Večina mamic si želi, da bi njihovi otroci odrasli v srečne posameznike. Potihoma upamo, da bodo znali polno izkoriščati svoje potenciale in uživati v svojem delu, upamo, da bodo postali samozavestni posamezniki, ki bodo zaupali vase, želimo jim srečno ljubezensko življenje in zdravo prihodnost.

Pa veš, da je tvoj vzor največji pokazatelj, kako srečni bodo tvoji otroci, ko odrastejo? Tvoj način življenja spremljajo in čutijo od spočetja dalje, zato ta zanje predstavlja realnost in standard, ki ga lahko pričakujejo tudi zase. Sedaj pa le pomisli.

Lahko rečeš, da živiš po standardih, ki jih želiš tudi za tvoje otroke?
Če globoko v sebi čutiš, da temu ni tako in si pripravljena narediti odločen korak, da sebi in celotni tvoji družini zagotoviš življenje po svojih najvišjih pričakovanjih (in celo več), potem si prišla na pravo mesto.

Sem Špela Korinšek Kaurin in pred nekaj leti sem odločen korak v spremembo naredila tudi sama. Učila sem se pri najboljših strokovnjakih v svetovnem merilu in svoje življenje postavila na glavo, danes pa lahko rečem, da dosegam to, o čemer sem nekoč le potihoma sanjala. Mir v srcu, delo, ki me veseli in mi omogoča uresničevati svoje življenjsko poslanstvo, sočuten in ljubeč odnos do mojih dveh sončkov in izpopolnjen odnos z možem.

Svoje znanje in izkušnje sem združila v mentorski program, MBA MAMANAGEMENTA, s katerih želim odločnim damam dati priložnost, da kar najbolje izkoristijo najbolj produktivno obdobje v svojem življenju in tako s svojim pozitivnim vzorom tudi otrokom pokažejo, da lahko dosežejo vse, kar si želijo.

Čarobna palčka je v tvojih rokah

Saj veš, kako pravijo, da je vsak svoje sreče kovač? Čeprav se ti morda v tem trenutku ne zdi, da imaš moč odločati o svojem življenju, pa ti zagotavljam, da temu ni tako. To, da si pristala na tej strani dokazuje, da si o spremembi že razmišljala, skoraj pa bi si upala staviti, da vedno znova in znova poiščeš nov izgovor zakaj še vedno odlašaš. Pa veš, kaj je prava resnica za tvojo neodločnost?

Skok v neznano je brez prave podpore nadvse strašljiv. To pa je tudi razlog, da večina v neskončnost vztraja v svojem tihem hrepenenju in življenje odvozi brez doživetja svojih potencialov.

Prepričana sem, da te je intuicija pripeljala do mene in ti s tem ponudila čarobno palčko, ki jo potrebuješ. Sama boš morala narediti le prvi korak, pri vseh naslednjih pa te bom spremljala jaz. Z zabavnimi izzivi bom tudi poskrbela, da boš napredovala veliko hitreje, kot če bi po poti napredka hodila sama.

Samozavestno odpiranje priložnostim

Ko se mamice utapljamo v poplavi zahtev iz zunanjega sveta, počasi izgubljamo kontrolo nad svojim življenjem. Nezavedno se vdamo v usodo, zaupanje vase pa vsak dan bolj bledi in kmalu začnemo dvomiti tudi v najbolj očitne priložnosti. To se dogaja skoraj vsem, še huje pa je, če nas stres pahne v kronično slabo počutje in šibko zdravje.

Čeprav je materinstvo naporno, pa lahko z jasnim določanjem prioritet, rednim treningom mentalne in fizične kondicije ter z uveljavljanjem močnih podpornih navad tudi to obdobje našega življenja živimo polno, izpopolnjeno, sproščeno in samozavestno. Ker ima večina privzgojeno miselnost žrtve, je prvi korak v temeljiti preobrazbi naši naših zakoreninjenih vzorcev.

Sprememba se ne more zgoditi čez noč, zato je program MBA Mamanagementa dolg eno leto. Če se odločiš za vpis, bova tvoje stare omejitve talili počasi in na zabaven način skozi tedenske izzive. Če katere ovire še vedno ne boš uspela preskočiti, jo bova predelali v spletni posvetovalnici, ki bo na urniku enkrat mesečno, dodatno podporo pa ti bo nudil tudi tvoj team, s katerim boš delila rezultate izzivov.

