Ali ni čudovit občutek, ko lahko brez debele bunde v prvih pravih pomladnih dneh spijemo kavico na terasi in pustimo, da nas boža nežen in topel veter? Toliko je aktivnosti, ki jih lahko počnemo, toliko malih radosti, ki si jih lahko privoščimo!

Veliko užitkov nam narava ponuja brezplačno in upam, da znaš to čim bolje izkoristiti. Kaj pa tisti užitki, za katere moramo plačati? Zdi se, da je teh še več, kajne? Moja šibka točka so potovanja. Včasih se zalotim, kako se mi vklopi boleče hrepenenje, ko kateri od znancev na Facebooku objavi čudovite fotke s tropov ali kakšnih drugih oddaljenih popotniških kotičkov. Kaj bi dala, da bi lahko uživala z njimi! Avtomatično zaslišim notranji glas, ki me začne primerjati s srečneži in zbudi se občutek krivde, ker še nisem dovolj “uspešna”, da bi si lahko večkrat privoščila tako drag užitek.

Verjetno skoraj vsak pozna ta zoprn občutek, v katerem je primerjanju dodan ščepec zavisti in žlica osebne krivde. Vseeno pa taka čustva niso povsem nekoristna in škodljiva. Spoznala sem, da jih lahko s pravim pristopom preusmerim v odlično motivacijo, ki mi pomaga, da še bolj trdno postavim svoje cilje in usmerim svoje aktivnosti v njihovo doseganje.

Primerjanje z drugimi pa ima še en zelo velik potencial – iz dobre prakse se lahko naučimo veliko tudi zase. 

Veliko sem brala o tem, kaj je potrebno, da si zares uspešen, večina strokovnjakov pa zagovarja, da so ključne pozitivne navade, ki podpirajo naše cilje. Znameniti coach Brian Tracy je nekaj ključnih opredelil v kratkem videu, da ga boš lažje razumel-a, pa sem ga opremila s slovenskimi podnapisi. Klikni in si vzemi pet minut za novo znanje.

Večina navad, ki jih opisuje Tracy, podpirajo visoko produktivnost. Ta je v hektičnem modernem svetu še kako pomembna, ker vem, da ima vsak od nas kar nekaj rezerv, pa sem tudi sama pripravila brezplačen spletni seminar v katerem bom predstavila nekaj trikov, s katerimi si lahko produktivnost izboljšamo že v nekaj dnevih in si tako pridobimo dragoceni čas zase in za svojo družino.

Vabim te, da se mi pridružiš v živo, 21. aprila 2016 ob 21. uri. 
Govorili bomo o tem:

  • zakaj je 24 ur dnevno več kot dovolj,
  • kaj so glavni dejavniki, ki ti omogočijo ekspresno realizacijo nalog,
  • kako lahko za vselej premagaš odlašanje,
  • kako lahko še isti dan izboljšaš svojo produktivnost za dvakrat.

Zato, da ti lahko pošljem link do spletne učilnice, prosim klikni in v sistem za predvajanje webinarjev vpiši svoje podatke. Na voljo bo tudi posnetek seminarja, a bom zares vesela, če se mi pridružiš v živo in sodeluješ tudi s svojimi vprašanji.