudbo. Strankam, pri katerih ocenim, da jim s svojim mentorstvom ne morem zagotoviti rezultatov, to iskreno povem in jim priporočim primernejšo rešitev.

Delo z mano ti bo omogočilo:

• Do potankosti boš spoznal-a svoje potenciale in vzvode tvojih želja, iz njih boš določil-a jasen cilj, ki ga bova skupaj dosegle/a v najkrajšem času in po najlažji poti.
• Oblikoval-a boš prepoznavno blagovno znamko, visoko zaupanje potencialnih in dejanskih kupcev, jasno prodajno ponudbo, občutno zvišanje prodajnih rezultatov in izgradnjo spoštovane avtoritete na trgu.
• Odkrivala bova nove donosne priložnosti in jih sproti implementirala v tvoj posel. Tako se bo tvoja ponudba ves čas razvijala in se približevala idealni sliki, ki jo nosiš v svoji viziji. • Ves čas bova na kreativen in zabaven način pisala tvojo zgodbo uspeha, ki bo služila za vzor drugim in ti bo omogočila, da svoje potenciale v celoti deliš s tistimi, ki jih potrebujejo. Na ta način si boš, če boš to želel-a, odprl-a vrata tudi v medijski svet in krog vplivnežev.
• Dosegla bova, da tvoje delo ne bo imelo rezultatov le na osebno zadovoljstvo, pač pa boš zanje prejel-a tudi plačilo, ki ti bo omogočalo uresničiti želeni življenjski stil.
• Postavil-a boš jasne prioritete, tako da boš vselej vedel-a v katere aktivnosti, naloge in projekte je potrebno v določenem trenutku vlagati svoje napor, da boš kar hitreje dosegel-a svoje cilje.
• Oblikovala-a boš svoje standarde, toleranco in omejitve, ki se bodo usklajevale s tvojo oceno pravičnosti in vrednosti.
• Naučil-a se boš pravilno uporabljati svojo notranjo moč in z njo proaktivno kljubovati vsem izzivom, ob tem pa ustvarjati tople odnose in prijetno karizmo.
• Postal-a boš izpopolnjen-a, tvoje misli se bodo umirile in napolnil-a se boš z energijo, ki te bo vsako jutro prebudila v vznemirjeno pričakovanje novega dne.

Preveriva, ali in kako ti lahko pomagam …
Skočiva na klic, da preveriva, KAKŠNE PRILOŽNOSTI STOJIJO PRED TABO in ocenim, ali ti pri implementaciji lahko pomagam. Pogovor je brez vseh obveznosti, obljubim pa, da boš po njem (če nič drugega) pridobil nekaj nadvse koristnih smernic.
Individualno mentorstvo je vselej prilagojeno tvojim specifičnim potrebam, zato vedno pred dogovorom sodelovanja pripravim individualno ponudbo z jasnim akcijskim načrtom. Zato, da ti prihranim skrbi povezane s konkretno izvedbo, lahko prevzamem tudi tehnično podporo – od izdelave spletne strani, do priprave osnov za začetek izgradnje e-mail liste in oblikovanja različnih grafičnih rešitev (e-knjige, video predstavitve …). Mentorstvo te tako ne pripelje le do idejnih rešitev, pač pa do konkretne implementacije akcij in do specifičnih prezentacijskih produktov.

Ker imajo moji klienti po večini precej podobne cilje, pa sem za lažjo predstavo oblikovala tematske sklope, neke vrste specifične programe individualnega mentostva, v katerih so postavljene “kritične” točke, ki do uresničitve rezultatov vodijo po najkrajši in najenostavnejši poti. Programi so pripravljene glede na vrsto cilja. Preveri spodaj med možnostmi, pri tem pa ohrani v mislih, da bo končno obliko sodelovanja vedno določiva glede na tvoje specifične potrebe.

OD IDEJE DO BLAGOVNE ZNAMKE za podjetnice in podjetnike, ki so na začetku poslovne poti
Največji vzor, ki ga lahko predamo naši okolici (še posebno pa starši svojim otrokom) je, da sledimo svojim potencialom in opravljamo delo, ki nas zares veseli. Na srečo se tega zaveda vedno več posameznikov in svojo srčno strast uresničuje skozi samostojno podjetništvo.

Če si se za ta korak odločil-a tudi ti, iskrene čestitke. Podjetništvo je najbolj svobodna oblika dela in zagotovo tudi najbolj izpopolnjujoča. Veš, da imaš tisto, kar ljudje potrebujejo, in si odločen-a, da iz tega ustvariš tudi donosen posel. Kaj pa sedaj?