Ker mamice nimamo nikoli zadosti ur v dnevu, sem poskrbela, da ti napredek ne bo vzel veliko dodatnega časa. Vsi pogovori bodo potekali preko spleta, v obliki e-mailov in spletnih posvetovetovalnic v urah, ko so otroci navadno že v postelji. O vsem potrebnem te bom sproti podučila, vse kar potrebuješ pa je le računalnik in internetna povezava. Čeprav morda danes še nisi vešča spletnega upravljanja, pa boš hitro odkrila, da je tudi spletno druženje nadvse zabavno.

Predstavljaj si, kako bi bilo, če bi se ti uresničila tvoja tiha hrepenenja in bi:

Vselej vedela, da dobro opravljaš svojo materinsko vlogo

Z veseljem in ponosom opravljala svoje delo

Samozavestno uresničevala vse svoje potenciale

Prekipevala od energije in optimizma

S svojo karizmo vedno oblikovala ljubeče in spoštljive odnose

Brez težav uresničevala svoje finančne cilje

Z znanjem in pripomočki, ki si jih boš pridobila skozi mentorsko online akademijo MBA mamanagementa, se ti lahko uresniči vse to in še mnogo več …

Lahko rečeš, da večina spodnjih trditev velja tudi zate?

 • Čutiš krivdo in dvom vase, ko otrokom ne zmoreš kazati sočutja in nasmejanega obraza.
 • Počutiš se nemirno in prestrašeno, saj se čas vsako leto vrti še hitreje, ti pa še vedno stopicaš na mestu in čutiš, da to ni dovolj zate.
 • Glavoboli in bolečine v telesu te opozarjajo na “prekurjenost” in nikakor ne najdeš poti nazaj na zeleno vejo.
 • Hrepeniš po ljubečih in iskrenih odnosih, a te ljudje vedno znova razočarajo in ti le kradejo energijo.
 • Rada bi zaupala vase in si pustila ljubiti otroka v sebi, a si nikakor ne zmoreš dati priložnosti, saj ti notranji glasovi prigovarjajo, da se moraš ves čas dokazovati.
 • Služba hromi tvojo kreativnost in svobodo, potihoma pa te grize misel, da na tak način nikoli ne boš dosegla pravega doprinosa k planetu, za katerega čutiš, da si bila poslana na ta svet.
 • Dosegla si uspeh kot ga definira družba, a se v sebi počutiš prazno in neizpolnjeno.
 • Preizkusila si že mnogo tehnik osebne rasti, od vizualizacije do afirmacij in joge, a napredka še kar ni in ni.
 • Veš, da je tebi in tvojim otrokom namenjeno več od tega kar trenutno doživljate, in čutiš, da je prišel čas, ko moraš z vso odločnostjo stopiti bližje svojim najvišjim pričakovanjem.

Začni dosegati svoja najvišja pričakovanja in se preobrazi v najbolj dragocen vzor za svoje otroke!

Večina mamic se zavestno vda v svojo vlogo, ko v sebi začuti nemir, pa intuicijo, ki ji pravi, naj stopi iz neudobne cone udobja, utiša s pretvezo, da je vse čisto vredu in da njena hrepenenja niso prav nič pomembna. Eden od najtežjih korakov je, da si upamo priznati, da pravzaprav nismo čisto zares OK in ugotovimo, da si zaslužimo več. To spoznanje je lahko precej neudobno in strašljivo in prav zato večina beži pred njim.

Verjetno pa globoko v sebi čutiš, da te le to soočenje lahko pripelje v akcijo, ki ti bo omogočila, da svojih najbolj produktivnih 20 let ne zapraviš v zaprti školjki skritih potencialov. Če čutiš, da v sebi skrivaš veliko več, kot si danes sposobna pokazati, predvsem pa, če si se pripravljena soočiti s svojimi pravimi pričakovanji, potem mi dovoli, da te popeljem v življenjsko prelomnico, ki ti bo odkrila svet, o katerem si danes upaš le sanjati. 

Do 30. aprila v mentorsko online akademijo Mama managementa vpisujem novo generacijo študentk in če si odločena, da odločno poskrbiš za svoj napredek zato, da boš lahko še boljša mamica in bolj izpopolnjena dama, mi dovoli, da ti predstavim, kako ti bom v naslednjih 12 mesecih pomagala vstopiti v visoko energijsko vibracijo, s katero boš lahko začela uresničevati vse, kar si bo zadalo tvoje srce.

