Razstreli vampirje časa + doseži večje rezultate + pridobi urice zase in za svoje najbližje …

  • Se tudi ti utapljaš v množici obveznosti in skorajda ne veš več, kje se te drži glava? Se ti zdi, da ves čas hitiš in ti je pomembna vsaka minuta, ker si želiš preživeti vsaj urico s svojimi otroki?
  • Te stresna služba, v katerem si ves čas pod pritiskom multi-taskinga neznosno izčrpava in te ubija spoznanje, da se domov privlečeš kot izžeta cunja? Veš, da tvoji potenciali niso niti približno uresničeni, a ne najdeš časa niti zato, da bi premislil-a o tem, kaj ti manjka?
  • Si želiš, da bi lahko v enem zamahu opravil-a najbolj pomembne obveznosti, da ti ne bi bilo treba ves čas delati in bi imel-a več časa za to, da bi lahko zares užival-a v življenju in se posvečal-a ljudem, ki so ti pomembni?

Zagotavljam ti, da lahko s pravilnim načinom razporejanja svoje volje učinkovitost povečas že z majhnimi spremembami v svojem vsakdanu. Pomembno je, da se razbremeniš navad, ki ti brezplodno jemljejo čas, in si privzgojiš rutino, ki ti omogoča, da z najmanj energije dosežeš najvišje rezultate.

Se sliši enostavno? Če bi bilo, bi verjetno ves to in še več naredil-a že sama. Problem pa je volja, kajne? Ima te v svojih krempljih in te ves čas vleče v stare vzorce.

Kaj pa, če ti povem, da lahko s pravim znanjem psihologije in organizacije dela svojo produktivnost trdno vzameš v svoje roke in si z majnimi triki življenje organiziraš tako, da boš imel-a ves čas kontrolo nad porabo časa, ob uspešno opravljenih obveznostih pa boš lahko s polno mero energije delal-a stvari, ki te veselijo in zaradi katerih si pravzaprav zares prišl-a na ta svet?

Tudi za to odločitev bo potrebno nekaj volje, a upam, da ti lahko ponudim pravo motivacijo. Učila sem se od največjih strokovnjakov in svoje znanje oblikovala v osemtedenski program, v katerem te bom skoraj z roko v roki popeljala do trajne optimizacije tvoje učinkovitosti.

Dovoli mi, da ti bolj podrobno predstavim, kaj lahko pričakuješ od programa Optimiziraj svojo učinkovitost.

Predstavljam 8 tedenski mentorski program za tiste, ki želijo postati gospodarji svojega časa in zvezde produktivnosti

OPTIMIZIRAJ SVOJO UČINKOVITOST

S preverjenim sistemom, ki ga preizkušam sama, odlične rezultate pa dosegajo tudi moje stranke, te bom vodila k:

  • oblikovanju jasne slike o tvojih prioritetnih ciljih,
  • urejanju mentalnega in materialnega nereda,
  • oblikovanju sistema za postavljanje mej in uravnavanje stresa,
  • motivacijskim prijemom za premagovanje odlašanja in krepitev samozavesti,
  • osvajanju tehnik za krepitev energije in zagona,
  • inštaliranju močnih visokoproduktivnih navad.

Osemtedenski spletni program vsebuje:

E-knjiga Maksimiziraj svojo produktivnost

Teoretična osnova za boljše razumevanje človeške psihologije, motivacije in zakona visoke produktivnosti. Za ležje pomnenje snovi so dodani primeri in zabavne fotografije.

20 izzivov / nalog

Vsak teden ti bom na tvoj e-naslov poslala dva izziva, s katerimi te bom postopoma navajala na bolj organiziran način življenja. Skozi zabavne naloge boš dokončal-a nedokončano, razbremenil-a se boš nekonstruktivnih navad in si privzgojil-a rutino, ki te bo skozi dan popeljala v najbolj optimalnem in energijsko polnem vrstnem redu. Večino nalog boš opravljala sproti, tiste, ki bodo zahtevale malce tvojega mentalnega vložka, pa ti bodo vzele največ dobro uro. Zato, da ne bo preveč spominjalo na šolske domače naloge, bodo izzivi zapisani v humornem in kreativnem slogu.

