MBA MAMAnagementa

Mentorski on-line program za mamice (in očke), ki želijo postati najboljši zgled za svoje otroke

Večina mamic si želi, da bi njihovi otroci odrasli v srečne posameznike. Potihoma upamo, da bodo znali polno izkoriščati svoje potenciale in uživati v svojem delu, upamo, da bodo postali samozavestni posamezniki, ki bodo zaupali vase, želimo jim srečno ljubezensko življenje in zdravo prihodnost.

Pa veš, da je tvoj vzor največji pokazatelj, kako srečni bodo tvoji otroci, ko odrastejo? Tvoj način življenja spremljajo in čutijo od spočetja dalje, zato ta zanje predstavlja realnost in standard, ki ga lahko pričakujejo tudi zase. Sedaj pa le pomisli.

Lahko rečeš, da živiš po standardih, ki jih želiš tudi za tvoje otroke?
Če globoko v sebi čutiš, da temu ni tako in si pripravljena narediti odločen korak, da sebi in celotni tvoji družini zagotoviš življenje po svojih najvišjih pričakovanjih (in celo več), potem si prišla na pravo mesto.

Sem Špela Korinšek Kaurin in pred nekaj leti sem odločen korak v spremembo naredila tudi sama. Učila sem se pri najboljših strokovnjakih v svetovnem merilu in svoje življenje postavila na glavo, danes pa lahko rečem, da dosegam to, o čemer sem nekoč le potihoma sanjala. Mir v srcu, delo, ki me veseli in mi omogoča uresničevati svoje življenjsko poslanstvo, sočuten in ljubeč odnos do mojih dveh sončkov in izpopolnjen odnos z možem.

Svoje znanje in izkušnje sem združila v mentorski program, MBA MAMANAGEMENTA, s katerih želim odločnim damam dati priložnost, da kar najbolje izkoristijo najbolj produktivno obdobje v svojem življenju in tako s svojim pozitivnim vzorom tudi otrokom pokažejo, da lahko dosežejo vse, kar si želijo.

Čarobna palčka je v tvojih rokah

Saj veš, kako pravijo, da je vsak svoje sreče kovač? Čeprav se ti morda v tem trenutku ne zdi, da imaš moč odločati o svojem življenju, pa ti zagotavljam, da temu ni tako. To, da si pristala na tej strani dokazuje, da si o spremembi že razmišljala, skoraj pa bi si upala staviti, da vedno znova in znova poiščeš nov izgovor zakaj še vedno odlašaš. Pa veš, kaj je prava resnica za tvojo neodločnost?

Skok v neznano je brez prave podpore nadvse strašljiv. To pa je tudi razlog, da večina v neskončnost vztraja v svojem tihem hrepenenju in življenje odvozi brez doživetja svojih potencialov.

Prepričana sem, da te je intuicija pripeljala do mene in ti s tem ponudila čarobno palčko, ki jo potrebuješ. Sama boš morala narediti le prvi korak, pri vseh naslednjih pa te bom spremljala jaz. Z zabavnimi izzivi bom tudi poskrbela, da boš napredovala veliko hitreje, kot če bi po poti napredka hodila sama.

Samozavestno odpiranje priložnostim

Ko se mamice utapljamo v poplavi zahtev iz zunanjega sveta, počasi izgubljamo kontrolo nad svojim življenjem. Nezavedno se vdamo v usodo, zaupanje vase pa vsak dan bolj bledi in kmalu začnemo dvomiti tudi v najbolj očitne priložnosti. To se dogaja skoraj vsem, še huje pa je, če nas stres pahne v kronično slabo počutje in šibko zdravje.

Čeprav je materinstvo naporno, pa lahko z jasnim določanjem prioritet, rednim treningom mentalne in fizične kondicije ter z uveljavljanjem močnih podpornih navad tudi to obdobje našega življenja živimo polno, izpopolnjeno, sproščeno in samozavestno. Ker ima večina privzgojeno miselnost žrtve, je prvi korak v temeljiti preobrazbi naši naših zakoreninjenih vzorcev.

