“Step-by-step” mentorsko vodenje, ki strategijo spreminja v realizijo …

Vsa potrebna podpora, da garantirano že po dobrih dveh mesecih lansiraš svoj prvi e-produkt, e-knjigo ali svoj on-line program.

Pridruži se talentiranim kreatorjem v intenzivnem mentorskem programu, ki te zagotovljeno pripelje do prvega e-produkta, e-knjige ali spletnega programa …
Če že dolgo razmišljaš o tem, da bi svoj know-how, ki mu jaz pravim kar tvoja genialnost, spremenil-a v izobraževalni program, potem te priložnosti ne smeš zamuditi. Ponujam ti preverjen sistem, potrebna orodja, podporo in mentorstvo, da že čez dobra dva meseca vpišeš svoje prve študente. Dogovoriva se za klic, da ti razložim še malce več …
Internet in ostala spletna orodja so v zadnjih 20 letih dosegla bliskovit razvoj. To, kar se je še dve desetletji nazaj zdelo kot znanstvena fantastika, je danes čista in jasna realnost. Na voljo nam je praktično vsaka informacija, vsak, ki si to želi, pa lahko postane izjemen strokovnjak na področju, ki ga veseli, vznemirja in navdušuje.

Tako, kot je nam, navadnim smrtnikom, internet prinesel priložnost, da se ves čas izobražujemo in na dokaj hiter, enostaven in tudi stroškovno ugoden način pridobivamo novo znanje in pilimo svojo ekspertizo, tako se je na drugi strani pokazala tudi priložnost, da tudi sami svoje znanje delimo naprej. Načinov je veliko – od poljudnih objav na Facebooku, do blogov na blogarskih kanalih in zabavnih videov na Youtubu (in še kje drugje) … A na ta način v resnici lahko zares izkoristimo le en majhen delček naše genialnosti.

Trend, ki niza grande val priložnosti

Veliko večji učinek lahko dosežemo, če se delitve svoje ekspertize lotimo celostno. In sicer tako, da se prelevimo v spletne učitelje, strokovnjake, ki svoje znanje in izkušnje oblikujejo v on-line programe ali kakšne druge e-produkte oz. e-knjige.

Da se v takem razmišljanju skriva velika priložnost, kažejo tudi trendi na svetovnem spletnem izobraževalnem trgu. Ta zadnjih pet let strmo narašča, napovedi pa celo govorijo, da bo do leta 2022 “težek” kar 241 bilijonov dolarjev.

Tudi v Sloveniji trendu že sledimo, ker je trg vedno malce počasnejši, kot v tujini, pa je tukaj še vedno veliko manj konkurence in tako več priložnosti za tiste, ki so pripravljeni v tok skočiti prvi.

Osebno se mi zdi priložnost, da delimo svoje znanje preko spleta še posebno pomembna, ker na ta način upravičujemo svoj obstoj. Sedaj imamo več priložnosti, da svoje darove delimo z velikim številom ljudi, ki potrebujejo to, kar jim mi lahko damo, tako pa je naše poslanstvo na tem svetu bolj “izkoriščeno”.

Svoje znanje lahko sedaj končno pošteno vnovčiš

Seveda pa pomoč drugim ni edina prednost. Spletni svet nam je omogočil, da svoje znanje sedaj tudi pošteno prodamo in skozi pomoč drugim dobro zaslužimo. To je dobra novica za vse tiste, ki ob redni službi ne vidijo možnosti, da bi si povečali prihodek, je pa tudi lepa priložnost za hobiste, da si z deljenjem tega, kar obožujejo, pridobijo nekaj sredstev in tako lahko z investicijami, ki si jih drugače ne bi mogli privoščiti, svoj konjiček še bolj razvijajo.

Ja, tukaj je res velika priložnost! Velika verjetnost je, da prav zdaj na spletu nekdo išče pomoč, ki mu jo s svojim znanjem, svoj genialnostjo in svojo ekspertizo lahko ponudiš ti. Ljudje potrebujejo znanje o specifičnosti investicijskih proračunskih postavk, iščejo, kako lahko svojo sobo bolje oddajo, zanima jih, kako naj ukrotijo trmastega psa, kako se naučijo igranja kitare, kako naj si povrnejo kondicijo po operaciji …

Kolikor je interesov, toliko je vprašanj o tem “Kako naj to uresničim?”. Je že res, da je na voljo ogromno informacij brezplačno, a je iskanje teh zamudno, poleg tega pa je vedno na voljo le delček in zelo težko najdemo smiselno celoto, ki bi nas korak za korakom vodila do rezultata.

