Hura, kot meni, so tudi zate meje pretesne! Čutiš klic globalnega tržišča? Vidiš ogromen potencial, ki ti ga ponuja današnja tehnologija? Si pripravljen-a svoje potenciale razglasiti pred 7 milijardami potencialnih kupcev, a ne veš, kako narediti prvi korak?

Svoboda, svoboda, svoboda … Vohaš jo, sanjaš jo, slišiš jo. Čutiš, kako velika priložnost se ti ponuja, če le presežeš svoje notranje blokade in preskočiš meje svoje male dežele. Res je, najin izjemen privilegij je, da živiva v času, ko je svetovni trg povsem odprt, ko internet omogoča povezave z najbolj oddaljenimi koščki tega sveta in so nam tudi najbolj dragocene informacije ves čas povsem na dosegu roke.

Prav imaš, bilo bi neumno, da bi spregledal-a to priložnost. Tvoji potenciali so tako izjemni, da jih enostavno ne smeš več zadrževati znotraj domačih meja.

Iz lastnih izkušenj ti lahko zaupam, da …

Z avtentično zgodbo, v kateri se začuti tvoja srčna strast, lahko osvojiš srca na vseh koncih sveta.

Tvoja majhna narodnost lahko postane velika prednost, če znaš na pravi način in z iskrenim ponosom predstaviti svoje korenine.

Ne potrebuješ biti “nejtiv spiker” zato, da izgradiš svojo kredibilnost v tujem jeziku.

Najboljše rezultate dosežeš, če svojo pozornost v celoti posvetiš idealni stranki – v svetovnem bazenu povpraševanja jih ravno dovolj zate.

Tvoje izjemno znanje in potenciale lahko s pomočjo spletna predstaviš globalnemu tržišču na najrazličnejše načine in to skoraj iz domačega naslonjača.

Tvoja majhnost je le v tvoji glavi – s pravim sistemom lahko iz muhe zrasteš v slona in izgradiš visoko prepoznavo s širokim krogom kupcev iz vsega sveta.

Meje ne obstajajo – so le v tvoji glavi.

Zato, da postaneš uspešen na svetovnem trgu je potrebno le dvoje – pravi “mindset” in kanček znanja o priložnostih v spletnem okolju.

Ker te kljub udobnosti domačega trga ves čas žgečka misel, da to ni dovolj zate, stavim, da dobro poznaš svoj zakaj. Tvoj namen je dober in v srcu čutiš, da bi rad-a s svojimi potenciali doprinašal-a k boljši prihodnosti našega planete. Je že res, da velik trg pomeni pomeni tudi večjo finančno priložnost, a sem prepričana, da to ni glavni plamen, ki prižiga tvojo svečo hrepenenja po velikem dosegu.

Svetovni trg je zagotovo velik bazen priložnosti, prepričana pa sem, da se dobro zavedaš, da to priložnost prepoznava še milijon ali več enako mislečih, kot si ti. Da bi lahko stopil-a iz povprečja, moraš z vsem srcem verjeti v svoj veliki zakaj. Verjameš?

Ker vem, da ni prav nič v temu univerzumu naključno, lahko iz tega, da bereš te vrstice, z veliko gotovostjo sklepam, da poznam pravi odgovor na zgornje vprašanje. Tvoj plemeniti zakaj, v katerega sta vtkana tvoje življenjsko poslanstvo in tvoja plemenita želja, da si delček mozaika boljše prihodnosti našega planeta, je tisto, zaradi česar bodo tvojo ponudbo vzljubile množice, ki verjamejo podobno, kot verjameš sam-a. Zato, da jim boš svojo zgodbo lahko razložil-a na najbolj razumljiv in kot vroče žemljice mamljiv način, sem zate pripravila različne načine pomoči. Preveri in naredi izberi pravi korak zase!

Opredelitev jasne vizije

Skupaj bova oblikovala jasno strategijo nastopa na svetovani trg. Raziskala bova, kako se želiš predstaviti, kaj želiš ponuditi in kakšno tržno nišo želiš zapolniti. Kateri specifični košček zemlje želiš s svojimi potenciali spreminjati na bolje?

Izgradnja miselnosti uspeha

Naučila te bom, kako se lahko brez omejitev navkljub strahovom in podzavestnim blokadam na široko odpreš priložnostim in zasiješ na svetovnem parketu. Je že res, da smo majhen narod, a v sebi nosimo ogromno srce.

Iz domačega naslonjača na drug konec sveta

Večina podjetnikov, ki si želi svojo znamko predstaviti svetu, se boji neskončnih potovanj. Pokazala ti bom, da je to le nepotreben izgovor in ti pokazala, kako lahko praktično iz domačega naslonjača uspešno delaš s strankami iz vsega sveta.

Grajenje kredibilnosti

Korak za korakom bova skozi tvojo zgodbo in strateško določene korake oblikovala tvojo strokovno kredibilnost, preko nje pa tudi zavidljivo prepoznavnost in vidnost.

Osebno mentorstvo in coaching OBLIKOVANJA IN USPEŠNEGA LANSIRANJA INFO-PRODUKTOV

Korak za korakom za oblikovanje in uspešno prodajo tvojega prvega on-line info-produkta ali programa

Tvoje znanje je največja dragocenost, ki je nihče ne more ukrasti. Z razvojem moderne tehnologije in interneta, pa je vrednost našega znanja postala še veliko večja. Naš know-how, pa naj bo še tako zelo specifičen, lahko koristi veliki množici ljudi, ki se sestavi iz posameznih kapljic, razpršenih po našem planetu.

