99% nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Pa vendar je spanje v tem obdobju zelo pomembno, saj vpliva na dobro fizično počutje, omogoča zdrav razvoj otročka in nam daje zalogo energije, ki jo bomo potrebovale v prvih tednih materinstva.

RAZLOG #1:  fizionomija nosečniškega telesa.
Otrok pritiska na naše organe in z velikim trebuhom težko najdemo idealen položaj na postelji. To težavo lahko zelo lahko rešimo s primernim anatomskim ležiščem, pomagaš pa si lahko tudi z blazinami, s katerimi podložiš kritična področja.

RAZLOG #2:  stres.
V vsakdanjiku modernega sveta je skorajda neizogiben. S stresnim hormonom svoj nemir neposredno prenašamo na bitjece v maternici in mu še pred rojstvom vgraviramo potrebo po hiperaktivnosti.

RAZLOG #3: po anketi 161 slovenskih nosečnic je največji razlog za slab spanec strah pred zapleti  v nosečnosti.
Bodoče mamice je strah, da se bo novorojenček rodil z napako, da bo morda moral na svet predčasno, skrbi pa jih tudi kako bosta z otročkom preživela »nevarni« porod. Vsi ti strahovi preprečujejo nosečnicam, da bi zares uživale v čarobnih devetih mesecih. Namesto da bi cenile vsak dan, ko imajo edinstven privilegij, da pomagajo naravi pri oblikovanju življenja, odštevajo dneve do porodnega datuma.

Vse tri razloge za slab spanec nosečnic in njihov nenehen nemir lahko že z majhnimi spremembami hitro omilimo ali celo preprečimo.
Na izkustvenem izobraževalnem dogodku v Ljubljani bomo 6. novembra 4 strokovnjakinje predstavile zabavne metode, s katerimi lahko nosečnice preženete svoje strahove, vzpostavite pristno povezavo s svojim otročkom in začnete polno uživati v vsakem trenutku, ko pod vašim srcem raste novo bitje.
Nosečnost mora biti zavoljo tebe in tvojega otročka tvoja prva prioriteta. Pokazale ti bomo, kako ji z majhnimi triki hitro priboriš to mesto!

Dogodek smo poimenovale kar ČAROBNA POVEZAVA OD SPOČETJA. Obljubljamo, da bo nadvse izkustven, po njem pa boš imela na vsakdan malce drugačen pogled.

Skozi lepote nosečnosti te bomo pod taktirko tvojega srca vodile 4 strokovnjakinje:

Špela Korinšek Kaurin, trenerka odličnosti nosečnic,
Marjetka Založnik, strokovnjakinja za zdravo prehrano nosečnic in otrok,
Tita Tušar, doula,
Andrejka L. Kofol, arhitektka in oblikovalka domov.


KLIKNI in poglej kaj vse še obljubljamo
.
Za nagrado za hitre prijave, smo pripravile tudi izredno bogate bonuse, ki ti bodo polepšale marsikateri dan.

 

Torej KLIKNI in si zagotovi svojo vstopnico, nato pa se vidimo 6. novembra v Ljubljani!
Špela, Andrejka, Marjetka, Tita

PS: Da bo vzdušje dovolj intimno, smo prostor omejile na 70 sedežev. Ob sebi prijavi še prijateljico in tako prepreči, da bi ji stol izmaknila kakšna hitrejša nosečka.