NAJ DEDEK MRAZ VAŠI NAJSTNICI ALI NAJSTNIKU PRINESE PRAV POSEBNO DARILO Z NEPRECENLJIVIM UČINKOM:

PLANER IN DNEVNIK

2022: Moje najboljše leto “ever”

350 stranski planer in dnevnik za najstnice ter najstnike je neprecenljiv pripomoček, ki bo vašemu mlademu kreatorju pomagal ustvariti najbolj zabavno in uspešno leto 2022.

Od določanja ciljev, do pozitivne motivacije, spodbujanja pozitivnega pogleda in strukturiranega načina dela, do zapisa občutkov, najlepših spominov in nepozabnih lekcij … Ob tem dragocenem darilu bo vaša najstnica oz. najstnik 365 dni zapored držal vajeti v svojih rokah in s polno samozavestjo uresničeval svoje cilje.

Moje najboljše leto “ever”

PLANER IN DNEVNIK ZA NASTNICE IN NAJSTNIKE

Najstniki, še posebno najstnice, hrepenijo po tem, da bi si lahko nekako uredili svoj dan. Kar naenkrat je v njihovo življenje vstopilo na tisoče obveznosti, hkrati pa imajo še vedno tooooliko želja, o katerih sanjajo. Kako naj se torej znajdejo v tem zahtevnem kaosu in si hkrati pričarajo varen občutek, da imajo stvari pod kontrolo? Planer in dnevnik 2022: Moje najboljše leto “ever” jim bo omogočil prav to. Še več! Učil jih bo, kako svoje želje spremeniti v cilje, kako se organizirati, da slednje tudi dosežejo, ob tem pa jih bo spodbujal k pozitivni, samozavestni in zmagovalni miselnosti. Motivira jih tudi, da svoje dosežke, nove lekcije, čustva in spomine tudi zapisujejo, tako pa se darilo spremeni še v dragoceno knjigo spominov, ki jo bodo zagotovo listali tudi, ko odrastejo.

k

Preverjena metodologija

Temelji na spoznanjih pozitivne psihologije, nevroznanosti in pristopov, ki jih pri svojemu delu uporabljajo najboljši life-coachi na svetu. Pristopi so prilagojeni svetu najstnikov, zato da se z njimi lažje identificirajo in jih razumejo.

Podpora izgradnji samozavesti

Počne razlage, vodene vaje in motivacijski izreki zvezdnikov otrokom pomagajo razumeti, da so sami kreatorji svojega življenja in lahko dosežejo, kar si želijo, če se seveda za to potrudijo.

Učenje določanja ciljev

Brez ciljev smo ljudje prepuščeni naključni usodi, ko svoje želje zapišemo v obliko ciljev, pa slednje postanejo realnost. Prav to se bo učil tudi vaš otrok, hkrati pa ga bo planer vodil skozi organizacijo aktivnosti, s pomočjo katerih bo cilje tudi lažje dosegel.

Spodbujanje večje produktivnosti

Planer otroke po dnevih spodbuja, da razmislijo o potrebnih aktivnostih za dosego svojih ciljev, jih zapišejo in tudi razmišljajo o tem, kako lahko svojo učinkovitost še izboljšajo. Ko so opravila končana, pa jih odkljukajo in tako krepijo svoje osebno zadovoljstvo.

Neprecenljivi vtisi in spomini

Najstniki svet doživljajo še bolj čustveno kot odrasli in tako imajo tudi večjo potrebo po tem, da svoja čustva zapisujejo. Prav k temu jih spodbujajo strani za zapisovanje tedenskih in mesečnih vtisov, ki se še posebej posvečajo čustvom in vzrokom zanje. Tako otrok krepi tudi čustveno inteligenco.

350 strani, slikovit design

Najstnice in tudi najstniki se bodo v design, ki je po eni strani s svojo slikovitostjo še vedno dovolj “otročji”, po drugi strani pa s svojo strukturiranostjo še kako “odrasel”, enostavno zaljubili. Tako si ne bodo mogli pomagati, da planerja in dnevnika ne bi dnevno uporabljali.

