Kliknite spodaj in si naložite svoj izvod vodiča za učitelje KAKO GRADITI ODLIČNE ODNOSE Z UČENCI TUDI MED ŠOLO NA DALJAVO. PDF verzija je v obliki klasične e-knjige, ki si jo lahko tudi natisnete, v MP4 verzija pa je malce bolj zabavna, z dodanimi animacijami in drugimi grafičnimi dodatki.

Vabim vas, da si vodič preberete in skušate čim več novih spoznanj uporabiti tudi v praksi. Če vam vseh predlogov ne uspe uresničiti, nikar ne bodite razočarani. Vsaka, tudi majhna izboljšava, bo naredila pomembno spremembo. Ker je moja želja, da vam še naprej pomagam, vam bom na e-naslov, ki ste mi ga zaupali, občasno poslala še kakšno novo misel, usmeritev ali idejo. Vse z namenom, da vas podprem in vam pomagam vliti nekaj konstruktivne motivacije, da našim otrokom skupaj ponudimo najboljše pogoje, ki jim bodo zagotavljali, da bodo, ko odrastejo, lahko pomagali pri izgradnji boljšega sveta.

Ali morda poznate še kakšno učiteljico ali učitelja, ki bi ji oziroma mu vodič uspel pomagati pri delu? Hvaležna vam bom, če boste delili informacijo. Kliknite tukaj in skopirajte povezavo, ki ji/mu jo lahko pošljete, da si pridobi svoj izvod vodiča KAKO GRADITI ODLIČNE ODNOSE Z UČENCI TUDI PRI ŠOLI NA DALJAVO.

Z ljubeznijo!

Špela Korinšek Kaurin