Sprememba se ne more zgoditi čez noč, zato, če se odločiš za vpis, bova tvoje stare omejitve talili počasi in na zabaven način skozi tedenske izzive. Ker mamice nimamo nikoli zadosti ur v dnevu, sem poskrbela, da ti napredek ne bo vzel veliko dodatnega časa. O vsem potrebnem te bom sproti podučila, vse kar potrebuješ pa je le računalnik in internetna povezava. 

Predstavljaj si, kako bi bilo, če bi se ti uresničila tvoja tiha hrepenenja in bi:

Vselej vedela, da dobro opravljaš svojo materinsko vlogo

Z veseljem in ponosom opravljala svoje delo

Samozavestno uresničevala vse svoje potenciale

Prekipevala od energije in optimizma

S svojo karizmo vedno oblikovala ljubeče in spoštljive odnose

Brez težav uresničevala svoje finančne cilje

Z znanjem in pripomočki, ki si jih boš pridobila skozi mentorsko online akademijo MBA mamanagementa, se ti lahko uresniči vse to in še mnogo več …

Lahko rečeš, da večina spodnjih trditev velja tudi zate?

– Glavoboli in bolečine v telesu te opozarjajo na “prekurjenost” in nikakor ne najdeš poti nazaj na zeleno vejo.
– Čutiš krivdo in dvom vase, ko otrokom ne zmoreš kazati sočutja in nasmejanega obraza.
– Počutiš se nemirno in prestrašeno, saj se čas vsako leto vrti še hitreje, ti pa še vedno stopicaš na mestu in čutiš, da to ni dovolj zate.
– Hrepeniš po ljubečih in iskrenih odnosih, a te ljudje vedno znova razočarajo in ti le kradejo energijo.
– Rada bi zaupala vase in si pustila ljubiti otroka v sebi, a si nikakor ne zmoreš dati priložnosti, saj ti notranji glasovi prigovarjajo, da se moraš ves čas dokazovati.
– Služba hromi tvojo kreativnost in svobodo, potihoma pa te grize misel, da na tak način nikoli ne boš dosegla pravega doprinosa k planetu, za katerega čutiš, da si bila poslana na ta svet
– Dosegla si uspeh kot ga definira družba, a se v sebi počutiš prazno in neizpolnjeno.
– Preizkusila si že mnogo tehnik osebne rasti, od vizualizacije do afirmacij in joge, a napredka še kar ni in ni.
– Veš, da je tebi in tvojim otrokom namenjeno več od tega kar trenutno doživljate, in čutiš, da je prišel čas, ko moraš z vso odločnostjo stopiti bližje svojim najvišjim pričakovanjem.
Začni dosegati svoja najvišja pričakovanja in se preobrazi v najbolj dragocen vzor za svoje otroke!

Večina mamic se zavestno vda v svojo vlogo, ko v sebi začuti nemir, pa intuicijo, ki ji pravi, naj stopi iz neudobne cone udobja, utiša s pretvezo, da je vse čisto vredu in da njena hrepenenja niso prav nič pomembna. Eden od najtežjih korakov je, da si upamo priznati, da pravzaprav nismo čisto zares OK in ugotovimo, da si zaslužimo več. To spoznanje je lahko precej neudobno in strašljivo in prav zato večina beži pred njim.

Verjetno pa globoko v sebi čutiš, da te le to soočenje lahko pripelje v akcijo, ki ti bo omogočila, da svojih najbolj produktivnih 20 let ne zapraviš v zaprti školjki skritih potencialov. Če čutiš, da v sebi skrivaš veliko več, kot si danes sposobna pokazati, predvsem pa, če si se pripravljena soočiti s svojimi pravimi pričakovanji, potem mi dovoli, da te povabim k sodelovanju v mentorskem programu MBA MAMANAGEMENTA, ki ti bo odkrilo svet, o katerem si danes upaš le sanjati. 