S preverjenim sistemom, ki ga preizkušam sama, odlične rezultate pa dosegajo tudi moje stranke, te bom vodila k:

 • močni samozavesti in iskrenem zaupanju vase in v svoje odločitve,
 • visoki energijski vibraciji, s katero boš lahko uresničevala prav vse, kar si boš zadala,
 • bogati empatiji in iskreni ljubezni do soljudi,
 • odlični komunikaciji in s tem k nalezljivi karizmi,
 • pozitivnim navadam, ki ti bodo pomagale vzdrževati pozitiven tempo,
 • jasnim ciljem in definiranju tvojih najvišjih pričakovanj,
 • navdušenju nad materinsko vlogo in igrivim priložnostim, ki jih prinaša,
 • močnemu vzoru za otroke, ki sporoča, da je življenje lepo, veselo in igrivo,
 • okrepljeni zavednosti, s katero boš lažje premagovala tudi izzive, s katerimi se sooča tvoj otrok,
 • okrepljeni intuiciji, s pomočjo katere boš vedno izbrala najboljšo pot,
 • uresničevanju svojih pravih srčnih potencialov in izpolnjevanju osebnega poslanstva,
 • žareči notranji lepoti in visoki fizični ter mentalni kondiciji,
 • uresničevanju materialnih, finančnih in akcijskih ciljev.

Predstavljam mentorsko akademijo MBA MANAGEMENTA

Spoznaj kaj je vključeno v 6 ekskluzivnih modulov + paket za hitri začetek

Vpogled v bistvo, ki je očem nevidno

Si kot majhna deklica kdaj sanjala o tem, kaj boš počela, ko boš velika? S poglobljenim vprašalnikom te bom spodbudila, da boš oživila glasek, ki si ga slišala, ko tvoja zavest še ni bila prekrita s šumi iz okolja. Pogledala boš globoko v svoj bistvo in v le dobre pol ure dobila odgovore, o katerih se podzavestno tiho sprašuješ že leta in leta.

Zemljevid tvojih pričakovanj

Življenje – dano nam je in naša naloga je, da ga odpeljemo. Največkrat vozimo od postaje do postaje brez jasno opredeljenih ciljev. Pot je včasih bolje, včasih slabše tlakovana, pomembno nam je le, da pripeljemo do nove postaje in izpolnimo, kar se od nas »zahteva«.

Kaj pa če bi vozili malce drugače? Kaj, če bi se sami odločali katero smer bomo izbrali, na katerih postajah se bomo ustavljali, do katerih postaj bomo podaljšali svojo pot, do katere končne destinacije bomo vztrajali? Kaj če bi v rokah trdno držali volan in svojemu življenju ves čas držali taktirko po svoji volji?

V prvem modulu bomo delali točno to. Raziskovali bomo tvoja skrita hrepenenja, odkrivali bomo tvoje potenciale in se brez sramu pogovarjali o tvojih materialnih pričakovanjih. Na podlagi tega bomo natančno začrtali tvoj zemljevid najvišjih pričakovanj in določili končno destinacijo, ki ti bo omogočala izpopolnjeno družinsko življenje. Na tej stopnji se prebudi žar v očeh, ki zbudi občutek moči in vznemirjenje ob oprtem umu, ki vabi nove priložnosti.

Mojstrstvo socialnih odnosov

Človek je socialno bitje in tako mnogo psihologov in sociologov potrebo po pripadanju po pomembnosti izenačuje z osnovnimi, fizičnimi potrebami. Če imamo ob sebi zaveznike, ki nas spodbujajo pri razvijanju naših potencialov in jim lahko polno zaupamo, je naša motivacija veliko večja, bolj smo samozavestni in cilje dosegamo s pravo lahkoto.

V zadnjih desetletjih hiter tempo življenja epidemično širi občutek osamljenosti pri odrasli populaciji. Kronično nas razjeda tudi občutek zamere, grajenje in vzdrževanje srečnega in izpopolnjenega partnerskega odnosa pa postaja eden največjih izzivov dam srednjih let. Vse to so posledica privzgojenih pogledov na socialne odnose, ki pa jih lahko s treniranjem čustvene inteligence in sočutja učinkovito spreobrnemo in začnemo graditi močne in ljubeče odnose.