S spletnim celostnim izobraževalnim produktom lahko ponudimo prav to. Na voljo imamo različne možnosti, od enostavnega spletnega tečaja z nekaj sekvenčnimi videi, do e-knjig in najkompleksnejših mentorskih programov, ki spletno platformo dopolnjujejo tudi z osebnim ali skupinskim mentorstvom (ki pa se tudi lahko dogaja s pomočjo spletnih orodij). Katero obliko izbrati je odvisno od zahtevnosti znanja, ki ga predajamo, hkrati pa tudi od strategije, ki jo razvijemo zase. Vse te možnosti in odločitve razrešujemo v prvih modulih mentorskega programa Inkubator super uspešnih spletnih programov.

Top priložnost za kreativne podjetnike

Prepričana sem, da večina podjetnikov že prepoznava priložnosti, ki jih ponuja spletno okolje. Prepoznavanje trendov je uspešnim podjetnikom pač zapisano v krvi.

Še posebej velike priložnosti se kažejo tistim, ki ponujajo storitve. Ti imajo celo artilerijo specializiranih znanj, ki jih lahko z le malo kreativnosti zelo uspešno oblikujejo v on-line izobraževalni produkt in z njim bodisi nadgradijo svojo osnovno ponudbo, bodisi si na ta način odprejo vrata v povsem nov vir podjetniškega prihodka.

Prodaja spletnih on-line programov se za mnoge podjetnike lahko spremeni v najbolj donosen vir prihodkov ali pa celo v pasivni prihodek, s katerima si lahko končno zagotovijo finančno varnost in svobodo, zaradi katere so se v prvenstveno odločili za podjetniško pot.

Če razmišljaš tako kot jaz, pa je najbolj razveseljivo pri tej ideji dejstvo, da na tak način lahko poleg dobrega zaslužka tudi sami ves čas rastemo in ustvarjamo spremembo v svetu.

 

 

Se tudi tebi po glavi podijo podobne misli …

  • Že tako se počutim preobremenjeno, nikoli ni dovolj časa, kako naj se potem lotim še oblikovanja on-line produkta?
  • Nimam pogojev, saj se ne spoznam dovolj na potrebno tehnologijo …
  • Strah me je, da bi bilo moji materiali slabi, saj nimam pedagoških izkušenj.
  • Delam samo v živo in nimam pojma, kje naj sploh začnem. Kako naj se tega sploh lotim?
  • Kaj pa če nihče mojega znanja ne bo hotel kupiti? Potem bo šla moja investicija v čas in denar v nič …
  • Hudo, koliko certifikatov je že na mojih policah, ampak ali je to res dovolj, da bodo ljudje želeli poslušati MENE?
Za trenutek prosim prekini te misli in poslušaj, kaj ti govorim iz svojih izkušenj …

Sama sem lansirala že več deset on-line produktov in tudi kar nekaj spletnih pilotskih programov, ker imam preverjeno formulo, pa jo želim deliti tudi z drugimi in jim tako pomagati, da svoje potenciale, znanje, izkušnje in genialnost na široko delijo s svetom. Tudi sama sem prvi pilotski program lansirala s pomočjo mentorja, ker že več kot 15 let kreiram udarne marketinške akcije in vsebine, pa priznam, da sem imela nekaj prednosti.

Ker sem mentorica, ki ji je v prvi vrsti pomembno, da njeni študenti pridejo do rezultata, želim pot olajšati tudi tebi. Imam znanje in imam vsa potrebna orodja. Želim pa si tudi zelo natančno ugotoviti, kaj potrebujete tisti, ki morda nimate toliko izkušenj s področja marektinga, kot jim imam sama, in to predvsem zato, da se vam lahko v svojem predajanju znanja čim bolj približam in vam zagotovim najboljše rezultate ter odlično izkušnjo s pripravo vašega prvega spletnega programa. Iz tega razloga sem oblikovala mentorski program Inkubator super uspešnih spletnih programov, v katerem študenti ne bodo le prejemali pripravljenih vsebin in navodlil, pač pa jih bodo skupaj z mano ustvarjali. Njihovo sokreatorsko vlogo vidim v obliki radovednih vprašanj, spodbud in usmeritev, zato, da bo delo lahko potekalo v zares intimnem okolju, pa bo skupina omejena na 10 sodelujočih.

