Čestitke, sprejela si izziv in si s tem prižgala zeleno luč, da postaneš super skulirana mami.

Za uvod v izziv boš v svoj e-poštni nabiralnik v nekaj dneh prejela video trening, s katerim ti želim pokloniti osnovo za razumevanje zakaj si mamice ne upamo izkoriščati svojih potencialov, poleg tega pa tudi fomulo s katero si lahko pridobiš trdno materinsko samozavest in postaneš močen vzor za svoje otroke. Video trening je sestavljen iz treh videov, da boš lažje našla čas zase, pa ti jih bom poslala z nekaj dnevnimi razmiki.

Ko bo poskrbljeno za osnovo, bova skočili še v akcijo.

3. aprila ti bom poslala prvi izziv

, temu pa bo potem pet dni zapored sledila nova dnevna naloga. Skozi zavestno osredotočanje na navodila v izzivih boš našla mnoga nova spoznanja, vse skupaj pa ti ne bo vzelo veliko časa. Če sem poštena, boš lahko večino nalog opravila kar med dnevnimi opravili.

Za zaključek te bom povabila še v spletno klepetalnico (oz. učilnico), v kateri bomo izmenjali izkušnje, predstavila pa bom tudi sistem, s katerim si boš lahko zagotovila dolgoročno in celostno transformacijo. Predviden termin klepetalnice je 10. april ob 21. uri, zato si že danes na ta dan rezerviraj urico časa zase.

Sedaj pa še pomembno opozorilo. Zato, da moji mejli ne bodo spregledani in boš zared dobila vsa moja sporočila, z navodili in lekcijami vred, te prosim, da si vzameš minutko časa in slediš naslednjim navodilom.

O vsaki novi lekciji te bom obvestila preko e-naslova, ki si mi ga zaupal-a.

Klikni za pridobitev linka, ki ga prosim deli s svojimi prijatelji.

Objem!

xx Špela