Večina skoči v vodo in skozi poizkuse in napake počasi in z veliko odvečnega stresa razvija svojo ponudbo in skromno šteje zaslužek na koncu dneva. Če čutiš, da taka pot ni zate in prisegaš na hitejšo, bolj preverjeno in predvsem veliko manj strestno rešitev, se nama odpira izjemna priložnost za donosno sodelovanje.

Prepričana sem, da je delo s strokovnim mentorjem, ki ob svojem delu uporablja tudi metodologijo kovčinga, ena izmed najbolj učinkovitih podpornih sistemov za novopečene podjetnike (ali tiste, ki se za samostojno podjetniško pot šele odločajo). V procesu izgradnje posla se namreč rojevajo vedno nove podzavestne ovire, psihološki “gumbki”, ki jih sami niti ne opazimo, a močno vplivajo na naš napredek. S kovčingom razkrivamo te nevidne ovire, strokovno vodenje pa doda preverjene metode komuniciranja in predstavljanja na trgu, s katerimi lahko podjetnik svojo idejo v popolnosti deli s svetom in brez skrbi mesečno polni podjetniški račun.

Velika prednost mojega mentorstva je, da sledim preverjenemu modelu podjetništva in modernega marketinga. Učila sem se pri najboljših na svetu, svoje znanje (in 15 letne izkušnje) pa brez zadržkov delim tudi s svojimi klienti. Tako ti bom pokazala številne krajšnice, ki te bodo do cilja pripeljale veliko prej in tudi z manj napora. Pridobil-a si boš nova znanja, pokazal-a se boš javnosti na način, ki ti je najbližje, in znal-a boš proslavljati tudi najmanjši napredek. Če torej verjameš v svojo idejo in veš, da si na svet priš(e)l-a z namenom, da izboljšaš življenja drugih, a pri implementaciji rabiš zanesljivega partnerja, se odloči za leto intenzivnega dela z mano.

RE-BRANDING, KI BO TVOJO
(oz. vašo) PONUDBO IZSTRELIL V KROG UGLEDIH POSLOVNIH VZOROV
Posel je živa kreacija, ki se ves čas razvija, ob njegovem razvoju pa se spreminjajo tudi zunanje okoliščine. Potrošniki imajo danes povsem drugačna pričakovanja, kot pred 10. leti, z razvojem interneta pa so se tudi močno spremenile možnosti komuniciranja s trgom in javnostjo. Marketing je postal na nek način veliko bolj dostopen, v veliko primerih celo brezplačen, a hkrati tudi veliko bolj prefinjen, saj je v etru zares veliko informacij in moramo imeti, če želimo, da se naš glasi sliši iz množice, zares premišljeno strategijo.

Če želi podjetje ali podjetnik eksponentno rasti, tako ni več dovolj le klasično oglaševanje v tipičnih medijih, pač pa se prava priložnost skriva v grajenju odnosa z ljudmi, ki jih naša ponudba zanima. Moderne metode marketinga zaobjemajo tesno sodelovanje z našo idealno stranko, ustvarjanje dragocene vrednosti zanje, negovanje skupnosti privržencev in grajenje cenjene blagovne znamke tudi na dolgi rok. Podjetja, ki imajo ustaljeno marketinško prakso morda vseh teh priložnosti ne prepoznavajo, manjši podjetniki, ki nimajo marketinških izkušenj, pa se v množici vseh možnosti ne znajdejo najbolje.

Ko podjetje ali podjetnik vpeljuje neko novo poslovno priložnost ali svoje poslovne cilje prestavi v višjo prestavo, je tako nujno, da se oprime najnovejših pristopov v komuniciranju z javnostjo in idealnimi strankami. Zunanji mentor, ki na priložnosti gleda brez bremena starih praks, veliko lažje prepozna poti, s katerimi se podjetje lahko izstreli iz povprečja in se postavi ob bok cenjenim poslovnim vzornikom z visokim dobičkom in konstantno rastjo.

Če tako tvoje (oz. vaše) podjetje išče možnosti za uspešno lansiranje nove ali osvežene ponudbe ali pa bi rad(i) skozi osveženo marketinško komunikacijo dvignil(i) prepoznavo in se z visokimi prodajnimi rezultati postavil-i na trgu kot vodilna avtoriteta, te (vas) vabim, da me povabiš k pripravljanju strategije in po potrebi tudi k izvedbi.

