V zadnjem mesecu intenzivno pripravljam nov projekt, nad katerim sem nadvse navdušena. Začelo se je z 21 dnevnim izzivom Stopi z gasa, v katerem sem skoraj 100 udeleženk in udeležencev izzivala s kratkimi, zabavnimi in včasih tudi malce nenavadnimi vajami. Nekateri so naloge opravljali malo bolj, drugi malo manj redno, moj cilj pa je bil predvsem ta, da začnem širiti zavedanje o tem, kako majhni koraki so potrebni za začetek spreminjanja odnosa do sebe in do svojega življenja. Vsaka naloga je bila pripravljena premišljeno, njen glavni namen pa je bil, da zbudi novo zavedanje in skrite priložnosti.

Ena od nalog, ki se je mojim izzivovkam in izzivovcem še posebej vtisnila v spomin, je bila nakup šopka rož. Ker je zares odlična naloga, ki se na videz zdi zelo enostavna in je tudi zabavna, upam, da jo bo preizkusil vsak, ki bere te vrstice.

 

Pravila so taka:

si drzneš kupiti zares dragocen šopek rož?

Si drzneš kupiti zares dragocen šopek rož?

Na tržnici ali v cvetličarni si dobro oglej ponudbo rož in si izberi šopek za v svojo vazo. Ujemi “svoje” barve in se prepusti vonju, ki te omamlja. Šopek kupi samo zase, brez izgovorov in ovinkarjenja. Kupi ga enostavo zato, ker je lep in si ga zaslužiš. 

Ker vem, da imamo radi bližnjice, te prav posebej opozarjam. Nikar si šopka ne izbiraj v Hoferju ali kakšni drugi »cheap« generični ponudbi. Tvoja naloga je, da je pušeljc narejen samo zate, z barvami in vonjem, ki izraža tvojo osebnost.

Bo šlo?

Ko bo naloga opravljena, si oglej še posnetek spletnega seminarja, s katerim sem zaokrožila celoten izziv in v udobnem okolju svoje spletne učilnice razkrila tudi tri ključe, s katerimi si lahko zagotovimo, da stopanje z gasa, uživanje v polnem življenju in izkoriščanje vseh potencialov postane naš stil življenja. Klikni za ogled posnetka.

 

V spletnem seminarju (oz. strokovno rečeno, webinarju):

  • veliko govorim o majhnih “gremlinčkih”, ki se nezavedno sprehajajo po ramah vseh od nas in nam s šepetanjemgradijo navidezne ovire,
  • pojasnim tudi, na kakšen način lahko najdemo super omelo, s katerim te “gremlinčke”uspešno odfrcnemo z rame,
  • razkrivam, kaj tvori stres in kako ga lahko kontroliramo,
  • govorim pa tudi o tem, katera vrlina je ključna za uspeh in doseganje rezultatov, ki si jih postavimo s svojimi najvišjimi pričakovanji.

Zato, da bodo “besede meso postale”, pa sem se odločila tudi za akcijo. Iz lastnih izkušenj vem, da je napredek veliko lažji in tudi neprimerljivo hitrejši, če imaš oblikovano podporno skupino in sistem, v katerem so zbrane informacije, ki jih najbolj potrebuješ.
Ker je moje poslanstvo, da čim več staršev iz povprečnežev spremenim v odlične vzornike za svoje otroke, pripravljam šestmesečni program, v katerem bom 10 najbolj odločnih posameznikov vodila do spremembe življenjskega stila, v katerem bo na prvem mestu ljubezen, spoštovanje, sreča, zdravje, izkoriščanje svojih potencialov, visoka energijska vibracija in izpopolnjenost.

Več o programu in načinu dela razkrivam tudi v zadnjih minutah spletnega seminarja.

če bi dokončno rad-a počistila "gremlinčke" s svoje rame in te vodi iskrena želja po bolj kakovostnemu in polnemu načinu življenja se pridruži šest mesečnemu mentorskemu programu Družinska kuhinja obilja.

 

Če imaš dovolj izgovorov, če bi dokončno rad-a počistila “gremlinčke” s svoje rame in te vodi iskrena želja po bolj kakovostnemu in polnemu načinu življenja, je to priložnost, ki je ne smeš zamuditi.

Piši mi na spela.kaurin@gmail.com ali me pokliči na 040 262 558 in

si rezerviraj svoje mesto v pilotski skupini!

 

Če poznaš koga, ki potrebuje spremembo v življenju in/ali se navdušuje nad metodami za osebno rast, te prosim, da tudi njej/njemu razkriješ moj projekt. Prepošlji mu ta e-mail in ga povabi v mojo pilotsko skupino. Priložnost je izjemna in morda mu lahko prav ta tvoja skromna gesta za vedno spremeni življenje v odličnost.