S preverjenim sistemom, ki ga preizkušam sama, odlične rezultate pa dosegajo tudi moje stranke, te bom vodila k:
– močni samozavesti in iskrenem zaupanju vase in v svoje odločitve,
– visoki energijski vibraciji, s katero boš lahko uresničevala prav vse, kar si boš zadala,
– bogati empatiji in iskreni ljubezni do soljudi,
– odlični komunikaciji in s tem k nalezljivi karizmi,
– pozitivnim navadam, ki ti bodo pomagale vzdrževati pozitiven tempo,
– jasnim ciljem in definiranju tvojih najvišjih pričakovanj,
– navdušenju nad materinsko vlogo in igrivim priložnostim, ki jih prinaša,
– močnemu vzoru za otroke, ki sporoča, da je življenje lepo, veselo in igrivo,
– okrepljeni zavednosti, s katero boš lažje premagovala tudi izzive, s katerimi se sooča tvoj otrok,
– okrepljeni intuiciji, s pomočjo katere boš vedno izbrala najboljšo pot,
– uresničevanju svojih pravih srčnih potencialov in izpolnjevanju osebnega poslanstva,
– žareči notranji lepoti in visoki fizični ter mentalni kondiciji,
– uresničevanju materialnih, finančnih in akcijskih ciljev.
Najbolj srečna sem namreč, ko mi moje učenke poročajo o takih rezultatih:

Razbremenjena miselnosti žrtve danes nove priložnosti sprejemam s polnim optimizmom

“Draga Špela. Ko sem prvič naletela na tvoj mail in tvoje povabilo, sem pomislila, da si verjetno samo še ena, ki želi na ta način zaslužiti. Zakaj točno sem se odzvala, ne vem. Malo zato, ker sem se ves čas vrtela okrog istih vprašanj, na katere sama nisem našla odgovora, malo tudi zato, da sama sebi dokažem, da take pomoči ne potrebujem. Čudno, ne?

Nalog in izzivov sem se sprva lotevala z veliko mero skepticizma. Zgodilo pa se je ravno obratno, kot sem pričakovala. Z vsako opravljeno nalogo so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Spremenil se je moj pogled na razne situacije, spreminjati se je začelo moje okolje. In če sem bila na začetku jezna, ker si si upala dregniti v srž problema, sem ti danes za to izredno hvaležna. S tvojo pomočjo sem počasi odstranjevala vezi, ki so me omejevale pri tem, da se premaknem naprej. Če sem bila prej v svojih mislih žrtev danih življenjskih okoliščin, sem danes odprta do novih priložnosti in izzive sprejemam z veliko mero optimizma.

Zakaj mi je tvoj pristop tako pri srcu? Ker ne zgubljamo preveč časa na tem, kaj in zakaj je kdaj kaj bilo. Ker si človek akcije, ker veš, da je treba gledati naprej, ker omejujoča prepričanja spreminjaš v priložnosti. Ker si me naučila, da znam opredeliti svoj problem, da znam ugotoviti, od kje dvom in strah, da zdaj vem, kako se lahko na premišljen način premaknem naprej in postanem krojač svoje lastne usode. Tehnike so preproste, ne vzamejo veliko časa, najbolj pomembno pa mi je to, da jih lahko delam kjerkoli in takrat, ko imam čas. V veliko pomoč in spodbudo je bila tudi podporna skupina deklet. Toliko razumevanja in podpore le redko srečaš. Špela, v svojem poslanstvu si neizmerno odkrita, z velikim srcem in upanjem, da boš vsaki uspela pomagati. Čutim, da delaš za vse nas. Ne kar tako, po vnaprej predpisanem vzorcu. Dostikrat se najdem v izzivih, vidim, da jih res napišeš z vso skrbnostjo, na način, da pride pravi izziv v pravem trenutku, tako, da mi pomaga odgovoriti na vprašanje. In ja, če se mi je prej le zdelo, pa zdaj trdno verjamem, da sreče ne opazujem le od daleč, temveč da jo živim. 