Prodaja info-produktov je postala v zadnjih letih ena izmed najhitreje rastočih industrij. S pomočjo informacij, ki se prodajajo preko spleta, se lahko izučimo za prav vsako interesno področje. Učenje preko spleta je postalo tako vsakdanje, da celo fakultete svoje učne ure selijo v spletne učilnice.

Sama sem naredila in prodala že vrsto on-line programov in to za kupce po vsem svetu. Dobro poznam, kaj deluje in kaj ne, kje so slepe ulice in kje so največje priložnosti. Vem, kako lahko tudi z omejenim znanjem tujega jezika izgradiš kredibilnost, mojstrsko te popeljem od ideje do končnega proizvoda, še preden je izdelek narejen, pa ti omogočim, da se na tvoj račun prelijejo prva naročila.

Si pripravljen-a, da tvoj know-how pomaga kupcem po vsem svetu? Potem te z veseljem povabim v akcijsko in nadvse zabavno mentorsko partnerstvo.

Ja, Špela, narediva to!

Rezerviraj brezplačni uvodni klic.

mojih info-produktov že spreminja življenja na bolje

Osebno mentorstvo in coaching ZA COACH-E, MENTORJE IN OSTALE TRANSFORMACIJSKE STROKOVNJAKE, KI ŽELIJO SVOJE STORITVE DELITI S STRANKAMI IZ VSEGA SVETA

Akcija, osredotočenost in preverjen sistem

Tvoje znanje je največja dragocenost, ki ti je nihče ne more ukrasti. Z razvojem moderne tehnologije in interneta, pa je vrednost našega znanja postala še veliko večja. Naš know-how, pa naj bo še tako zelo specifičen, lahko koristi veliki množici ljudi, ki se sestavi iz posameznih kapljic, razpršenih po našem planetu.

Prodaja info-produktov je postala v zadnjih letih ena izmed najhitreje rastočih industrij. S pomočjo informacij, ki se prodajajo preko spleta, lahko postanemo kredibilni strokovnjaki iz skoraj vsakega interesnega področja. Učenje preko spleta je postalo tako vsakdanje, da celo fakultete svoje učne ure počasi selijo v spletne učilnice.

Izjemno priložnost je zaradi velikega trga “zavohalo” ogromno strokovnjakov na svetu, zato je tudi ponudba hudo nasičena, konkurenca pa je močna. Vsekakor pa naj te to ne prestraši. S strateškim načinom doseganja ciljne publike in s srčnim, a premišljenim načinom komuniciranja lahko osvojiš srca potencialnih kupcev po vsem svetu tako, da bodo neučakano iskali tvoje info-proizvode, ali še bolje, on-line programe.

Sama sem naredila in prodala že vrsto on-line programov in info-proizvodov in to za številne kupce po vsem svetu. Dobro poznam, kaj deluje in kaj ne, kje so slepe ulice in kje so največje priložnosti. Vem, kako lahko tudi z omejenim znanjem tujega jezika izgradiš svojo kredibilnost, mojstrsko te popeljem od ideje do končnega proizvoda v najkrajšem času in najbolj enostaven način, še preden je izdelek narejen, pa ti omogočim, da se na tvoj račun prelijejo prva naročila.

Si pripravljen-a, da tvoj know-how pomaga kupcem po vsem svetu? Potem te z veseljem povabim v akcijsko in nadvse zabavno mentorsko partnerstvo.

Ja, Špela, pomagaj mi stopiti na svetovni oder!

Rezerviraj brezplačni uvodni klic.

mojih "globetrotter-je" že osvaja svet

Dogodki v živo

Učilnice, v katerih se učiš proaktivne manifestacije svojih najvišjih pričakovanj

DELAVNICE V ŽIVO

Zato, da lahko vključiš svoj največji potencial, včasih koristi družba enako mislečih. Na intenzivnih pol ali enodnevnih delavnicah čistimo blokade, določamo cilje, gradimo akcijske korake in se polnimo s tsunamijem pozitivne energije. Delavnice organiziram le nekajkrat letno, zato preveri aktualne termine.

SPLETNE DELAVNICE IN WEBINARJI

Spletne učilnice nam omogočajo, da znanje pridobivamo kar iz domačih naslonjačev. Vse kar potrebuješ je le računalnik, internetna povezava in po možnosti slušalke.
Skoraj vsak mesec pripravim spletno delavnico ali webinar na drugo temo. Vstop je v večini primerov vsaj za sodelovanje v živo prost.

Hočem vedeti več!

Preveri razpisane termine.

učencev je že stopilo v učilnico odličnosti

ZALOŽBA SuperTi.si

Knjige, e-knjige, avdio in video posnetki

Včasih za napredek potrebujemo le en aha-trenutek, eno spodbudno besedo, en motivacijski pripomoček. Za nežen odriv so v Založbi SuperTi.si zbrani prispevki, knjige, avdio in video posnetki, s katerimi boš lahko pridobil-a novo dozo znanja, inspiracije in užitka v trenutku. Prepričana sem, da boš v zbirki našel-a to, kar je pisano tudi na tvoje srce.

Nekaj diamantov za svetovljanske ustvarjalce:

  • Video trening Izgradi imperij z delom, ki ga ljubiš
  • Energijski kombo avdio posnetkov za za brezkompromisen uspeh v poslu
  • Poišči in živi svoje potenciale – posnetek webinarja
  • Kako novoletno resolucijo spremenimo v (novo)letno revolucijo – posnetek webinarja
  • E-knjiga 5 korakov do mojstrstva čustvene inteligence

Špela, lahko vidim več?

Seveda, prebrskaj po založbi.

"izvirov" znanja v založbi SuperTi.si