Cilj mentorskega programa INKUBATOR SUPER USPEŠNIH SPLETNIH PROGRAMOV je, da po dveh mesecih vsak študent uspešno lansira svoj prvi pilotski spletni program. Ob tem želim, da je vsebina fokusno koncentrirana na tisto, kar študenti zares potrebujejo – brez nepotrebnih sofisticiranih informacij, ki le pripomorjeno k preobremenjenosti, a ne doprinašajo h končnemu cilju. Skozi ves program bomo tudi gradili močno podjetniško samozavest in se urili v izgradnji avtentičnega jezika, ki bo predstavljal glavno konkurenčno prednost pred ostalimi strokovnjaki na trgu. Študenti se ne bodo učili skozi teorijo, pač pa bodo z akcijskimi koraki oblikovali svoj prvi spletni program.

“Step-by-step” program ti zagotavlja vse potrebno, da lahko že po dveh mesecih vpišeš svoje prve učence in začneš z njimi deliti prve lekcije

R

I. korak

Zberi pogum in z vpisom v mentorski program INKUBATOR SKUPER USPEŠNIH SPLETNIH PROGRAMOV postani del pilotske skupine.
l

II. korak

Skozi mentorstvo in implementacijsko podporo izpili neustavljivo privlačno sporočilo za tvoje idealne stranke.

III. korak

Samozavestno in z jasno strategijo začni razvijati odnos s potencialnimi strankami, nato pa jih odločno povabi v svoj prvi pilotski spletni program.

IV. korak

Oblikuj in z učenci deli svoj prvi (in nato še vse naslednje) modul svojega super uspešnega spletnega pilotskega programa.

Predstavljam mentorski program INKUBATOR SUPER USPEŠNIH SPLETNIH PROGRAMOV

Spoznaj kaj je vključeno v petih implementacijskih modulih in v intenzivni spremljajoči podpori.

1 korak: Analiza zamisli

Za začetek bomo preverili, kakšna je sploh tvoja zamisel in jo poskusili čim bolj specificirati ter usmeriti v rešitev problema. Naredili bomo analizo trga, določili tvojo idealno stranko in dodobra spoznali njeno razmišljanje ter jezik, ki ga uporablja. Določili bomo tudi naslov programa, format, dolžino in okviren sinopsis. Vse to skozi poglobljen in premišljen proces brainstorminga in analize.

3. korak: priprava marketinških vsebin

V tem koraku bomo stopili v akcijo. Pripravili bomo tvoje zapeljevalno darilo, se naučili pravil uspešnega pisanja besedil, napisali bomo tvojo zgodbo in začeli graditi odnos s tvojimi idealnimi strankami.

 

5. korak: Priprava prvega modula tvojega programa

To je še zadnji korak priprave. Naredil-a boš svoj prvi modul, pred tem pa se odločila, kakšne vrste pilotskega programa boš sploh vodila, kakšna je psihologija programov na spletu, kakšna morajo biti pravila sodelovanja, kako ohranjati motivacijo študentov. Pripravili bomo tudi vse potrebno za preverjanje rezultatov in pobiranje testimonialov (izjav zadovoljnih strank) ob koncu programa.

 

2. korak: Opredelitev promocijske akcije

Preverili bomo v katerem marketinškem okolju se počutiš najbolj suvereno in določili orodja, s katerimi boš najlažje predstavil-a svojo ponudbo. Na podlagi tega bomo skicirali promocijski plan in določili časovnico potrebnih akcij. Trenirali bomo tudi optimizacijo tvoje produktivnosti in določili prioritete v obdobju lansiranja programa.