V tretjem modulu bomo trenirali ti dve vrlini, naučili pa se bomo tudi, kako lahko na aktiven način razširimo mrežo kakovostnih odnosov, spoznale bomo, kako lahko postanemo bolj odprte do soljudi in se tudi razbremenimo teže preteklih zamer, dotaknile pa se bomo tudi razlik med moškimi in ženskami in si pogledale, kakšno moč imamo kot mame pri grajenju socialnih veščin in samozavesti pri naših otrocih.

Vklopi intuicijo in vzdržuj visoko vibracijo

Na tej stopnji bomo začeli osvajati zakonitosti višje energijske vibracije, zadovoljstva in obilja. Spoznali se bomo z znanstvenimi spoznanji, ki nam bodo pokazala, kako zares pomembno je, da se naučimo prepoznavati svoje misli in čustva ter jih s pravim pristopom usmerjati v pozitivno vibracijo.

Odkrili bomo, da smo na prelomni točki evolucije, ko vedno več posameznikov z dvigovanjem svoje zavednosti doprinaša k hitrejšemu napredku planeta. V tem modulu bomo tudi sami predvsem urili svojo zavednost. Zavednost misli, zavednost bivanja, zavednost trenutka, zavednost univerzuma.

Dotaknili se bomo tudi svojega tretjega očesa, intuicije. Spoznali bomo, da ima notranjega vodiča prav vsak od nas, ker se v uporabi tega čutila ne urimo, pa ne znamo izkoriščati prednosti, ki nam jo ponuja. V petem modulu se bomo skozi izzive urili v zbujanju intucije, ob tem pa bomo začeli izkoriščati tudi vse njene potenciale.

Tvoje telo je tvoj tempelj

Če na življenje gledamo kot na potovanje, pa lahko rečemo, da je naše telo naše vozilo. Kljub temu, da je telo zelo pomemben del našega obstoja, se večinoma do njega obnašamo precej pokroviteljsko. Le stežka se iskreno in sproščeno pogledamo v ogledalo in brez obsojanja z ljubeznijo prepoznamo tisto, kar imamo. Ničkolikokrat se zgodi, da človek začne svoje »vozilo« ceniti šele, ko to začne odpovedati.

Ljudje pa imamo še eno značilnost, ki je povezana z našim dojemanjem telesa. V svojih možganih si oblikujemo podobo, s katero se najbolj »varno« pojavljamo pred drugimi, tako pa v življenje vedno privabljamo iste ljudi, deležni smo podobne obravnave, zatrti pa so tudi marsikateri naši potenciali. Mamice zanikamo svojo ženstvenost, ko jo zapostavljamo, pa se nevede potiskamo v stanje nezadovoljenosti in zatrte strasti.

V drugem modula mentorske akademije se bomo učile ljubiti in spoštovati svoje telo, poleg tega pa se bomo igrale s svojimi predstavami in oživljale ženstvenost.

Vklopi samozavest in maksimiraj produktivnost

Preobremenjenost s časom je v sodobni družbi stalnica, v petem modulu pa se bomo naučili, da je sito vedno v naših rokah. Učile se bomo določanja prioritet, postavljanja mej in usmerjanja pozornosti na najbolj koristne aktivnosti.

Posebno poglavje bo namenjeno navadam. Spoznali bomo, kako si navade lahko privzgojimo in si pogledali na konkretnem primeru jutranje rutine, kakšen vpliv ima lahko samo ena navada na produktivnost celotnega dneva. Ugotovili bomo, zakaj z nalogami radi odlašamo in se naučili recepta, s katerim se bomo izstrelili v izvedbo tudi najbolj zapletenih nalog.

Ker lahko uspešno ciljem sledijo le samozavestni posamezniki, se bomo trenirali v tudi v grajenju trdnega zaupanja v svoje sposobnosti, skozi izzive pa se bomo naučili tudi najbolj učinkovitega pristopanja k reševanju izzivov in soočanja z zahtevami sodobnega sveta.

Vstopi v energijo popolne ljubezni

V zadnjem modulu bomo prestavili v najvišjo prestavo. Poučili se bomo o spoznanjih najbolj naprednih znanstvenih raziskav, ki dokazujejo, da je vse v vesolju sestavljeno iz energije, vsak od nas pa s svojimi mislimi, dejanji in čustvi doprinaša k skupni vibraciji energijskega polja. Poučili se bomo tudi o električnem delovanju naših možganov in preizkusili, kako lahko z različnimi tehnikami vzpostavimo nove in bolj pozitivne povezave v možganskem delovanju.

