Večina od nas v kotičku svojih možganov nosi »veliko idejo« ali v velikem delu možganov specifično znanje, ki bi imela, če bi ju oblikovali v knjigo ali morda neke oblike tečaj oz. delavnico, ogromno vrednost tudi za druge.

Če smo čisto pošteni, se večina z mislijo na to možnost samo igra. Zdi se nedosegljivo, iščemo izgovore, ki se končajo z »ampak nekoč pa …«.

Kot strokovnjakinja, ki že vrsto let podrobno preučuje dogajanje na internetnem področju, pa ti lahko zagotovim, da boljše priložnosti, kot je danes ne bo morda nikoli več. Če se ozreš malo naokoli, lahko opaziš, da ljudje bolj kot kdajkoli prej na internetu intenzivno iščejo informacije in rešitve za svoje probleme, vedno bolj vajeni so, da se učijo s pomočjo elektronskih medijev in e-knjig, vedno večje pa je tudi zaupanje v nakupe preko interneta. Prav vsak od nas ima že pametni telefon ali tablico, ti dve napravi pa se vedno bolj uporabljata tudi za branje knjig, poslušanje audio posnetkov, gledanje videov in učenje s pomočjo tako imenovalnih on-line tečajev in delavnic.

Če si tako kdaj razmišljala ali razmišljal tem, da napišeš knjigo ali svoje znanje iztržiš še na kakšen drugačen način, potem je sedaj res pravi čas za to. Razmere na digitalnem trgu so v tem trenutku zagotovo najbolj ugodne za to, da iz svojega znanja oblikuješ on-line izobraževalni paket, bodi v obliki e-knjige, on-line tečaja ali spletne delavnice. Pravzaprav sem prepričana, da bi to možnost moral izkoristiti prav vsak strokovnjak oz. specialist, ki lahko s svojim poglobljenim znanjem doprinaša ljudem, ki tako znanje potrebujejo.

Odlična novica je, da nekaj takega sploh ni tako zelo težko uresničiti. Investicije so izredno majhne, saj vse kar potrebuješ verjetno že imaš doma – to so računalnik, kamera na telefonu, internetna povezava in tvoje znanje. Jaja, saj vem, da sedaj razmišljaš, kako je največji problem čas… Kaj pa če ti zaupam, da imam formulo, s katero tudi najbolj poglobljeno gradivo lahko pripraviš brez da bi ob tem izpustil dušo, pa čeprav morda hodiš v redno službo ali vodiš svoj redni posel? Sama sem naredila že več deset poglobljenih spletnih delavnic in tudi kar nekaj on-line programov, pri vseh pa sem z upoštevanjem te formule uspela vsebine oblikovati tako, da sem kljub rednemu delu, ves čas uživala, se zabavala in zraven še osebnostno rastla.

Prav to formulo bom predstavila 25. oktobra v spletni delavnici Kako svoje znanje prodati v obliki elektronskega produkta ali spletne storitve, pa četudi nimaš narejenega niti še prvega koraka. V seminarju boš izvedela, oz. izvedel kakšno odlično priložnost imaš, da poleg svoje redne plače zaslužiš še zajeten bonus, predstavila pa bom tudi nekatere prodajne prodajne oziroma marketinške taktike, s katerimi si lahko že ob prvem lansiranju zagotoviš  prvih 10, 20 ali celo 500 do 1000 prvih učencev oz. kupcev.

Bodi z mano 25.10. ob 20:30 v živo, saj bom z vesljem odgovarjala tudi na tvoja vprašanja.