4. korak: Priprava na prodajo

Po tem, ko bomo v prejšnjem modulu naredili osnovo za launch, bomo v tem koraku poskrbeli še za primerno podporo prodaji. Oblikovali bomo prodajno stran, določili načine plačila, se poigrali z vodenjem webinarja in se urili v prodajnih pogovorih.

 

6. korak: Nizek štart v lansiranje

Zato, da prilagodiva še zadnje podrobnosti in izgradiva tvojo trdno samozavest za uspešno lansiranje programa, bova imela(i) še poglobljeno uro intenzivnega individualnega coachinga. Poglobila(i) se bova v tvoje pripravljene materiale in te pripravila(i) na dan, ko boš javno oznanil-a lansiranje svojega prvega spletnega programa. Po lansiranju programa ti bom še mesec dni na voljo za mentorsko pomoč preko e-maila.

 

In kako bo potekala izvedba?
Ob začetku vsakega tedna ti bom potrebno znanje predala v okviru webinarja, na katerem boste lahko z vprašanji sodelovali tudi študenti. Po vsakem webinarju boš prejel-a delovni zvezek, ki te bo vodil skozi korake, potrebne za lansiranje spletnega programa. Naloge boš izpolnil-a do določenega termina (tako bomo poskrbeli, da ostaneš v tirnici) in mi jih oddal-a v pregled. Na opravljeno bom podala svoje komentarje in te spodbudila v izboljšave oziroma prilagoditve, če bo to potrebno.

V pomoč ti bo tudi privatna Facebook skupina, v kateri boš s sošolci delil-a izkušnje in se spodbujal-a, ves čas pa bom s svojimi nasveti prisotna tudi sama. Na voljo ti bom skozi ves program tudi s fokusirano podporo preko e-mailov.

Cilj programa je, da po šestih do maksimalno osmih tednih lansiraš svoj prvi pilotski program in si zagotoviš vpis navdušenih študentov. Tako boš ves čas delal-a na svojem poslu, a za napredovanje ne boš potreboval-a več kot 10- 12 ur tedensko. To bo tudi naša glavna usmeritev za čas po programu, ko boš sproti oblikoval-a module svojega programa.

Najbolj srečna sem, ko moji študenti poročajo o takih rezultatih:

Razbremenjena miselnosti žrtve danes nove priložnosti sprejemam s polnim optimizmom

“Ko sem prvič naletela na Špelino povabilo, sem pomislila, da si verjetno samo še ena, ki želi na ta način zaslužiti. Zakaj točno sem se odzvala, ne vem. Malo zato, ker sem se ves čas vrtela okrog istih vprašanj, na katere sama nisem našla odgovora, malo tudi zato, da sama sebi dokažem, da take pomoči ne potrebujem. Nalog in izzivov iz njenega spletnega programa sem se sprva lotevala z veliko mero skepticizma. Zgodilo pa se je ravno obratno, kot sem pričakovala. Z vsako opravljeno nalogo so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Spremenil se je moj pogled na razne situacije, spreminjati se je začelo moje okolje. In če sem bila na začetku jezna, ker si je Špela upala dregniti v srž problema, sem ji danes za to izredno hvaležna.

Zakaj mi je Špelin pristop tako pri srcu? Ker je človek akcije, ker ve, da je treba gledati naprej, ker omejujoča prepričanja spreminjaš v priložnosti. Tehnike so preproste, ne vzamejo veliko časa, najbolj pomembno pa mi je to, da jih lahko delam kjerkoli in takrat, ko imam čas. V veliko pomoč in spodbudo je bila tudi podporna skupina deklet. Toliko razumevanja in podpore le redko srečaš. Špela, v svojem poslanstvu si neizmerno odkrita, z velikim srcem in upanjem, da boš vsaki uspela pomagati. Čutim, da delaš za vse nas. Špela, hvala, hvala za vse! ”

Vesna iz Kamnika

Brez Špeline pomoči mi lansiranje mojega programa ne bi nikoli uspelo

Sem poslovna ženska že precej let in do lanskega leta sem delovala sama. Že precej časa sem se trudila, da bi spravila v tek moj novi poslovni projekt in ugotovila  sem, da rabim dobro podporo v marketingu, tehnično podporo in coachinjo, če želim projekt realizirati.