Teoretična spoznanja, ki jih bomo utrdili v prvem delu modula, nam bodo omogočila lažji prestop v razumevanje zakonitosti, ki obstajajo v Univerzumu, in so jih mnogi komercialno poimenovali kar zakon privlačnosti. Poučili se bomo o najbolj naprednih tehnikah in orodjih, s katerimi lahko svojo stopnjo zavedanja popeljemo do stanja, ki omogoča čisti pretok energije v visoko vibracijo popolne ljubezni, s katero se izstrelimo proti našim iz srca postavljenim ciljev.

Kot višje zavedne posameznice bomo svoj vzor prenašale tudi na svoje otroke, z dragoceno popotnico pa jim bomo omogočile, da se bodo razvili v pionirje obvladovanja nove stopnje človekovega razvoja na stopnji zavedanja popolnega obilja.

Zakaj 12 mesecev dolg mentorski program?

Si že kdaj preizkušala kakšen program za osebni napredek, a si bila nad rezultati razočarana? So ti obljubili, da boš v 12 tednih spremenila svoje življenje, a si v tem času le “zavohala” priložnosti, ko bi morala prestaviti v višjo prestavo, pa si ostala sama z novim znanjem, ki je brez motivacije skupinske podpore ostal zaprt v predalu tvoje nočne omarice?

Ali pa si o možnostih sodelovanja v programih, ki so obljubljali osebni napredek vedno le razočarano zmignila z rameni, saj si vedela, da tempa, ki so ga obljubljali ne bi zdržala? Morda se ti je celo že zgodilo, da si kak program vplačala, a si zaradi zaostankov izgubila motivacijo že po prvih modulih?

Vse to so razlogi zakaj ti mentorstvo v programu MBA mamanagementa ponujam kar za 12 mesecev. Za dolgoročne učinke in pravo preobrazbo je potreben čas in to vsi mentorji dobro vemo. Večina kljub temu predvsem zato, ker verjame, da potencialne stranke želijo hitre rezultate, ponuja preveč intenzivne in predvsem preveč splošne programe.

Moj namen pa je le en – odločena sem, da pogumnim damam, ki zberejo pravo mero odločenosti, da si za eno leto poklonijo konstantno osebno rast, zagotovim želene rezultate. Kot kažejo rezultati pilotske skupine, se spremeba začne dogajati zelo hitro, največkrat v prvem mesecu ali dveh, včasih celo v prvih nekaj tednih.

Najbolj srečna sem namreč, ko mi moje učenke poročajo o takih rezultatih:

Razbremenjena miselnosti žrtve danes nove priložnosti sprejemam s polnim optimizmom

“Draga Špela. Ko sem prvič naletela na tvoj mail in tvoje povabilo, sem pomislila, da si verjetno samo še ena, ki želi na ta način zaslužiti. Zakaj točno sem se odzvala, ne vem. Malo zato, ker sem se ves čas vrtela okrog istih vprašanj, na katere sama nisem našla odgovora, malo tudi zato, da sama sebi dokažem, da take pomoči ne potrebujem. Čudno, ne?

Nalog in izzivov sem se sprva lotevala z veliko mero skepticizma. Zgodilo pa se je ravno obratno, kot sem pričakovala. Z vsako opravljeno nalogo so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Spremenil se je moj pogled na razne situacije, spreminjati se je začelo moje okolje. In če sem bila na začetku jezna, ker si si upala dregniti v srž problema, sem ti danes za to izredno hvaležna. S tvojo pomočjo sem počasi odstranjevala vezi, ki so me omejevale pri tem, da se premaknem naprej. Če sem bila prej v svojih mislih žrtev danih življenjskih okoliščin, sem danes odprta do novih priložnosti in izzive sprejemam z veliko mero optimizma.