Špela, hvala, hvala za vse! Objemečk do vesolja in nazaj!”

Vesna iz Kamnika

Brez strahu in tesnobe sem lahko samozavestna mama svojemu sinu

“Ko sem se vpisala v program sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Na vsakem koraku sem čutila strah in tesnobo. Ko sem zjutraj spravljala sina v vrtec, sem čutila cmok v grlu, saj sem vedela, da se bo upiral, ko mu bom hotela umiti zobe. Posledično sem velikokrat popustila.

Sedaj po programu sem popolno nasprotje. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, brez strahu in tesnobe sem lahko mama svojemu sinu in brez kančka negotovosti mu danes umijem zobe:)

Rečem lahko, da so moji rezultati res očitni. Osvobodila sem se strahu in tesnobe. Spoznala, sem kaj so moje vrline, za kaj sem talentirana. Sedaj vem, da je stres zgolj posledica neizpolnjene želje – lažje se ga osvobodim. Vem, da je moj strah zgolj čustvo, energija, ki jo prikličem sama s svojimi mislimi. Če živimo v trenutku tukaj in sedaj, ne moremo čutit strahu. Postala sem bolj gotova sama vase, veliko bolj zaupam svojim občutkom in svoji notranji intuiciji. Ne oziram se več, na to kaj si drugi mislijo in se ne primerjam več z drugimi. Postala sem samozavestna mama in ženska. Kar je res pomembno, ko sem sama postala mirna in samozavestna se je izboljšal tudi moj odnos s sinom. Prej sem brala knjige o vzgoji in gruntala kakšen pristop kaznovanja je najboljši. Sedaj nič od tega več ne potrebujem. Samo mirnost in svojo intuicijo. Sin me je začel veliko bolje poslušat in upoštevat kar pomeni, da sem sedaj z njim globoko povezana. Naučila sem se biti res pristno hvaležna. Uspešno se soočam z svojimi strahovi oziroma gremlinčki. Dokončala sem magisterij in začela dnevno uporabljati eft tehniko, kar je bila prej moja namera že dolgo časa, a mi do programa ni uspelo narediti pravih korakov.

Izkušnje so definitivno pozitivne. Verjetno se spomniš, da drugi mesec programa nisem naredila nobenega izziva. V spletni učilnici si spodbudila, da sem skočila na konja in začela odločno delati spremembo. Spomnim se tudi, da ti sama nisem želela pošiljat emailov z vprašanji, ker sem čutila, da nisem »dovolj« plačala zato, da bi ti utrujala sama s sabo. Po pogovoru s tabo, se je tudi to spremenilo. Velika motivacija so bile zame tudi druge punce. Brez njih bi marsikateri izziv ostal ne narejen!

Špela, hvala, hvala, hvala!

Klavdija Herga iz Ljubljane

Neprecenljiva investicija vase
Ljudje smo naravnani tako, da tudi takrat, ko vemo, da nismo OK, mislimo, da bomo že nekako “sfurali” in se na nek način sami uspeli izvleči iz naše neudobne cone udobja. Med tem pa leta tečejo in predvsem pri starših ima tako odlašanje lahko zelo kritične posledice. Ko namreč otroci na naših obrazih gledajo nezadovoljstvo, žalost, strah in jezo, to postaja tudi njihova realnost in dlje časa, kot to opazujejo, večja je verjetnost, da bodo podobno živeli tudi sami. Starši smo njihov vzor in s svojimi dejanji jih učimo, kako naj se v življenju vedejo tudi sami.

Težava je v tem, da tudi naši starši nisi bili vajeni prositi za pomoč, investicija vase, še posebej če je bila vezana na našo psihologijo, pa je bila skoraj po pravilu nekaj slabega, nezaželenega, s tem pa smo tudi sporočali svojo šibkost. Ker so oni živeli tako realnost, jo sedaj živimo tudi sami. Pa vendar je šel razvoj močno naprej in danes številne preverjene znanstvene raziskave kažejo, da je najbolj uspešen in najbolj zadovoljen človek prav tisti, ki prisega na svoj osebni napredek in si je pripravljen priznati, da zanj potrebuje strokovno pomoč.

