Veš, kaj hočeš, a potrebuješ malce spodbude in motivacijskega elana iz okolja, v katerem se srečujejo ljudje enakih pogledov?

Za vse, ki ste željni znanja in vam je ljubo kolje učilnic, pripravljam spletna predavanja (webinarje), delavnice in seminarje, na katerih se kar bliska od novih “aha” spoznanj. Spletnih predavanj se lahko udeležite kar iz svojega domačega naslonjača, delavnice in seminarje pa pripravljam nekajkrat letno v različnih krajih Slovenije. Prijavi se na novičke, da boš sproti obveščen-a o novih priložnostih.

PREDAVANJA IN DELAVNICE V ŽIVO:

Zato, da lahko vključiš svoj največji potencial, včasih koristi družba enako mislečih. Na intenzivnih pol ali enodnevnih delavnicah čistimo blokade, določamo cilje, gradimo akcijske korake in se polnimo s tsunamijem pozitivne energije. Delavnice organiziram le nekajkrat letno, zato preveri aktualne termine.

Naslednja delavnica ali predavanje:

Trenutno ni razpisanega dogodka.

SPLETNE DELAVNICE IN WEBINARJI:

Spletne učilnice nam omogočajo, da znanje pridobivamo kar iz domačih naslonjačev. Vse kar potrebuješ je le računalnik, internetna povezava in po možnosti slušalke. Skoraj vsak mesec pripravim spletno delavnico ali webinar na drugo temo. Vstop je v večini primerov vsaj za sodelovanje v živo prost.

Naslednja spletna delavnica ali webinar:

Trenutno ni razpisnega termina.