Ker sem skoraj 15 let vodila marketinške projekte v najhitreje rastočih slovenskih podjetjih, zelo dobro poznam delovanje manjših in tudi večjih podjetij. Že od vsega začetka sem bila tesno vpeta v izgradnjo zaupanja potencialnih kupcev (vodila sem največji klub v osrednji Evropi) in komunikacijo s pomočjo vsebinskega marketinga, v zadnjih štirih letih pa svoje znanje modernega marketinga še intenzivno izpopolnjujem. Učim se od največjih marketinških gurujev na svetu, večino pridobljenega znanja pa preizkušam tudi pri sebi in svojih strankah.

Strategija, ki jo zagovarjam je izgradnja vodilnega vzora na trgu skozi inspirativne zgodbe, izgradnjo skupine zvestih privržencev s pomočjo deljenja vrednosti v obliki dragocenih izobraževalnih vsebin ter eliminiranje vpliva konkurence z avtentičnim izražanjem blagovne znamke. Razvila sem sistem, ki preverjeno deluje za vse branže in vse velikosti podjetij, še posebej pa je na kožo pisan podjetnikom in organizacijam, ki jim je poleg zaslužka pomembno, da s svojim znanjem in ponudbo ustvarjajo boljši svet in svetlo prihodnost.

OBLIKOVANJE IN USPEŠNO LANSIRANJE ON-LINE IZOBRAŽEVALNIH PRODUKTOV IN PROGRAMOV
Tvoje znanje je največja dragocenost, ki je nihče ne more ukrasti. Z razvojem moderne tehnologije in interneta, pa je vrednost našega znanja postala še veliko večja. Naš know-how, pa naj bo še tako zelo specifičen, lahko koristi veliki množici ljudi.

Prodaja on-line izobraževalnih produktov in programov je postala v zadnjih letih ena izmed najhitreje rastočih industrij. S pomočjo informacij, ki se prodajajo preko spleta, se lahko izučimo za prav vsako interesno področje. Učenje preko spleta je postalo tako vsakdanje, da celo fakultete svoje učne ure selijo v spletne učilnice.

Če si ekspert na svojem področju in si iskreno želiš, da bi tvoje znanje pomagalo širšemu krog tistih, ki ga potrebujejo, je to odlična priložnost tudi zate. Zelo hitro lahko z mojo pomočjo lansiraš in prodaš svoj prvi spletni program, četudi morda še nimaš narejenega niti grobega osnutka in se ti niti sanja ne, kaj vse je potrebno  za tehnično izvedbo.

Sama sem naredila in prodala že vrsto on-line programov in to za kupce po vsem svetu. Dobro poznam, kaj deluje in kaj ne, kje so slepe ulice in kje so največje priložnosti. Vem, kako lahko tudi z omejenim znanjem tujega jezika izgradiš kredibilnost, mojstrsko te popeljem od ideje do končnega proizvoda, še preden je izdelek narejen, pa ti omogočim, da se na tvoj račun prelijejo prva naročila.

Si pripravljen-a, da tvoj know-how pomaga tudi drugim? Potem te z veseljem povabim v akcijsko in nadvse zabavno mentorsko partnerstvo.

STATEŠKA IZGRADNJA PREPOZNAVNE OSEBNE ZNAMKE
Večina ljudi živi z omejujočim prepričanjem, da je osebno znamčenje rezervirano le za medijske osebe. V resnici se vsi, ves čas, na tak ali drugačen način PREDSTAVLJAMO drugim. Največkrat naše vloge odigramo nezavedno, na ta način pa naši okolici nevede predstavimo tudi vsa naša omejujoča prepričanja o sebi. Največkrat so zato, da ne napredujemo tak,o kot nam definirajo naše srčne želje, kriva ravno naša omejujoča prepričanja.

Čeprav imamo ogromno znanja in se s svojimi izkušnjami klasificiramo med največje strokovnjake svojega področja, pa ne znamo stopiti iz malega razmišljanja in s strateškim pristopom doseči pozicije, ki si jo zaslužimo. Na ta način ne delamo krivice le sebi, pač pa tudi okolici, ki bi od našega know-how-a lahko dobila veliko več, če bi jim mi znali njegovo vrednost prikazati na pravi način.

Če čutiš, da lahko dosežeš višje cilje, kot jih živiš sedaj, me povabi, da ti skozi osebno mentorstvo pomagam premagati tvoja omejujoča prepričanja in definirati položaj, ki si ga zares zaslužiš. Ko bo to opredeljeno, bova naredila strategijo tvoje pojavnosti, nato pa preko značilnosti, ki te pozitivno opredeljujejo, zavestno gradila tvojo osebno znamko.