Zakaj mi je tvoj pristop tako pri srcu? Ker ne zgubljamo preveč časa na tem, kaj in zakaj je kdaj kaj bilo. Ker si človek akcije, ker veš, da je treba gledati naprej, ker omejujoča prepričanja spreminjaš v priložnosti. Ker si me naučila, da znam opredeliti svoj problem, da znam ugotoviti, od kje dvom in strah, da zdaj vem, kako se lahko na premišljen način premaknem naprej in postanem krojač svoje lastne usode. Tehnike so preproste, ne vzamejo veliko časa, najbolj pomembno pa mi je to, da jih lahko delam kjerkoli in takrat, ko imam čas. V veliko pomoč in spodbudo je bila tudi podporna skupina deklet. Toliko razumevanja in podpore le redko srečaš. Špela, v svojem poslanstvu si neizmerno odkrita, z velikim srcem in upanjem, da boš vsaki uspela pomagati. Čutim, da delaš za vse nas. Ne kar tako, po vnaprej predpisanem vzorcu. Dostikrat se najdem v izzivih, vidim, da jih res napišeš z vso skrbnostjo, na način, da pride pravi izziv v pravem trenutku, tako, da mi pomaga odgovoriti na vprašanje. In ja, če se mi je prej le zdelo, pa zdaj trdno verjamem, da sreče ne opazujem le od daleč, temveč da jo živim. 

Špela, hvala, hvala za vse! Objemečk do vesolja in nazaj!”

Vesna iz Kamnika

Brez strahu in tesnobe sem lahko samozavestna mama svojemu sinu

“Ko sem se vpisala v program sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Na vsakem koraku sem čutila strah in tesnobo. Ko sem zjutraj spravljala sina v vrtec, sem čutila cmok v grlu, saj sem vedela, da se bo upiral, ko mu bom hotela umiti zobe. Posledično sem velikokrat popustila.

Sedaj po programu sem popolno nasprotje. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, brez strahu in tesnobe sem lahko mama svojemu sinu in brez kančka negotovosti mu danes umijem zobe:)

Rečem lahko, da so moji rezultati res očitni. Osvobodila sem se strahu in tesnobe. Spoznala, sem kaj so moje vrline, za kaj sem talentirana. Sedaj vem, da je stres zgolj posledica neizpolnjene želje – lažje se ga osvobodim. Vem, da je moj strah zgolj čustvo, energija, ki jo prikličem sama s svojimi mislimi. Če živimo v trenutku tukaj in sedaj, ne moremo čutit strahu. Postala sem bolj gotova sama vase, veliko bolj zaupam svojim občutkom in svoji notranji intuiciji. Ne oziram se več, na to kaj si drugi mislijo in se ne primerjam več z drugimi. Postala sem samozavestna mama in ženska. Kar je res pomembno, ko sem sama postala mirna in samozavestna se je izboljšal tudi moj odnos s sinom. Prej sem brala knjige o vzgoji in gruntala kakšen pristop kaznovanja je najboljši. Sedaj nič od tega več ne potrebujem. Samo mirnost in svojo intuicijo. Sin me je začel veliko bolje poslušat in upoštevat kar pomeni, da sem sedaj z njim globoko povezana. Naučila sem se biti res pristno hvaležna. Uspešno se soočam z svojimi strahovi oziroma gremlinčki. Dokončala sem magisterij in začela dnevno uporabljati eft tehniko, kar je bila prej moja namera že dolgo časa, a mi do programa ni uspelo narediti pravih korakov.

Izkušnje so definitivno pozitivne. Verjetno se spomniš, da drugi mesec programa nisem naredila nobenega izziva. V spletni učilnici si spodbudila, da sem skočila na konja in začela odločno delati spremembo. Spomnim se tudi, da ti sama nisem želela pošiljat emailov z vprašanji, ker sem čutila, da nisem »dovolj« plačala zato, da bi ti utrujala sama s sabo. Po pogovoru s tabo, se je tudi to spremenilo. Velika motivacija so bile zame tudi druge punce. Brez njih bi marsikateri izziv ostal ne narejen!

Špela, hvala, hvala, hvala!

Klavdija Herga iz Ljubljane

Neprecenljiva investicija vase

Ker si želim, da bi bilo moje znanje in spodbuda dosegljiva čim večjemu številu mamic, sem pripravila več paketov, a naj te pri tem opomnim, da le ti poznaš svojo pravo vrednost. Ko investiraš vase znesek, ki ti predstavlja pogled iz tvoje cone udobja, je to maksimalni motivator, ki ti bo pomagal, da boš vztrajala tudi takrat, ko te bodo morda tvoji notranji Gremlinčki še posebej s silo vlekli v stare tirnice.