3 skupinske posvetovalnice preko spleta

Vsake tri tedne se bomo dobili v spletni skupinski posvetovalnici (potrebovala boš računalnik, internetno povezavo in slušalke). V njej bom odgovarjala na vprašanja in tistim, ki se bodo želeli izpostaviti, pomagala hitreje napredovati. Vse skupinske posvetovalnice se bodo dogajale ob večerih, na voljo pa bodo tudi posnetki.

2 individualni posvetovalnici

Zato, da boš lahko zares hitro napredoval-a, se bova o tvojih izzivih pogovoril-i še v dveh individualnih posvetovalnicah. Pogovor bo potekal preko Skypa ali v živo v mojih prostorih v Dolu pri Ljubljani, fokusno pa bo usmerjen v prepoznavanje tvojih podzavestnih blokad in iskanju priložnosti za optimiziranje tvoje obstoječe prakse. S svojo energijo in intuicijo ti bom pomagala poiskati zaupanje, s katerim boš naredil-a odločen korak v produktivno spremembo.

Za lažjo odločitev si preberi še, kakšne rezultate dosegajo moje stranke:

Razbremenjena miselnosti žrtve danes nove priložnosti sprejemam s polnim optimizmom

“Ko sem prvič naletela na Špelin mail in povabilo, sem pomislila, da si verjetno samo še ena, ki želi na ta način zaslužiti. Zakaj točno sem se odzvala, ne vem. Malo zato, ker sem se ves čas vrtela okrog istih vprašanj, na katere sama nisem našla odgovora, malo tudi zato, da sama sebi dokažem, da take pomoči ne potrebujem.

Nalog in izzivov sem se sprva lotevala z veliko mero skepticizma. Zgodilo pa se je ravno obratno, kot sem pričakovala. Z vsako opravljeno nalogo so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Spremenil se je moj pogled na razne situacije, spreminjati se je začelo moje okolje. In če sem bila na začetku jezna, ker si je Špela upala dregniti v srž problema, sem ji danes za to izredno hvaležna.

Zakaj mi je Špelin pristop tako pri srcu? Ker je človek akcije, ker ve, da je treba gledati naprej, ker omejujoča prepričanja spreminja v priložnosti. Ker me je naučila, da znam opredeliti svoj problem, da znam ugotoviti, od kje dvom in strah, da zdaj vem, kako se lahko na premišljen način premaknem naprej in postanem krojač svoje lastne usode. Tehnike so preproste, ne vzamejo veliko časa, najbolj pomembno pa mi je to, da jih lahko delam kjerkoli in takrat, ko imam čas. Špela je v svojem poslanstvu neizmerno odkrita, z velikim srcem in upanjem, da bo vsaki uspela pomagati. Čutim, da dela za vse nas. Dostikrat se najdem v izzivih, vidim, da jih res napiše z vso skrbnostjo, na način, da pride pravi izziv v pravem trenutku, tako, da mi pomaga odgovoriti na vprašanje.”

Vesna iz Kamnika

Brez strahu in tesnobe sem lahko samozavestna mama svojemu sinu

“Ko sem se vpisala v program sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Na vsakem koraku sem čutila strah in tesnobo. Ko sem zjutraj spravljala sina v vrtec, sem čutila cmok v grlu, saj sem vedela, da se bo upiral, ko mu bom hotela umiti zobe. Posledično sem velikokrat popustila.

Sedaj po programu sem popolno nasprotje. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, brez strahu in tesnobe sem lahko mama svojemu sinu in brez kančka negotovosti mu danes umijem zobe:)

Rečem lahko, da so moji rezultati res očitni. Osvobodila sem se strahu. Spoznala, sem kaj so moje vrline, za kaj sem talentirana. Sedaj vem, da je stres zgolj posledica neizpolnjene želje – lažje se ga osvobodim. Vem, da je moj strah zgolj čustvo, energija, ki jo prikličem sama s svojimi mislimi.

Kar je res pomembno, ko sem sama postala mirna in samozavestna se je izboljšal tudi moj odnos s sinom. Prej sem brala knjige o vzgoji in gruntala kakšen pristop kaznovanja je najboljši. Sedaj nič od tega več ne potrebujem. Sin me je začel veliko bolje poslušat in upoštevat kar pomeni, da sem sedaj z njim globoko povezana. Naučila sem se biti res pristno hvaležna. Uspešno se soočam z svojimi strahovi oziroma gremlinčki. Dokončala sem magisterij in začela dnevno uporabljati eft tehniko, kar je bila prej moja namera že dolgo časa, a mi do programa ni uspelo narediti pravih korakov.