Taktike osebnega znamčenja bova prilagodila tvoji osebnosti in tvojim vrednotam. Morda bodo to predavanja ali on-line programi, morda bo pravi način networkinga, pojavljanje v medijih …  Sledili-a bova tvojih srčnih željam, s konstantnim napredovanjem pa boš v manj kot letu dni dosegel-a svoj cilj, ki ti bo prinesel želeni vpliv, prepoznavo in tudi primerno višje prihodke.

Osebno mentorstvo in coachig ZA OPTIMIZACIJO ŽIVLJENJSKIH PRELOMNIC
Skorajda vsak se kdaj v življenju sreča s preizkušnjo, ki mu obrne življenje na glavo – ločitev, izguba službe, učne težave otrok, bolezen … Največkrat se ob takih situacijah počutimo prestrašeno, poraženo, potrto. Zaradi pobitosti ne zmoremo poiskati svetle lučke, ki bi nas popeljala iz temnega tunela.

Čeprav se največkrat na prvi pogled boleče prelomnice zdijo kot brezizhodne, pa nešteti primeri dokazujejo, da se v njih skrivajo jasne spodbude za intenziven napredek. Če znamo prepoznati sporočilo in ga pravilno izkoristiti, so lahko ravno ti trenutki vodilo v bolj izpopolnjeno življenje.

Če se tudi ti soočaš s kakšnim močnim izzivom, ti lahko skozi kovčing pomagam spodbuditi pravo misel. Poznam preverjene korake in znam slišati, kje se skrivajo ovire v podzavesti, ki ti onemogočajo napredek. Najin glavni cilj bo, da “žrtev” spremeniva v zmagovalca. Z optimizacijo okolja, izgradnjo podpornega sistema, določitvijo učinkovite strategije, obogatitvijo tvojega znanja in s konstantnim radiranjem tvojih podzavestnih blokad bova izgradila tvoj superti in te izstrelila v sredino tvoje tarče. Znebil-a se boš svoje majhnosti, poteptal-a boš dvom vase, treniral-a boš uporabo pozitivne komunikacije, privzgajal-a si boš močne navade in boš igrivo proslavljal-a male zmage, ki ti bodo razkrivale, kako izjemen-a in neprecenljiv-a si.

Če si tako odločen-a, da je dovolj žalosti, jeze ali razočaranja, in verjameš, da te preizkušnja krepi za boljšo prihodnost, se mi pridruži na intenzivni poti do optimizacije tvojega življenja.

STRATEŠKA (r)EVOLUCIJA DELOVANJA V TEAMU, KOLEKTIVU ALI RAZREDU

Največjo prednost, ki jo prepoznavam v metodologiji coachinga je, da z njo uspemo pri posamezniku in tudi v skupini ustvariti bolj optimističen pogled, večjo motivacijo in optimalne vzorce ravnanja. Skozi kovčing oblikujemo višjo produktivnost, veliko bolj konstruktiven način komuniciranja, krepimo čustveno inteligenco, dvigujemo željo po sodelovanju, lažje obvladujemo stresne situacije …

Navadno je dovolj že delo z enim, dovolj motiviranim posameznikom, ki nato s svojim zavedanjem in pozitivnimi vzorci ravnanja “okuži” okolico, posledično pa se rezultati kažejo v celotnemu timu, pa tudi v kolektivu in morda tudi v šolskem razredu.

Podjetjem, šolam in ostalim institucijam tako omogočam, da svoje najboljše kadre nagradijo z individualnim coachingom, ki ni usmerjen v poslovne rezultate, pač pa v osebo rast in osebne cilje nagrajene osebe. Na ta način močno pridobita tako obdarjenec, kot vodstvo podjetja, šole ali druge institucije, ki se odloči za tako obliko motivacije.

Transformirana oseba (še bolje je, če je posameznikov več) bo s svojim vzorom v celoten kolektiv prinesla povsem novo energijo, svežo motivacijo in navdih, ki bo imel občutne pozitivne spremembe. Dokazano se izboljša sodelovanje, socialna klima, bolje se rešujejo problemi, manj je konfliktov, veliko bolje pa začne kolektiv uravnavati tudi stresne situacije. Zagotovo stimulacija, ki se 1000 krat poplača!

Poleg individualnega dela s posamezniki pripravljam tudi delavnice in predavanja za celotne kolektive, po potrebi pa sodelujem tudi pri pripravi projektov za dvigovanje motivacije in socialne klime.