Če bi se namreč znali iz naše neudobne cone udobja premakniti sami, bi verjetno to že storili, mar ne? Ker so naši možgani precej natančno sprogramirani, potrebujejo zares dober in preverjen sistem, ki jim bo omogočil, da se “resetirajo” starih vzorcev in začnejo misliti na nove, bolj konstruktivne in za nas podporne načine. Sama to področje preučujem že slabo desetletje, skozi proces transformacije pa sem uspešno peljala že na desetine staršev in drugih posameznikov. Oblikovala sem preverjen sistem, ki pa se odlikuje še po eni plati, in sicer za razliko od večino drugih programov osebne rasti ne gre zgolj za težko razumljive teorije in zapletena navodila, ki se nam s svojo kompleksnostjo uprejo že na prvi pogled, pač pa so vsi moji materiali pripravljeni tako, da se ob njih zabavaš, nasmeješ in predvsem tisočkrat sama pri sebi zakličeš: “Aha, zato je torej to tako …”.

Ta moj sistem sem strnila v program MBA MAMANAGEMENTA in sicer skozi 6 modulov. Vsak modul opredeljuje določeno temo, za boljše razumevanje pa v uvodi prejmeš e-knjigo, v kateri je tema predstavljena z vidika teorije in različnih preverjenih strokovnih raziskav. Nato vsak teden na svoj e-mail prejmeš 3 zabavne naloge, s pomočjo katerih preizkušaš teoretično znanje in predvsem raziskuješ, katera oblika vaj za osebno rast ti je najbolj pisana na tvojo kožo. Po približno štirih mesecih boš preizkusila vseh 46 nalog, ob tem pa si izbrala od tri do pet med njimi, ki jih boš vključila v svojo dnevno rutino. To bo postala tvoja dnevna duševna, mentalna in duhovna higiena, s pomočjo katere boš zagotovljeno vzpostavila nov, veliko bolj optimističen in konstruktiven način razmišljanja, s svojimi opolnomočeni dejanji in odločitvami pa boš postala odličen vzor tudi za svoje otroke.

Zato, da boš tempo lažje vzdrževala, ti bom za pomoč na voljo preko e-naslovov, za še dodatno garancijo pa ti poklanjam eno individualno coaching posvetovanje, ki po redni ceni stane skoraj toliko kot celoten program. Moja želja je, da ti ponudim popolno podporo in če me boš le vprašal-a, ti bom vedno priskočila na pomoč z nasvetom, hitrim coachingom ali drugačno spodbudo.

Za rezervacijo mesta in plačilo po predračunu piši na e-naslov spela.kaurin@superti.si.
Možno tudi plačilo v treh obrokih. Plačaš pa lahko tudi TAKOJ preko Paypala (ne pozabi pripisati e-naslova, na katerega ti naknadno pošljem vse potrebne podatke). S plačilom soglašaš s pogoji poslovanja, ki so navedeni v dokumentu Politika zasebnosti in pogoji poslovanja (klikni tukaj in preberi).
Brezplačen video trening ULTIMATIVEN VODIČ ZA MAME Z DESETKO
Izkoristi to priložnost in si pridobi znanje, ki daje odlično osnovo za mentorsko akademijo MBA MAMAnagementa. 
Spoznaj, zakaj mamice toliko dvomimo vase, katere so glavne napake, ki jih delamo pri vzgoji otrok in kaj lahko naredimo, da začnemo intuitivno kreirati svoj individualen pristop k materinstvu.

