Verjamem, da je moje poslanstvo (in tudi poslanstvo vseh ostalih) v oblikovanju boljše prihodnosti za naš planet. Najbolj učinkovito lahko to nalogo opravim, če čim večim otrokom zagotovim najboljše pogoje, da se razvijejo v pametne, samozavestne in kreativne posameznike. Ker verjamem, da se podladek največ nauči preko svojih staršev in še posebno mamic, pa največ pozornosti posvečam prav njim.

Pretekle generacije in tudi današnje mamice smo bile vzgojene v miselnosti žrtve, zato večina dvomi v svojo moč, ne zaupa spremembam in ne izkorišča vseh svojih potencialov. Ujeti smo v začarani krog življenja na avto-pilotu, svoj način življenja pa preko svojega zgleda avtomatično prenašamo tudi na prihodnje generacije. Sama imam srečo, da mi je življenje pokazalo drugačno pot, spoznala pa sem učitelje, ki kažejo, da lahko dosežemo prav vse, kar si v življenju zamislimo.

Svoje zanje želim deliti naprej, zato sem v začetku marca pripravila brezplačno izobraževanje za mamice z naslovom Ultimativni vodič kako biti mama z desetko. Namen lekcij, ki sem jih podala ni, da bi ocenjevali svoje materinstvo, pač pa, da bi spoznali, da vsak od nas v sebi nosi najboljši zgled. Nekateri so naloge opravljali malo bolj, drugi malo manj redno, moj cilj pa je bil predvsem ta, da začnem širiti zavedanje o tem, kako majhni koraki so potrebni za začetek spreminjanja odnosa do sebe in do svojega življenja. Vsaka naloga je bila pripravljena premišljeno, njen glavni namen pa je bil, da zbudi novo zavedanje in skrite priložnosti.

V eni od nalog programa smo raziskovali naša prepričanja. Izkazalo se je, da ima večina mamic misli, da nima kakšnega posebnega talenta. Na ta način si zapiramo pot in ne prepoznavamo svojih pravih potencialov. Dejstvo pa je, da ima prav vsak od nas vsaj en talent. Prav zaradi njega je prišel na ta svet, saj bo s svojo malenkostjo na tak ali drugačen način doprinesel k univerzalni blaginji tega planeta in celotnega vesoljnega ustroja. Problem pa je, da besedico talent prepoznavamo zelo omejeno.

Naše prepričanje je, da je talent nekaj zares izjemnega, nekaj kar močno štrli iz povprečja in posameznikom omogoča, da si pridobijo slavo in bogastvo. A ni tako. Talent, kot ga opredeljujem jaz, je tista naša posebna sposobnost, ki jo delamo z lahkoto, ob njej vedno neverjetno uživamo in se z njo tudi “dotikamo” drugih. To je tista naša lastnost, ki jo začutimo, kadar smo v “flow-u”, ki pride kar sama od sebe, ko z njo upravljamo, pa pozabimo na čas in nam rezultati enostavno letijo iz rokava. Ko pogledamo na ta način, spoznamo, da ima talent prav vsak. Ga lahko opredeliš tudi zase sama-a? Kaj pa za svojega otroka? Z novim spoznanjem si boš okrepil-a samozavest, odprla pa se ti bo tudi bolj prosta pot proti podpiranju svojih potencialov in potencialov tvojih otrok.

Za zaključek 14 dnevnega izobraževanja sem pripravila tudi spletni seminar Samozavestna mami na kvadrat, v katerem smo se pogovarjali o tem, kako lahko postanemo samozavestne mamice na kvadrat. Posnetek spletnega seminarja si lahko ogledaš tudi ti.

V njem razkrivam:

  • zakaj se omejujemo v svojih potencialih,
  • katere so tipične napake, s katerimi otroke prikrajšamo za čustveno blaginjo v odraslem življenju,
  • preverjene tehnike in metode, s katerimi si povrnemo kontrolo nad svojo samozavestjo in postanemo najboljši zgled za svoje otroke.

Klikni in si oglej posnetek spletnega seminarja.

Ker je moje poslanstvo, da čim več staršev iz povprečnežev spremenim v odlične vzornike za svoje otroke, sem pripravila tudi enoletni mentorski spletni program, v katerem bom 10 najbolj odločnih posameznic vodila do spremembe življenjskega stila, v katerem bo na prvem mestu ljubezen, spoštovanje, sreča, zdravje, izkoriščanje svojih potencialov, visoka energijska vibracija in izpopolnjenost.

Več o programu in načinu dela razkrivam tudi v zadnjih minutah spletenega seminarja, podrobnosti pa si lahko prebereš na spletni strani MBA mamanagementa.

 

mba mamanagementa

Če bi se tudi ti rada otresla miselnosti žrtve in te vodi iskrena želja po bolj kakovostnemu in polnemu načinu življenja, je to priložnost, ki je ne smeš zamuditi.

Piši mi na spela.kaurin@gmail.com ali me pokliči na 040 262 558 in

si rezerviraj svoje mesto v najbolj dragocenem MBA-ju tvojega življena! Prijave sprejemamo le še do 30.3.2016.