V teh dneh moje srce bije bolj hitro. A ne zaradi visokih temperatur, pač pa sem vznemirjena, ker v prihodnjem tednu pričenjam svoj prvi skupinski mentorski program, v katerega bom vložila vse svoje znanje in izkušnje, ki sem si jih pridobila skozi osebno transformacijo. Težko je opisati občutek, ko veš, da je pred tabo tako izjemna izkušnja, v kateri se bom veliko naučila sama, predvsem pa bom z vso svojo strastjo učila tudi druge. Še posebno se tudi veselim, ker vem, da bodo v skupini, s katero bom intenzivno delala kar pol leta, zbrane osebe, ki si želijo osebne rasti, so odprtega duha, polne življenjskega zagona in iskrene odločenosti.

Ker bo to moj prvi skupinski program, mu pravim kar preizkusna verzija, skupino, ki ji bom nudila mentorstvo, pa pilotska skupina. Čeprav bom včasih malce tipala in kakšna malenkost morda ne bo izvedena do popolnosti, pa čutim, da bo to moj mali otročiček, v katerega bom vlagala vso svojo ljubezen.
Imaš tudi ti kak tak projekt, ob katerem se zbudi tvoja strast in srce začne biti hitreje?
Če si starš, zagotovo, saj so naši otroci naši majhni biserčki, zaradi katerih je vreden vsak trenutek našega življenja. Prevelikokrat na to dragocenost pozabljamo in se prepuščamo malenkostim, s katerimi kravžljajo naše živčke.

Ko je danes moja princeska založila precej draga očala in smo jih brezupno iskali celo jutro, sem se znašla v enem od takih brezmočnih trenutkov. Neprespanost, polna luna in po moji oceni preveč ignorantsko obnašanje mojega draguljčka so me pripeljaji do tega, da sem povzdignila glas in začela brezumno “bentiti”.

Ko smo še vedno brez očal odhajali od doma in sem v vzratnem ogledalu avtomobila zagledala zaspan in žalosten obrazek, sem spoznala, da sem se ujela v zanko stopanja na gas in v trenutku mi je bilo žal za vso preteklo “dramo”. Njena ignoranca ni prihajala iz srca, pač pa je bila le posledica jutranjega nizkega pritiska, očala pa se bodo zagotovo prej kot slej tudi našla.

Izgubljen pa je bil trenutek, v katerem sem namesto ljubezni čutila furstracijo, jezo in morda tudi poraz. Na srečo znam prepoznati svojo zanko in disciplinirano preusmeriti svoje misli in dejanja. Ko sem v srcu začutila izjemno hvaležnost, ker ta čudoviti obrazek “pripada” meni in sem prepoznala še eno učno lekcijo iz vesolja, ni bilo težko poiskati pravih besed za opravičilo in vznik dobre volje.

Podobno je tudi z drugimi projekti.

Nič ni lepšega kot to, da ob delu čutiš veselje.

Ko slediš ciljem, ki podžigajo tvojo strast in plemenitijo tvoje potenciale, je tako, kot bi hodil po oblakih. Upam, da je kak tak projekt tudi v tvojem življenju, saj je to ogenjček, ki tli za našo osebno srečo.

Pa vendar se skoraj pri vsakem projektu pojavijo ovire. Ves čas se namreč učimo in tako preizkušnje čakajo za vsakim vogalom. Ko nam navidezno spodleti, se pozitivna energija, ki jo čutimo, ko ustvarjamo, lahko zelo hitro podre in prevzame jo občutek razočaranja, nemoči in osebne nesposobnosti. Na dan pokuka tudi strah in ujamemo se v cikel negativnih misli, ki razžirajo naše optimistične scenarije. Ko je pozitivna energija poteptana, se ovire zdijo velike kot ogromne stene in težko je videti na drugo stran.

Če je strast dovolj velika, ta prej ko slej premaga tudi stene in najdemo pot na drugo stran. Pri tem pomaga spoznanje, da ovire in porazi pravzaprav ne obstajajo, pač pa so le povratna informacija, da nekaj še manjka. Morda znanje, morda pravi trenutek, morda prava oseba … Ko si sam, je temu prepričanju včasih težko slediti, če ti ob strani stoji nekdo, ki verjame vate in podpira tvojo vezijo, pa lahko optimizem v trenutku dobi krila. In ravno zato sem še toliko bolj navdušena nad možnostmi mojega programa.

Navdušena sem, ker svoje pilotske skupini ne bom le sistematično zalagala z informacijami, s katerimi bomo širili svoja obzorja, pač pa se najbolj veselim tega, da bom sodelovala kot mentorica, moja glavna naloga pa bo, da bom podirala stene. In to ne sama. Podirali jih bomo vsi skupaj v skupini, s skupno energijo, skupno empatijo in spodbudami vsak za vsakega.

Skupinski coaching deluje kot čarovnija, ko ga oplemenitiš še z zabavnimi izzivi in ščepcem teorije, pa sem prepričana, da bodo učinki več kot očitni.

Moj glavni cilj je tudi, da si vsi udeleženci pridobimo koš pozitivnih in podpornih navad, ki se nam bodo vsedle pod kožo in se avtomatično sprožale tudi po šestih mesecih, ko podporna skupina ne bo več vedno pri roki. S sistematičnimi in predvsem zabavnimi koraki bomo skozi 48 izzivov, 6 skupinskih mentorskih posvetovalnic, 6 izčrpnih webinarjev in več kot 250 strani bogatega gradiva oblikovali nov življenjski slog, v katerem bo umirjenost, izpopolnjenost, zabava in uresničevanje malih čudežev na prvem mestu. Ob tem bomo spodbujali tudi svoje sanje in kreirali projekte, ki bodo bogatili naša življenja.

Če te zanima izjemna priložnost za osebni napredek, ki je podkovana z miksom naprednih tehnik v rezultate usmerjenega coachinga, klikni in pokukaj na stran, kjer idejo razlagam do podrobnosti.

Na voljo sta še dve ali tri mesti in če že nekaj časa razmišljaš, da je čas za tvoj pravi preboj, je to odlična priložnost, da začneš zajemati življenje s polno žlico.

Začnemo že ta ponedeljek, zato ni več časa za odlašanje.

Klikni in si preberi, kaj lahko pričakuješ na polletni poti preobrazbe, nato pa mi piši na spela.kaurin@gmail.com ali me pokliči na 040 262 558 in REZERVIRAJ SVOJE MESTO.

Obljubim, da ti ne bo žal!