Vsakemu iz srca priporočam, da se odloči za polni (maksi) paket, saj ponuja zares celovito podporo in najboljše pogoje za zagotovljen napredek. Podporna skupina, ki te bo spremljala, spodbujala in navijala ob vsakem tvojem koraku je tisto, kar ti bo omogočalo konstantno motivacijo, jaz pa te bom kot mentorica nežno spodbujala na višje stopničke, ki ti bodo pomagale napredovati še hitreje in odločneje. Če se v tem trenutku bojuješ s strahom, da ti je tak način sodelovanja tuj in si le težko predstavljaš, da bi razkrivala svoje želje z neznanimi ljudmi, naj te to ne odvrne od namere, ki ti prigovarja, da poskusiš. V eni skupini bo največ deset sodelujočih. Naša prijateljstva bomo razvijale počasi, v tempu, pri katerem se bomo vse počutile najbolje. Ob koncu programa se navadno stkejo zelo trdne prijateljske vezi, ki ohranijo vrednost do konca življenja.

Sama trdno verjamem, da se denar vedno najde, če si neko stvar zares želimo, če pa je finančna obveza za polni program vseeno prevelika, pa sem pripravila tudi rezervno rešitev. Tudi v mini paketu bo program trajal vse leto, tako kot dekleta iz polnega programa pa boš dobila vso teoretično znanje v obliki šestih tematskih knjig in šestih spletnih seminarjev, ob tem pa tudi 48 izzivov, ki ti jih bom pošiljala vsak teden v naslednjem letu. Na voljo bo tudi privatna Facebook skupina, v kateri boš z drugimi lahko delila svoje izzive in rezultate.

Za tiste, ki se zaenkrat še niso pripravljeni zavezati tedenskim izzivom, a bi radi poglobili svoje znanje s spoznanji najbolj naprednih svetovnih strokovnjakov na področju osebne rasti, sem pripravila “basic” program. Vsebuje dostop do vseh šestih e-knjig in posnetkov spletnih predavanj, ki povzemajo posamezne module. Vsi materiali bodo na voljo predvidoma 10.5.2017.

Če se še vedno sprašuješ, preberi še nekaj vtisov bivših “študentk”:

“Meni zelo ljuba je misel Potovanje, dolgo tisoč milj, se začne z enim korakom. (Lao Tze). Moje potovanje se je začelo sredi letošnjega poletja, ko sem naredila (prvi) korak. Vključila sem se v Špelin program, v katerem sem se družila s prijetnimi dekleti s podobnim razmišljanjem in podobnimi željami po premagovanju izzivov, s katerimi se srečujemo v določenih življenjskih obdobjih. Špela je znala ustvariti varno okolje v katerem smo se spoznavale, vadile nove poglede nase, ali medosebne odnose, ponovno odkrivale svoje sanje, svoje talente in si zastavljale (nove ali preoblečene) cilje v življenju. Spoznale smo se s paleto novih orodij in veščin, s katerimi si tudi po zaključenem programu uspešno pomagamo svoje sanje in cilje doseči. Predvsem pa sem preko programa spoznala čudovite osebe, s katerimi želim ostati v stiku še naprej, saj je vsaka zase, vključno s Špelo, en velik zaklad.
In potovanje še kar traja …”

Urša K.

“Špela, hvala za zanimivo izkušnjo!!!!

Ob možu, 3 otrocih, službi, skrbi za hišo, gospodinjstvo….mi je dostikrat zmanjkovalo časa zase. In ti si me na zanimiv in privlačen način uspela izzvati, da sem se brez slabe vesti posvetila zadanim izzivom in s tem sebi.  Tako sem rasla, se spoznavala in bila zadovoljnejša. Z veseljem se pustim še kdaj izzvati!!!
Alenka K.

“Zakaj se ne počutim srečno, ko pa je vse v najlepšem redu? Imam stanovanje,  ljubečega moža, zdravega otroka, domače ljubljence, še živo mater, dobro taščo in službo, nekaj prijateljev, ki jih imam rada, hobije, ki me zanimajo. Vse je tako kot mora biti, pa vendar nekaj manjka? Zakaj še nisem srečna? Dosegla sem vse v svojem življenju, kaj pa zdaj?

Druga situacija: diagnoza rak pri materi, tastu, prijateljici sosedi, sodelavki, odpuščanja v službi, nov projekt, ki je zelo zahteven, mobing, medijski linč, otrok kar naprej bolan a vendar sem notranje mirna in srečna.

