Preberi, kaj stranke pravijo o svoji izkušnji z mano:

Sem poslovna ženska že precej let in do lanskega leta sem delovala sama. Že precej časa sem se trudila, da bi spravila v tek moj novi poslovni projekt in ugotovila  sem, da rabim dobro podporo v marketingu, tehnično podporo in coachinjo, če želim projekt realizirati.

Sama sem se vrtela stalno v istem krogu, rezultata pa ni bilo nikjer. S Špelo sodelujeva že skoraj 5 mesecev in res vidim moj napredek, tako osebni kot poslovni. Moj poslovni “podvig” gre v akcijo te dni in vem, da mi brez nje to ne bi uspelo.

Res sem zadovoljna s Špelinim delom in podporo, pa tudi kot oseba je res kul. Zanesljiva, odgovorna, čustvena, aktivna in ima ogromno znanja. Špela zna izvleči prav iz globin talente, ki se skrivajo in čakajo, da jih nekdo odkrije. Pri meni je odkrila še dar za pisanje. Res sem vesela, da je prišla v moje življenje, škoda da ne že prej.

Nadica Lukman

Sočutno straševstvo

Špela je prišla v moje življenje v pravem trenutku. Ko sem se odpravljala na samostojno podjetniško pot, sem imela v glavi milijon vprašanj: Kako naj naredim spletno stran? Kaj je pomembno pri (srčnem) marketingu? Zakaj imam strah pred javnim nastopanjem? Kaj je pomembno zame? Kako naj vse, kar sem si zadala, tudi izpeljem? Kako presežem svoje strahove?
Špela me je vodila v čisto tehničnih stvareh in tudi v tem, kako naj ob vsem tem poskrbim tudi zase. Ugotovila sem, da je izredno pomembna miselna naravnanost, ki se začne že takoj zjutraj in nadaljuje čez ves dan. Z njeno pomočjo sem v sebi začutila pogum, da skočim v vodo in plavam. Ker vem, da zmorem.
Hvala, Špela, tvoje vodenje je odlično! Všeč mi je, ker si iskrena in si z mano delila tudi svoje osebne izkušnje.
Če bom še kdaj potrebovala coacha, se bom sigurno obrnila nate.

Janja Urbančič

Sočutno straševstvo

Bom odkrita. Ko sem prvič naletela na tvoj mail in tvoje povabilo, sem pomislila, da si verjetno samo še ena, ki želi na ta način zaslužiti. Zakaj točno sem se odzvala, ne vem. Malo zato, ker sem se ves čas vrtela okrog istih vprašanj, na katere sama nisem našla odgovora, malo tudi zato, da sama sebi dokažem, da take pomoči ne potrebuje. Čudno, ne? Nalog in izzivov sem se sprva lotevala z veliko mero skepticizma. Zgodilo pa se je ravno obratno, kot sem pričakovala. Z vsako opravljeno nalogo so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Spremenil se je moj pogled na razne situacije, spreminjati se je začelo moje okolje. In če sem bila na začetku jezna, ker si si upala dregniti v srž problema, sem ti danes za to izredno hvaležna. S tvojo pomočjo sem počasi odstranjevala vezi, ki so me omejevale pri tem, da se premaknem naprej. Če sem bila prej v svojih mislih žrtev danih življenjskih okoliščin, sem danes odprta do novih priložnosti in izzive sprejemam z veliko mero optimizma. Zakaj mi je tvoj pristop tako pri srcu? Ker ne zgubljamo preveč časa na tem, kaj in zakaj je kdaj kaj bilo. Ker si človek akcije, ker veš, da je treba gledati naprej, ker omejujoča prepričanja spreminjaš v priložnosti. Ker si me naučila, da znam opredeliti svoj problem, da znam ugotoviti, od kje dvom in strah, da zdaj vem, kako se lahko na premišljen način premaknem naprej in postanem krojač svoje lastne usode. Tehnike so preproste, ne vzamejo veliko časa, najbolj pomembno pa mi je to, da jih lahko delam kjerkoli in takrat, ko imam čas. V veliko pomoč in spodbudo je bila tudi podporna skupina deklet. Toliko razumevanja in podpore le redko srečaš. Špela, v svojem poslanstvu si neizmerno odkrita, z velikim srcem in upanjem, da boš vsaki uspela pomagati. Čutim, da delaš za vse nas. Ne kar tako, po vnaprej predpisanem vzorcu. Dostikrat se najdem v izzivih, vidim, da jih res napišeš z vso skrbnostjo, na način, da pride pravi izziv v pravem trenutku, tako, da mi pomaga odgovoriti na vprašanje. In ja, če se mi je prej le zdelo, pa zdaj trdno verjamem, da sreče ne opazujem le od daleč, temveč da jo živim.

