TEST SKRITIH BLOKAD - ugotovi kaj zaustavlja tvoj SuperTi!Pred tabo je personalni test, ki ti bo pomagal razumeti, kaj se dogaja v tvoji podzavesti in kako to vpliva na tvojo uspešnost, odločnost in uresničevanje tvojih srčnih želja. Izpolni test in izvedel-a boš, katera podzavestna blokada te najbolj upočasnjuje, zaustavlja ali celo omejuje.

Med vsemi izgovori izberi tistega, ki NAJBOLJ velja zate. 
Če ti bo težko izbrati odgovor, zapri oči in si predstavljaj situacijo, nato pa pusti, da te intuicija vodi pri izbiri odgovora. Bodi povsem iskren-a s seboj, saj ti bo rezultat pomagal do boljših rezultatov in bolj izpopolnjenega življenja.


Ob koncu testa, te bom prosila, da deliš svoj e-naslov, na katerega ti bom poslala še brezplačni priročnik, v katerem je predstavljenih VSEH PET naših ključnih paradigem (ima jih prav vsak od nas). Šele ko se jih namreč začnemo zavedati, jih lahko začnemo tudi izpuščati. Z vpisom svojih kontaktnih podatkov mi boš omogočil-a, da ti na tvoj e-naslov pošiljem omenjeni priročnik, kasneje pa tudi zanimive ter uporabne nasvete za osebno odličnost ter izgradnjo osebne oz. blagovne znamke in občasno tudi informacije o mojih storitvah, programih in drugi ponudbi. Če bi tako želel-a, lahko svoje podatke kadarkoli izbrišeš iz mojega seznama naročnikov, in sicer tako, da klikneš na unsubscribe-odjavi se link, ki ga boš našel-a v vsakem mojem e-sporočilu. Tvoje zaupane podatke bom hranila z veliko skrbnostjo in spoštovanjem. Še več informacij o SuperTi politiki varovanja podatkov in pogojih poslovanja si lahko prebereš na http://superti.si/pogoji-zasebnosti-pogoji-poslovanja/. S klikom na gumb, s katerim boš poslala svoje podatke v mojo bazo naslovnikov, soglašaš, da lahko tvoje podatke uporabljam v namene, ki so opisani v zapisanih pogojih.


Obstaja možnost, da moje sporočilo "odfrči" v promocijsko ali spam mapico, zato ne pozabi pogledati tudi tja in sporočila prenesti v inbox (z ukazom, da naj sistem enako pravilo upošteva tudi za vsa prihodnja sporočila Špele K. Kaurin). Veselim se prihodnjega osvobajanja neskončnih priložnosti s tabo.


UŽIVAJ V IZPOLNJEVANJU TESTA!

Complete the form below to see results