Izkušnje so definitivno pozitivne. Špela, hvala, hvala, hvala!

Klavdija Herga iz Ljubljane

Neprecenljiva investicija vase

Einsteinova zelo znana izjava pravi: “Norost je, ko delamo vedno iste stvari in ob tem pričakujemo drugačne rezultate”. V programu Optimiziraj svojo učinkovitost se bomo med drugim naučili tudi, zakaj smo po tej definiciji v večini vsi nori. Kljub naugodju in bolečini navadno odlašamo z odločitvijo, ključni krivec za to pa je podzavestni strah do spremembe in poraza.

Zagotovo ni naključje, da te je pripeljalo na to stran. Prepričana sem, da že dolgo razmišljaš o tem, kako bi se razbremenil-a obremenjenosti s časom in si z bolj optimalnimi navadami pomagala urediti manj stresno življenje. Če globoko v sebi čutiš vznemirjenje, ko bereš o programu Optimiziraj svojo učinkovitost, je to znak, ki ti ga pošilja tvoja intuicija, da ti je priložnost pisana na kožo. Vsebina programa te bo že sama po sebi pripeljala do večjih rezultatov ob manjšem vložku energije, poleg tega pa ima ta investicija tudi podzavestni pomen zate. Denarni vložek je naraven psihološki motivator, ki te bo “prisilil”, da stopiš v akcijo in končno optimiziraš svoje življenje. Nežno vodilo mentorice bo pritisk ublažilo, tako pa boš spremembo doživel-a v zabavnem in prijaznem vzdušju.

Si pripravljena sprejeti odločitev?

Verjetno te zanimajo še številke z dodatkom evrov. Glede na rezultat, ki ti ga program zagotavlja, je vložek zares nepomemben. Za manj kot 24 uvrov tedensko boš imela ob sebi neprecenljivega vodiča, ki te bo izstrelil v optimalno produktivnost. Če dobro premisliš, to res ni visok vložek, še posebej če se zavedaš, da je investiranje vase tvoj največji potencial.

 

Če se še vedno sprašuješ, preberi še nekaj vtisov bivših “študentk”:

“Meni zelo ljuba je misel Potovanje, dolgo tisoč milj, se začne z enim korakom. (Lao Tze). Moje potovanje se je začelo sredi letošnjega poletja, ko sem se vključila v Špelin program. Špela je znala ustvariti varno okolje v katerem sem vadila nove poglede nase ali medosebne odnose, ponovno sem odkrivala svoje sanje, svoje talente in si zastavljala (nove ali preoblečene) cilje v življenju. Spoznala sem se s paleto novih orodij in veščin, s katerimi si tudi po zaključenem programu uspešno pomagam svoje sanje in cilje doseči.
In potovanje še kar traja …”

Urša K.

“Špela, hvala za zanimivo izkušnjo!!!!

Ob možu, 3 otrocih, službi, skrbi za hišo, gospodinjstvo….mi je dostikrat zmanjkovalo časa zase. In ti si me na zanimiv in privlačen način uspela izzvati, da sem se brez slabe vesti posvetila zadanim izzivom in s tem sebi.  Tako sem rasla, se spoznavala in bila zadovoljnejša. Z veseljem se pustim še kdaj izzvati!!!“

 

Alenka K.

“Diagnoza rak pri materi, tastu, prijateljici sosedi, sodelavki, odpuščanja v službi, nov projekt, ki je zelo zahteven, mobing, medijski linč, otrok kar naprej bolan – a vendar sem notranje mirna in srečna.

Kako je to mogoče? Odgovor na to vprašanje mi je pokazala Špela. Omogočila mi je, da ostajam notranje mirna in srečna ter zaupam življenju.”

Katarina K.

Naj ti ne bo nerodno

Če še vedno razmišljaš ali je program pravi zate, mi piši o svojih dvomih, jaz pa ti obljubim, da ti odgovorim kar se da pošteno. Že sedaj pa lahko povem, da so moj glavni namen tvoji rezultati. Zanje se bo potrebno malce potruditi in včasih pogledati “out of the box”, če tega v tem trenutku še nisi pripravljen-a sprejeti, pa vidim raje, da na pravi trenutek še počakaš.