2022: MOJE NAJBOLJŠE LETO “EVER” VSEBUJE:

Planer in dnevnik 2022: MOJE NAJBOLJŠE LETO “EVER” je namenjen vsem zvedavim najstnicam in najstnikom, ki bi radi odrasli v uspešne, vesele in navdihujoče posameznike. Poleg tega, da jih na zabaven način vodi skozi proces zavestnega kreiranja svojega življenja, spodbuja tudi njihovo pozitivno samopodobo, zaupanje vase in zavedanje, da je vsak neuspeh na poti le košček mozaika do njihove končne zmage.

To ni le planer in tudi ni samo dnevnik, pač pa je pravzaprav pripomoček za osebno rast, v katerega bodo zagotovo z veseljem pogledale tudi mamice in verjetno celo kakšen očka. Vsega skupaj je 350 strani, a bolj kot sam obseg, je pomembna vsebina. Moral bi ga imeti prav vsak najstnik in najstnica!

DNEVNIH NAČRTOV PO URAH Z DNEVNIMI CILJI

STRANI ZA ZAPISOVANJE TEDENSKIH VTISOV

STRANI ZA BELEŽENJE DOGAJANJA SKOZI MESEC

STRANI S POUČNO IN MOTIVACIJSKO VSEBINO

ZAKAJ JE NEKAJ POSEBNEGA?

Na trgu lahko najdemo številne različice planerjev, pa tudi dnevnikov za najstnike, zato se boste zagotovo vprašali, zakaj bi izbrali prav 2022: MOJE NAJBOLJŠE LETO “EVER”. Odgovor je preprost: zato, ker to ni zgolj planer in tudi ne dnevnik, pač pa je nadvse izčrpen pripomoček, ki otrokom pomaga prevzeti miselnost zavestnega kreatorja in jih uči, kako lahko z dovolj zavzetosti dosežejo vse, kar si želijo.

Nastal je pod rokami mamice, ki je v prvi vrsti želela svojima najstniškima otrokoma pokloniti pripomoček, s katerim bosta lahko razvijala visoko čustveno inteligenco, pozitiven odnos do življenja in produktivne navade, s katerimi bosta tudi kasneje v življenju lahko uspešno uresničevala svoje želje. Tako sta pri nastajanju sodelovala tudi otroka in pomagala s svojimi idejami o tem, kaj najstniki v tem turbulentnem času najbolj potrebujejo. Iz vsake strani je tako čutiti namero, da otrok dobi zares oprijemljivo in praktično orodje, ki mu bo pomagalo dan preživeti bolj produktivno, v skladu z njegovimi željami in pozitivnim pogledom na svet.

Zato, da bo mladim kreatorjem lažje, jim avtorica ob nakupu planerja podarja še njen avtorski spletni program NAČRTUJ ŽIVLJENJE PO SVOJIH SRČNIH MERILIH. Z njim bodo otroci krepili svojo opolnomočenje, pomagal pa jim bo tudi pri določanju ciljev za to in vsa prihodnja leta. OPOMBA: avtorica nima prav nič proti, če se spletnega programa udeležijo tudi otrokovi starši. Tako bo na podoben način začela razmišljati vsa družina, otrok pa bo s tem pridobil najboljšo popotnico za svoje odraslo življenje.

 

 

DVE MOŽNOSTI ZA NAROČILO

Ker je bila prvotna ideja avtorice, da planer in dnevnik 2022: MOJE NAJBOLJŠE LETO “EVER” nameni le svojima otrokoma, večje naklade za druge to leto še nisem predvidela.

Planer in dnevnik tako lahko naročite v PDF obliki, v katero lahko otroci podatke bodisi vnašajo na svojem računalniku (potrebujejo le primerni bralec PDF dokumentov Acrobat Reader), lahko pa jim ga tudi natisnete na domačem tiskalniku.

Še bolje je, če oboje kar skombinirate – strani, ki so namenjene razmišljanju lahko otrok zapolnjuje elektronsko, tiste, ki so namenjene dnevni organizaciji, pa si natisne in si jih obesi na steno nad svojo pisalno mizo.   

 

Ob naročilu planerja in dnevnika vam podarim tudi avtorski spletni program Načrtuj življenje po svojih srčnih merilih.

b

ELEKTRONSKI (PDF) IZVOD

15 EUR

ZA NAROČILO PIŠITE NA SPELA.KAURIN@SUPERTI.SI in poslali vam bomo predračun ZA POTRDILO NAROČILA

Plačate pa lahko tudi takoj s pomočjo klika na gumb Paypal:

Če imate še kakšno vprašanje, nam pišite in z veseljem vam bomo odgovorili.