Novo

PizzeriaFAMILIJA

Ko enostavno vzkliknemo: “Ljubezen na prvi ugriz!”

To res ni čisto navadna pizza. Za njo stoji izjemno znanje napolskih chefov in certifikat, ki zagotavlja, da so vse sestavine izbrane po svetovno priznani recepturi, zaradi katere se tudi takrat, ko smo pojedli še zadnji kos, počutimo lahkotno, polni energije in veselja.

24 ur uležano testo

Certifikat Verace Napolitana

Delite in okušajte

Eko sestavine

NARAVNOST IZ KRUŠNE PEČI

Sveže sestavine

9 slastnih okusov

RAVNO PRAV VELIKE PORCIJE

pod rokami chefa

POSEBNA PONUDBA TEDNA

GRATIS SOK OB VSAKI PIZZI

PRIPRAVLJAMO S SRCEM ZA VAS

NAROČITE ZA s sabo

Če nimate časa, da bi uživali v naši restavraciji, lahko pizzo vzamete tudi za s sabo. 

}

Ne čakajte na svojo mizo

Napovejte uro svojega prihoda in miza bo pripravljena čakala na vas. 

$

DOGODKI ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

Načrtujete poseben dogodek in bi radi svoje goste razvajali v naši Familiji? Pišite nam in skupaj bomo ustvarili nepozabno doživetje.

S SLASTJO IN STRASTJO

Pizzerija Familija je plod strasti do kuhanja, ki je svetovno poznanega kuharskega chefa Jakoba Jeralo pripeljala v Orehovlje, da vsem ljubiteljem dobre hrane ponudi vrhunsko kulinarično izkušnjo v domačem okolju, ki vse združuje v eno veliko familijo. Pizza je lahko povsem preprosta jed, a ko boste zapuščali Familijo, nanjo nikoli več ne boste gledali z istimi očmi. Certifikat asociacije Verace Pizza Napolitana zagotavlja, da so prav vse sestavine izpeljane iz originalne ideje, ki je pizzo spremenila v eno najbolj priljubljenih jedi na svetu. A zato, da bo ostala zares nepozabna, je kuharski chef s svojo veliko strastjo do kuhanja dodal še svojo piko na i. Če ne boste vedeli, kateri okus izbrati, pa lahko izberete kar vse. Jaka vam pripravi vseh 9 okusov v eni pici in tako lahko vsak slajs okušate z gurmanskim užitkom. Ali pa ga morda delite s svojo familijo? 

“ Boljše pizze prav zares še nisem poizkusila nikjer. Kdor še ni slišal za Orehovlje, bo sedaj definitivno vedel, kje je.”

"Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci"

K0site z nami

KONTAKT

041 666 666

Odprto

Vsak dan od 11:00- 23:00
info@familija.si