Špela, hvala, hvala za vse! Objemčk do vesolja in nazaj!

Vesna iz Kamnika

Mamica in strastna planinka

Ko sem se vpisala v Špelin program, sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Na vsakem koraku sem čutila strah in tesnobo. Ko sem zjutraj spravljala sina v vrtec sem čutila cmok v grlo saj sem vedela, da se bo Samuel upiral, ko mu bom hotela umiti zobe. Posledično sem velikokrat popustila.
Sedaj po programu sem popolno nasprotje. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, brez strahu in tesnobe sem lahko mama svojemu sinu in brez kančka negotovosti mu danes umijem zobe

Izkušnje so definitivno pozitivne. Velika motivacija so bile zame tudi druge punce v programu. Brez njih bi marsikateri izziv ostal ne narejen!
Špela, hvala, hvala, hvala!

Klavdija Herga

EFT svetovalka

Ko sem se vključila v Špelin Mama MBA, si niti v sanjah nisem predstavljala, na kakšno pustolovščino se podajam. Še svojih talentov nisem dobro poznala, kaj šele vedela, katere konkretne cilje želim doseči v naslednjih 3, 6 ali 9 mesecih! Tedenski izzivi so me gnali naprej, orodja, ki jih je predala, pa so prinesla korenite spremembe v mojem življenju. Ko sva se na to dogovorili še za individualne posvetovalnice, sem začela ustvarjati svoj posel, v katerem zares uživam. Njene programe tako zares toplo priporočam.

Jana Puhar

Špelin program je nepričakovano in nenačrtovano vstopil v moje življenje. Verjetno sem ga ravno sedaj potrebovala. V poplavi vseh metod sproščanja, boljšega življenja in podobnih trendov, sem tokrat ob prvem sporočilu začutila Špelino nevsiljivo, a hkrati suvereno energijo. Pa sem si rekla, zakaj pa ne, saj nimam kaj izgubiti, le pridobim lahko.

Za trenutek sem pomislila, da nimam časa in poskušala najti še kakšen izgovor, vendar mi je neznana sila ali pa nekdo iz moje rame sporočil, da je vredno poskusiti. In je! Resnično je!

Moram priznati, da veliko stvari, ki so bili dani kot izzivi, v vsakdanjem življenju že počnem, pa kljub vsemu je veliko večvredno, če ti nekdo razširi obzorja, te na to prijazno opozori, predvsem pa te vsakodnevno napolni z ogromno energije in prepričanja v skupno dobro. Skratka, najprej cilji – uf, kako preprosto, a hkrati tako težko, razmislim, grem po korakih in pridem do cilja. Hm, sliši se enostavno, ni ravno tako, pa vendar je lažje, če ti nekdo pomaga. Pa četudi te opozori samo na pokončno držo, pitje vode, užitke, presenečenja, hvaležnost, praznovanje, gibanje, počitek … In še mnogo več. Zanimivo je kaj vse zmoremo, le če si želimo in če imamo cilj.

Hvala Špela za to izkušnjo in komaj čakam naslednjo.

Tea Starc

Špela je nežna, a dovolj odločna. Z zares izbranimi vprašanji me zna hitro in nežno pripeljati do pravih odgovorov zame in moj posel. Najine seanse mi dajo vsakič znova misliti, ker situacije v katerih sem bila, vidim s pogledom, do katerega sama ne bi znala priti. Špelo priporočam vsaki ženski, ki bi rada srčno, hitro in učinkovito rešila življenjske oz. poslovne izzive ter se polna novih moči, spoznanj in zagona posvetila zadevam v katerih blesti.

Špela, hvala ti!

