Se ti je že kdaj zgodilo, da se ti je odvalil kamen iz srca, ko si ugotovil-a, da se s podobnimi mislimi kot ti srečuje še kdo drug?

Sem lahko poštena? Ljudje smo si sicer zelo različni, a se v globalu srečujemo z zelo podobnimi izzivi. Tvoj “problem” ni tako zelo unikaten, kot si morda misliš.

Sama zelo dobro poznam izzive srčnih podjetnikov in preobremenjenih posameznikov. Začela sem iz lastnih izkušenj in nadaljevala z natančnim preučevanjem širokega nabora znanj, da bi lahko ponudila najboljše rešitve. Svoja spoznanja sem združila v skupinske mentorske programe, ki so tematsko razvrščeni po skupnih imenovalcih določenih izzivov in interesov. Vsi programi potekajo v spletnem okolju – hura za moderno tehnologijo, ki mi omogoča, da ti lahko znanje predajam, ko sediš v domačem fotelju, ob tem pa se tudi skoraj v živo povezujemo s super podporno skupino. Preveri, ali ti kateri od programov lahko ponudi podporo pri uresničevanju tvojega ambicioznega cilja.

Mentorski program PROJEKT: MOJ NAJBOLJŠI JAZ

Korak za korakom do izgradnje močne samozavesti in visoke energijske vibracije

Mnogo ambicioznih posameznikov se v najbolj produktivnih obdobju svojega življenja zave, da stoji na mestu. Čeprav spoznanje boli, pa je to spodbuda, ki nas želi “brcniti v rit”, da vstanemo iz cone udobja in končno spet začnemo uresničevati svoje najmočnejše potenciale.

Pred tabo je program, ki ti bo pomagal, da ponovno zanetiš svojo iskro, njeno moč “naštelaš” na max in z izgrajeno samozavestjo začneš uresničevati svoje srčne želje. Zgradil-a boš samozavest, oklestil-a potrebo po ugajanju, se naučil-a komunikacijskih veščin in preoblikoval-a svoja omejujoča prepričanja. Napredoval-a boš s pomočjo tedenskih izzivov, poglobljene teorije, podpornih mentorskih klicev in motivacijske skupine “sošolcev”.

posameznikov se že vključuje v projekt

Mentorski program INKUBATOR SUPER USPEŠNIH SPLETNIH PROGRAMOV

“Step-by-step” mentorsko vodenje, ki strategijo spreminja v realizijo …

Če si ekspert iz svojega področja in razmišljaš , da bi svoj know-how, ki mu jaz pravim kar tvoja genialnost, spremenil-a v izobraževalni program, potem te priložnosti ne smeš zamuditiVelika je namreč verjetnost, da prav zdaj na spletu nekdo išče pomoč, ki mu jo s svojim znanjem, svoj genialnostjo in svojo ekspertizo lahko ponudiš ti. Ljudje potrebujejo znanje o specifičnosti investicijskih proračunskih postavk, iščejo, kako lahko svojo sobo bolje oddajo, zanima jih, kako naj ukrotijo trmastega psa, kako se naučijo igranja kitare, kako naj si povrnejo kondicijo po operaciji …

S spletnim celostnim izobraževalnim produktom lahko ponudimo prav to. Na voljo imamo različne možnosti, od enostavnega spletnega tečaja z nekaj sekvenčnimi videi, do e-knjig in najkompleksnejših mentorskih programov … Katero obliko izbrati je odvisno od zahtevnosti znanja, ki ga predajamo, hkrati pa tudi od strategije, ki jo razvijemo zase. Vse te možnosti in  izvedbo bomo izpeljali skozi pet modulov mentorskega programa Inkubator super uspešnih spletnih programov.

Cilj programa je, da po šestih do maksimalno osmih tednih lansiraš svoj prvi pilotski program in si zagotoviš vpis navdušenih študentov. Tako boš ves čas delal-a na svojem poslu, a za napredovanje ne boš potreboval-a več kot 10- 12 ur tedensko.

ekspertov že pripravlja svoj spletni program

21. dnevni izziv stopi z gasa

Prvih 8 dni BREZPLAČNO.

Se ti zdi, da ti čas polzi med prsti, in jočeš, ker so tvoje misli tako preobremenjene, da ne najdeš več nobene ideje? Pregorelost in življenje na avto-pilotu klešejo ogromno praznino v naša srca, poleg tega pa močno načenjajo naše zdravje.

Čeprav je moderni svet hiter, pa so le tvoja omejujoča prepričanja in navade krive, da se ne znaš ustaviti, za trenutek izpreči in se posvetiti lepotam življenja.

V 21. dnevih te bom dan za dnem z zabavnimi izzivi spodbujala, da ustaviš svoje konje in vsaj za nekaj minut izbereš bolj slikovito pot tvojega napredka. Med tem, ko boš postopoma svojo pozornost namenjal-a stvarem, ki ogrejejo srce, se bo dvigovala tvoja energijska vibracija, tako pa boš lažje spet zajahala konja velikih idej, neomejene kreativnosti in srčne motivacije. Nove tehnike, ki jih boš preizkusila skozi izziv, te bodo spodbudile, da jih tudi redno vpelješ v nov ritem svojega življenja.

odločnežev je že stopilo z gasa

Mentorski program OPTIMIZIRAJ SVOJO UČINKOVITOST

8 tednov skupinske podpore, mentorstva in napredka

Si že razmišljal-a o tem, da poskrbiš za svoj napredek, a si zaradi množice obveznosti ne moreš odtrgati niti časa za razmislek? Te stresna služba, v katerem si ves čas pod pritiskom multi-taskinga neznosno izčrpava in te ubija spoznanje, da se domov privlečeš kot izžeta cunja? Si želiš, da bi lahko v enem zamahu opravil-a najbolj pomembne obveznosti, da ti ne bi bilo treba ves čas delati in bi imel-a več časa za to, da bi lahko zares užival-a v življenju in se posvečal-a stvarem, ki so ti pomembni?

Zagotavljam ti, da lahko s pravilnim načinom razporejanja svoje volje učinkovitost povečaš že z majhnimi spremembami v svojem vsakdanu. Pomembno je, da se razbremeniš navad, ki ti brezplodno jemljejo čas, in si privzgojiš rutino, ki ti omogoča, da z najmanj energije dosežeš najvišje rezultate.

Se sliši enostavno? Če bi bilo, bi verjetno ves to in še več naredil-a že sama. Problem pa je volja, kajne? Ima te v svojih krempljih in te ves čas vleče v stare vzorce.

V osem tedenskem skupinskem mentorskem programu ti bom z uporabo znanja psihologije in organizacije dela pomagala, da svojo produktivnost trdno vzameš v svoje roke in si z majhnimi triki življenje organiziraš tako, da boš imel-a ves čas kontrolo nad porabo časa, ob uspešno opravljenih obveznostih pa boš lahko s polno mero energije delal-a stvari, ki te veselijo in zaradi katerih si pravzaprav zares prišle-a na ta svet.

multitasking perfekcionistov že optimizira svojo učinkovitost