Pridobi vodič za učitelje, ki razkriva dragocene priložnosti šole na daljavo:

KAKO GRADITI ODLIČNE ODNOSE Z UČENCI TUDI PRI ŠOLI NA DALJAVO?

Popolnoma brezplačno, v pomoč učiteljem, ki želijo skupaj s svojimi učenci ustvarjati lepši svet.

šola na daljavo

Photo by Freepik.com

KAJ VSEBUJE VODIČ ZA UČITELJE
KAKO GRADITI ODLIČNE ODNOSE Z UČENCI TUDI PRI ŠOLI NA DALJAVO?

Dejstva, ki govorijo, da je odgovornost učitelja veliko večja, kot le prenos znanja

Kako odnos med učiteljem in učencem ključno vpliva na uspešnost usvajanja predstavljanega znanja

Kakšne priložnosti nam ponujata današnja tehnologija in internet pri grajenju odnosov

vodič za šolo na daljavo

Photo by Freepik.com

Kako z grajenjem odnosov vzpostavimo konstruktivno učno rutino, ki učencem zagotavlja najbolj produktivno pridobivanje znanja

Na kakšen način lahko med šolo na daljavo starše otrok spremenimo v svoje najbolj srčne zaveznike

7 idej oz. dobrih praks za grajenje odnosov pri šoli na daljavo, ki jih lahko uporabite takoj, učinek pa imajo tudi pri pouku v razredu

KDO JE KREATORICA TEGA VODIČA?

Life-coach & mentorica samoZAVESTI

Špela Korinšek Kaurin je certificirana life-coachinja in mentorica samoZAVESTI, hkrati pa je tudi mamica nadobudnima Tari in Krisu. Ker močno verjame, da odrasli skozi svoj vzor otrokom dajejo ključno popotnico za prihodnje življenje, je odločena, da čim več staršem in učiteljem pokaže, kako lahko postanejo samoZAVESTNI, optimistični in uspešni posamezniki.

Prvi korak pri tem je, da jim pomaga oZAVESTiti podzavestno delovanje, nekonstruktivne vzorce in blokade uspeha, ki jih prav vsak od nas prenaša iz roda v rod. Ko so posamezniki pripravljeni, da z naravno radovednostjo raziskujejo svojo podZAVEST, jim Špela nato s preverjenimi kognitivnimi in psihološkimi tehnikami pomaga oblikovati bolj konstruktivne in podpirajoče vzorce delovanja tako, pa lahko končno prestopijo omejitve svojih prednikov in tako svojim otrokom predajajo bolj čisto, konstruktivno in optimistično sliko prihodnjih možnosti.

Špela redno predava tudi učiteljem, za katere pravi, da so sokreatorji potenciala za naše otroke. Že skoraj desetletje poučuje tudi preko spletnih učilnic in se navdušuje nad možnostmi, ki nam jo ponuja današnja tehnologija. Verjame, da če začnemo čustveno inteligenco in pozitivno miselnost razvijati že pri najmlajših, bo prihodnost našega planeta svetla, in vesela je, da lahko delček v tem mozaiku doprinaša tudi sama.

Z vsako opravljeno tehniko, ki mi jo je priporočila Špela, so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Če sem bila prej v svojih mislih žrtev danih življenjskih okoliščin, sem danes odprta do novih priložnosti. Sreče sedaj ne opazujem le od daleč, temveč jo zares živim. 

Vesna iz Kamnika

Ste pripravljeni spoznati skrite priložnosti šole na daljavo?

 

Kliknite na gumb na desni strani in vpišite, kam naj vam pošljemo brezplačni vodič za učitelje KAKO GRADITI ODLIČNE ODNOSE Z UČENCI TUDI MED ŠOLO NA DALJAVO.

Vaše podatke bomo obravnavali zaupno in v skladu z GDPR predpisi.