Sama sem se vrtela stalno v istem krogu, rezultata pa ni bilo nikjer. S Špelo sodelujeva že skoraj 5 mesecev in res vidim moj napredek, tako osebni kot poslovni. Moj poslovni “podvig” gre v akcijo te dni in vem, da mi brez nje to ne bi uspelo.

Res sem zadovoljna s Špelinim delom in podporo, pa tudi kot oseba je res kul. Zanesljiva, odgovorna, čustvena, aktivna in ima ogromno znanja. Špela zna izvleči prav iz globin talente, ki se skrivajo in čakajo, da jih nekdo odkrije. Pri meni je odkrila še dar za pisanje. Res sem vesela, da je prišla v moje življenje, škoda da ne že prej.”

Nadica Lukman iz Ljubljane

JABOW terapevtka

Investicija, ki se ti povrne že z enim vpisanim študentom!

Investicija v program je le 320 EUR. Poleg programa dobiš še:

  • možnost plačila na 3 obroke brez obresti,
  • bonus e-program Optimiziraj svojo produktivnost.

Če se še vedno sprašuješ, preberi še nekaj vtisov bivših študentk:

“Meni zelo ljuba je misel Potovanje, dolgo tisoč milj, se začne z enim korakom. (Lao Tze). Moje potovanje se je začelo sredi letošnjega poletja, ko sem naredila (prvi) korak. Vključila sem se v Špelin program, v katerem sem se družila s prijetnimi dekleti s podobnim razmišljanjem in podobnimi željami po premagovanju izzivov, s katerimi se srečujemo v določenih življenjskih obdobjih. Špela je znala ustvariti varno okolje v katerem smo se spoznavale, vadile nove poglede nase, ali medosebne odnose, ponovno odkrivale svoje sanje, svoje talente in si zastavljale (nove ali preoblečene) cilje v življenju. Spoznale smo se s paleto novih orodij in veščin, s katerimi si tudi po zaključenem programu uspešno pomagamo svoje sanje in cilje doseči. Predvsem pa sem preko programa spoznala čudovite osebe, s katerimi želim ostati v stiku še naprej, saj je vsaka zase, vključno s Špelo, en velik zaklad.
In potovanje še kar traja …”
Urša K.

“Ko sem se vpisala v Špelin program sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Na vsakem koraku sem čutila strah in tesnobo. Ko sem zjutraj spravljala sina v vrtec, sem čutila cmok v grlu, saj sem vedela, da se bo upiral, ko mu bom hotela umiti zobe. Posledično sem velikokrat popustila. Sedaj po programu sem popolno nasprotje. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, brez strahu in tesnobe sem lahko mama svojemu sinu in brez kančka negotovosti mu danes umijem zobe. Rečem lahko, da so moji rezultati res očitni. Postala sem bolj gotova sama vase, veliko bolj zaupam svojim občutkom in svoji notranji intuiciji. Ne oziram se več, na to kaj si drugi mislijo in se ne primerjam več z drugimi. Postala sem samozavestna mama in ženska.
Špela, hvala, hvala, hvala!“
Klavdija Herga

“Zakaj se ne počutim srečno, ko pa je vse v najlepšem redu? Imam stanovanje,  ljubečega moža, zdravega otroka, domače ljubljence, še živo mater, dobro taščo in službo, nekaj prijateljev, ki jih imam rada, hobije, ki me zanimajo. Vse je tako kot mora biti, pa vendar nekaj manjka? Zakaj še nisem srečna? Dosegla sem vse v svojem življenju, kaj pa zdaj?

Druga situacija: diagnoza rak pri materi, tastu, prijateljici sosedi, sodelavki, odpuščanja v službi, nov projekt, ki je zelo zahteven, mobing, medijski linč, otrok kar naprej bolan a vendar sem notranje mirna in srečna.

Kako je to mogoče? Odgovor na to vprašanje mi je pokazala Špela. Bila sem najprej v prvi situaciji in sedaj sem v drugi, vmes pa mi je podporna skupina s Špelo na čelu omogočila, da sem in ostajam notranje mirna in srečna ter zaupam življenju.”

Katarina K.

Naj ti ne bo nerodno

Če nisi dobila pravega odgovora, te vabim, da mi pišeš in brez dlake na jeziku vprašaš.