Nič ni lepšega, kot videti stranke, kako z izjemnimi rezultati presegajo svoja najvišja pričakovanja. Pri mojih klientih se to ves čas dogaja. Preberi, kaj pravijo.
Ko sem se vključila v Špelin program, si niti v sanjah nisem predstavljala, na kakšno pustolovščino se podajam. Orodja, ki mi jih je predala, so prinesla korenite spremembe v mojem življenju. Končno sem začela ustvarjati svoj posel, v katerem zares uživam. Špelino mentorstvo zares toplo priporočam. Jana Puhar

Coach4Life

Z vsako opravljeno nalogo, ki mi jo je priporočila Špela, so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Včasih sem bila malce jezna, ker si je upala dregniti v srž problema, a sem ji danes za to izredno hvaležna. Če sem bila prej v svojih mislih žrtev danih življenjskih okoliščin, sem danes odprta do novih priložnosti. Sreče sedaj ne opazujem le od daleč, temveč jo zares živim.  Vesna iz Kamnika

Mamica dveh in strastna planinka

Ko sem se odpravljala na samostojno podjetniško pot, sem imela v glavi milijon vprašanj. Špela me je vodila v čisto tehničnih stvareh in tudi v tem, kako naj ob vsem tem poskrbim tudi zase. Z njeno pomočjo sem v sebi začutila pogum, da skočim v vodo in plavam. Hvala, Špela, tvoje vodenje je odlično! Janja Urbančič

Sočutno starševstvo

Ko sem začela coaching s Špelo, sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Sedaj sem popolno nasprotje. Dokončala sem magisterij in začela dnevno uporabljati eft tehniko, kar je bila prej moja namera že dolgo časa. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, poleg tega pa sem lahko brez tesnobe dobra mama svojemu sinu. Klavdija Herga

Magistra zakonske in družinske terapije

Moj delo zaznamuje intenzivno sodelovanje in deluje kot močno partnerstvo. Ob tem naj povem, da nisem psihiatrinja, psihologinja, psihoterapevtka ali specializirana svetovalka. Sem mednarodno certificirana kovčinja (coachinja) in v svojem delu uporabljam izurjene komunikacijske veščine, s katerimi stranko podpiram kot izjemnega in bistrega partnerja. Skupaj oblikujeva neomajno moč, s pomočjo katere spodbujava bogate spremembe, ki te vodijo v dinamične aktivnosti za dosego tvojih ciljev. In ravno dosega STRANKINIH ciljev je moj največji skupen interes.

Skupaj bova oblikovala plane, strategije in taktike, vselej pa boš imel/a ti volan v svojih rokah. Fokusirala se bova na aktivnosti in pri tem te bom vodila kot svetla luč v temi. Pomagala ti bom ločiti plevel od zrna in ugledati drevo znotraj gozda, saj lahko že zelo skromna informacija zaključi mozaik, ki vodi do večje jasnosti in popolnega življenja. Posvetovalnice potekajo največkrat vsak teden ali z največ 10-dnevnim presledkom. Dolge so približno eno uro, pogovor poteka preko telefona ali Skypa, lahko pa tudi v živo v moji posvetovalnici v Dolskem pri Ljubljani.

V pogovoru sem pozorna na ton glasu, energijsko napetost, hitrost govora, moč besed … Prepoznati skušam kaj se skriva za golimi besedami, in sem pozorna na to kar je in tudi kar ni izrečeno. Če je potrebno, klienta vodim skozi primerno terapevtsko vajo ali vizualizacijo. Po posvetovalnici navadno pripravim zapis in akcijski načrt, ki včasih vsebuje tudi “domačo nalogo”. Med posvetovalnicami sem za pomoč na voljo tudi preko e-pošte.

Glede na cilj, ki ga zasledujeva s klientom in tako tudi glede na program, ki ga izbereva, mentorstvo navadno traja od treh do devetih mesecev. Krajšega obdobja od tega ne priporočam, saj verjamem, in to dokazujejo tudi moje izkušnje, da je za trajno spremembo in vidne rezultate potrebno malce potrpežljivosti. Prav to lastnost pričakujem od vsakega svojega klienta. Poleg tega mora biti oseba voljna stopiti v akcijo, pripravljena mora biti stopati izven svoje cone udobja, njen cilj ji mora biti tako pomemben, da vanj želi investirati svoj čas in tudi denar.

V individualno mentorstvo povabim le tiste, za katere ocenim, da izpolnjujejo te kriterije, saj samo tako lahko zagotovim, da bodo rezultati doseženi in bo najino skupno delo imelo smisel.

Imaš dovolj stopicanja na mestu in čutiš, da je to priložnost za tvoj ultimativni preboj?
Zagotovim ti lahko, da ima tvoja intuicija prav. Če si zares pripravljen-a, lahko skupaj doseževa rezultate, ki bodo presegli celo tvoja najvišja pričakovanja. Rezerviraj termin za razgovor in se povsem neobvezno pogovoriva o podrobnostih …