Kako je to mogoče? Odgovor na to vprašanje mi je pokazala Špela. Bila sem najprej v prvi situaciji in sedaj sem v drugi, vmes pa mi je podporna skupina s Špelo na čelu omogočila, da sem in ostajam notranje mirna in srečna ter zaupam življenju.”

Katarina K.

MBA MAMAnagementa

Razturaj materinstvo in zasij v svojih potencialih!

Pogosto postavljena vprašanja

Ali je program namenjen le mamicam z majhnimi otroki?
Program je namenjen vsem, ki bi se radi razbremenili starih vzorcev in prepričanj in vstopili v življenje odprtih priložnosti. Ker so glavna skupina sodelujočih mamice, program vsebuje tudi nekaj dodatkov, ki se nanašajo na vzgojo otrok, to pa je le dodatni bonus, ki nam pomaga pri vzgoji in sodelovanju z otroki.
Ali je mogoče napredovati iz enega paketa v drugega?
Mentorska akademija v polnem programu poteka v skupinah, ki skupaj sodelujejo celo leto, zato načeloma novih vstopov med letom ne dovolimo. Če izbereš paket basic in mini, nato pa ugotoviš, da bi potrebovala tudi mentorsko podporo, bomo skušali poiskati najboljšo rešitev zate. V tem primeru se lahko odločiš za doplačilo do programa v katerega bi napredovala.
Ali bo program zahteval mojo redno prisotnost?
Mentorska akademija ponuja podporo skupine, vendar pa nikogar ne silim, da sodeluje v vseh začrtanih korakih. Kakšen izziv ti morda ne bo pisan na kožo in ga boš izpustila, morda se zaradi obveznosti kakšne skupinske posvetovalnice ne boš uspela udeležiti … Nič zato! Vse posvetovalnice in webinarji bodo posneti, imela pa boš tudi dostop do celotnega arhiva, kjer bodo zbrani vsi materiali. Tako se boš k nalogam lahko vračala, ko bo čas zate najbolj primeren.
Ali si lahko partnerje v podpornem timu izberemo sami?
Sodelujoče time bom oblikovala na podlagi skupnih lastnosti in interesov vseh posameznic, seveda pa pri tem lahko upoštevam tudi tvoje želje. Če se tekom leta izkaže, da kakšen tim ne bi dosegal najboljših skupnih rezultatov, bom poskrbela za prevetritev in boljše kombinacije. Moj namen je, da se v timu počutiš čim bolj sproščeno, predvsem pa da v njem dobiš pravo podporo, ki ti bo omogočala najboljše rezultate.
Kakšna tehnološka oprema je potrebna za sodelovanje v programu?
Ker mentorska akademija poteka preko spletnih mest, boš potrebovala dovolj zmogljiv računalnik in internetno povezavo. Za spletne posvetovalnice se priporoča tudi uporaba slušalk in kamere, ni pa to nujna oprema. Če z računalnikom nisi preveč vešča, naj te to ne prestraši. Poskrbela bom, da ti bo spletno okolje postalo nadvse domače, svoje novo znanje pa boš lahko uspešno izkoristila tudi za ostale projekte v svojem življenju.

Naj ti ne bo nerodno

Če nisi dobila pravega odgovora, te vabim, da mi pišeš in brez dlake na jeziku vprašaš.

100 % garancija pri rezultatih

Ker sem tako zelo prepričana, da lahko ob upoštevanju in prakticiraju spoznanj, ki jih ponuja program maksi, dosežeš prav vsak cilj, ki si ga zamisliš ob začetku programa, ti ponujam 100 % garancijo za uspeh. V kolikor po enem letu aktivnega sodelovanja v programu ne boš dosegla cilja, ki si ga boš postavila, ti obljubljam, da se bom osebno angažirala z intenzivnim individualnim treningom, da ti zagotovim željeni rezultat.

Če ne boš čutila zadovoljstva, ko se dobiva na končni posvetovalnici, bom z vso osebno odgovornostjo sprejela osebno mentorstvo dokler cilja ne dosežeš. Seveda garancija velja v primeru, da boš redno izpolnjevala izzive, sodelovala s svojim timom, se v vsaj 70% udeležila vseh posvetovalnic, poleg tega pa boš upoštevala smernice, ki ti jih bom skozi program dala kot tvoja mentorica.