Če se še vedno sprašuješ, preberi še nekaj vtisov bivših “študentk”:

“Meni zelo ljuba je misel Potovanje, dolgo tisoč milj, se začne z enim korakom. (Lao Tze). Moje potovanje se je začelo sredi letošnjega poletja, ko sem naredila (prvi) korak. Vključila sem se v Špelin program, v katerem sem se družila s prijetnimi dekleti s podobnim razmišljanjem in podobnimi željami po premagovanju izzivov, s katerimi se srečujemo v določenih življenjskih obdobjih. Špela je znala ustvariti varno okolje v katerem smo se spoznavale, vadile nove poglede nase, ali medosebne odnose, ponovno odkrivale svoje sanje, svoje talente in si zastavljale (nove ali preoblečene) cilje v življenju. Spoznale smo se s paleto novih orodij in veščin, s katerimi si tudi po zaključenem programu uspešno pomagamo svoje sanje in cilje doseči. Predvsem pa sem preko programa spoznala čudovite osebe, s katerimi želim ostati v stiku še naprej, saj je vsaka zase, vključno s Špelo, en velik zaklad.
In potovanje še kar traja …”
Urša K.

“Špela, hvala za zanimivo izkušnjo!!!!

Ob možu, 3 otrocih, službi, skrbi za hišo, gospodinjstvo….mi je dostikrat zmanjkovalo časa zase. In ti si me na zanimiv in privlačen način uspela izzvati, da sem se brez slabe vesti posvetila zadanim izzivom in s tem sebi.  Tako sem rasla, se spoznavala in bila zadovoljnejša. Z veseljem se pustim še kdaj izzvati!!!
Alenka K.

“Zakaj se ne počutim srečno, ko pa je vse v najlepšem redu? Imam stanovanje,  ljubečega moža, zdravega otroka, domače ljubljence, še živo mater, dobro taščo in službo, nekaj prijateljev, ki jih imam rada, hobije, ki me zanimajo. Vse je tako kot mora biti, pa vendar nekaj manjka? Zakaj še nisem srečna? Dosegla sem vse v svojem življenju, kaj pa zdaj?

Druga situacija: diagnoza rak pri materi, tastu, prijateljici sosedi, sodelavki, odpuščanja v službi, nov projekt, ki je zelo zahteven, mobing, medijski linč, otrok kar naprej bolan a vendar sem notranje mirna in srečna.

Kako je to mogoče? Odgovor na to vprašanje mi je pokazala Špela. Bila sem najprej v prvi situaciji in sedaj sem v drugi, vmes pa mi je podporna skupina s Špelo na čelu omogočila, da sem in ostajam notranje mirna in srečna ter zaupam življenju.”

Katarina K.

Pogosto postavljena vprašanja

Ali je program namenjen le mamicam z majhnimi otroki?
Program je namenjen vsem, ki bi se radi razbremenili starih vzorcev in prepričanj in vstopili v življenje odprtih priložnosti. Ker so glavna skupina sodelujočih mamice, program vsebuje tudi nekaj dodatkov, ki se nanašajo na vzgojo otrok, to pa je le dodatni bonus, ki nam pomaga pri vzgoji in sodelovanju z otroki.
Ali bo program zahteval mojo redno prisotnost?
Mentorska akademija ponuja podporo skupine, vendar pa nikogar ne silim, da sodeluje v vseh začrtanih korakih. Kakšen izziv ti morda ne bo pisan na kožo in ga boš izpustila, morda se zaradi obveznosti kakšne skupinske posvetovalnice ne boš uspela udeležiti … Nič zato! Vse posvetovalnice in webinarji bodo posneti, imela pa boš tudi dostop do celotnega arhiva, kjer bodo zbrani vsi materiali. Tako se boš k nalogam lahko vračala, ko bo čas zate najbolj primeren.
Kakšna tehnološka oprema je potrebna za sodelovanje v programu?
Ker mentorska akademija poteka preko spletnih mest, boš potrebovala dovolj zmogljiv računalnik in internetno povezavo. Za spletne posvetovalnice se priporoča tudi uporaba slušalk in kamere, ni pa to nujna oprema. Če z računalnikom nisi preveč vešča, naj te to ne prestraši. Poskrbela bom, da ti bo spletno okolje postalo nadvse domače, svoje novo znanje pa boš lahko uspešno izkoristila tudi za ostale projekte v svojem življenju.