Andrejka Kofol

Oblikovalka domov

Špela je nežna, a dovolj odločna. Z zares izbranimi vprašanji me zna hitro in nežno pripeljati do pravih odgovorov zame in moj posel. Najine seanse mi dajo vsakič znova misliti, ker situacije v katerih sem bila, vidim s pogledom, do katerega sama ne bi znala priti. Špelo priporočam vsaki ženski, ki bi rada srčno, hitro in učinkovito rešila življenjske oz. poslovne izzive ter se polna novih moči, spoznanj in zagona posvetila zadevam v katerih blesti.

Špela, hvala ti!

Andrejka Kofol

Oblikovalka domov

Špelin program, v katerem sem sodelovala, je bil izvrstno pripravljen. Špela je udeležence lepo popeljala skozi vrsto preizkušenj in nalog, ki lahko s pravo mero truda in energije izboljša kakovost življenja vsakega posameznika. Način posredovanja informacij je bil zabaven, duhovit in nevsiljiv, vsekakor dobro premišljen. Sama sem se dobro zabavala pri izpolnjevanju nalog, tako da sem včasih komaj čakala, da bo sporočilo prispelo v moj e-nabiralnik.

Ob tem velja izpostaviti, da sem k sodelovanju povabila tudi svoje prijatelje, s katerimi smo kasneje v okviru druženja diskutirali o posamezni nalogi in izkušnjah, kar je bila ponovno zabavna izkušnja. Skratka, Špeline programe priporočam vsakomur. Vsak dan se lahko naučimo česa novega, samo opaziti moramo priložnosti, ki se nam ponudijo.

Katja iz Škofje Loke

Špelin način komunikacije me je ujel ravno v času, ko začenjam svoj posel. Na drugi strani slušalke me je čakal topel in iskren človek, ki zna poslušati in ponuditi prave rešitve za nekoliko raztreseno ustvarjalno začetno obdobje. Stvari, za katere mislimo, da jih že tako ali tako vemo, jih pravzaprav ne.

Njeno pronicljivo, a nevsiljivo osebno svetovanje daje že prve rezultate v obliki večje učinkovitosti in boljše organiziranosti dela. Obvladuje tudi močna orodja na področju marketinga in jih zna personalizirati oz. prilagoditi tvoji lastni osebnosti.

Rastem. Špela, hvala!

Hvala Špela za to izkušnjo in komaj čakam naslednjo.

Mirko Krsmanović

Maser

Špela je carica. Vodi me, da ne zaidem iz poti zastavljenih ciljev, vliva mi samozavest in me spodbuja, da uresničim ideje, za katere bi sam težko oblikoval prvi korak. Verjame vame in mi pomaga, da se ne ustrašim uspeha.

Mihael Hribar

Grafični designer

So trenutki, ko enostavno ne veš kako naprej. Ko čutiš, da potrebuješ nekoga izven tvoje situacije, da ti pokaže še kakšen vidik kje iskat vrata, med tem ko sam buljiš v zid in upaš da se bo podrl sam od sebe, saj si vendar uporabil že vse svoje orodje in znanje kar ga imaš. V enem izmed takih trenutkov sem srečala Špelo. In ne samo da mi je povedala kam pogledati, da vidim pot in vrata, podala mi je tudi nova orodja in predvsem znanje, da ko vidiš zid, veš, zaupaš in nazadnje tudi čutiš, da so nekje vrata. In ne samo to, naučila me je, da vedno lahko sam izbereš pot negativnosti ali pot pozitivnosti in mi pomagala najti moč in dala znanje in verjela vame, da vedno večkrat izberem pot pozitivnosti.

Katarina iz Ljubljane

Stopi iz gasa in to v 21 dneh!? Naslov, ki me je v tem hitrem tempu življenja pritegnil, pa vendar hkrati navdal z dvomom, da 21 dni dela na sebi pa le ni tako malo in, da bo v poplavi vsakodnevnih obveznosti to gotovo le še ena dodatna “obveza”.

Vendar pa se je moje mišljenje že po nekaj prejetih mailih popolnoma spremenilo in vsak dan sem nestrpno čakala nov izziv, ki mi ga bo zastavila Špela. Njen način podajanja informacij mi je prirasel k srcu, saj vsebuje pravo merico humorja, vprašanj za samorefleksijo in usmeritve za nadaljno delo. Priznati moram, da vsi izzivi niso bili najlazji oz. prijazni :), pa vendar tudi če se določenega izziva nisem lotila, so bili Špelini maili odličen povod za ozaveščenje določene, do takrat se prezrte teme.

In po 21 dneh, sem lahko rekla le:”A je že konec?”

Jasmina iz Zagorja

managerka

Zelo sem vesela, da sem po priporočilu prijateljice sodelovala v Špelinem programu. Poslušala sem tudi njene webminarje in so super.

Trudila sem se opraviti vse naloge, nekatere bolj, nekatere manj zavzeto, ampak sem prav ponosna nase, saj mi je v večini uspelo izboljšati kakovost življenja na kar nekaj področjih. Ne vem točno ali sem bila sama odločna nekaj spremeniti ali je Špela pozitivno vplivala name, da se je zadeva pospešil … Prišla je ravno v pravem trenutku … pravzaprav najbrž neka super mešanica vsega.

Lahko zagotovim, da so Špelini nasveti tako luštno podani, da sem se jih brez težav držala oz. izpolnjevala izzive. Tako nežna, a hkrati odločna, pozitivna in iskreno dobronamerna mi je delovala kot oseba, da nisem niti podvomila, da res želi, da bi bili vsi srečnejši in da bi bil ta naš svet lepši. Zato sem Špeli iz srca hvaležna za njen trud in sem res ponosna na naju obe in vse druge, ki nam je uspelo nekaj res pozitivnega.

Res sem vesela za ta program, saj sem s Špelino pomočjo končno začela bolj sproščeno delovati (ne norim v službo, tudi če sem pozna), bolj zdravo jem (čisto zares :), ne tečnarim več toliko hčerki, ljudi gledam še bolj pozitivno, celo zalet sem dobila, da končno dokončam podiplomca 🙂 skratka, sami plusi….

Zagotovo bi Špeline programe privoščila vsakemu, saj so res pozitivni in preprosto ne najdem nobene kritike. Čisto zares, no, pa sem se trudila kaj najti, ampak res nisem, zame je bil popoln.

Tjaša

Zelo sem vesela, da sem sodelovala v Špelinem programu. Vsekakor se mi zdi cel program zelo dobro zamišljen, predvsem pa zelo dobro izveden … lepi, pregledi mejli s številnimi informacijami in dodatki … Kar mi je bilo tudi strašansko všeč, je to, da zna Špela nekatere zahtevne koncepte (recimo kakšne bolj ezoterične – jih ni bilo veliko) zapakirati v preprosto in uporabno obliko. Večkrat sem si rekla, oooo poglej, tole, predstavljeno na tak način je pa lahko blizu tudi meni. 🙂

Nekatere naloge sem naredila brez težav, medtem, ko so nekateri izzivi zame res IZZIVI (še vedno jih napačno vidim, kot ovire). Ampak saj je vedno tako… nekaterim je na kožo pisano nekaj, nekaterim nekaj drugega …

Za zaključek : Kar mi je največ pomenilu pri Špelinem programu je bil optimizem in neusahljiva ljubezen do življenja, ki sta vela iz vsake napisane in izgovorjene besede. V trenutnih okoliščinah je imeti ob sebi (poznati, slediti…) tako vedro, pozitivno osebo neprecenljivo. HVALA.

Naj se Špelinega optimizma, zadovoljstva in ljubezni do življenja naleze čim več ljudi!

Urša iz Lukovice

Špelin program mi je bil zelooo všeč. Največji izziv mi še vedno predstavlja beseda ne, vendar se tudi tega učim. Vsekakor priporočam vsakomur, da stopi z gasa. Špela daje zelooo koristne, praktične, predvsem pa z malo volje zelo uspešno uresničljive izzive. Je prava motivatorka, ki nevsiljivo prodira v zavest posameznika. Stopite z gasa – ne bo vam žal.

Maja Bregar

Špela pomaga prestopiti iz teorije v prakso. Zelo všeč mi je njeno lahkotno in sproščeno podajanja vsebine, predvsem tudi v govornem delu. Čestitke za dobro delo, ki bo zagotovo imelo še veliko sledilcev.

Špela iz Ljubljane