*Naročilo lahko izvedeš tudi s plačilom na TRR. Piši na spela.kaurin@gmail.com in zahtevaj predračun.

Nosečniški dnevnik Kulska nosečka piše svoj nosečniški dnevnik ni le knjiga spominov, pač pa bo bodočo mamico tudi spodbujal, da bo nosečnost polno doživela, poleg tega pa se bo aktivno povezovala s svojim otročkom in se samozavestno pripravila na materinstvo.

Draga bodoča mamica …

Ali želiš OHRANITI DRAGOCENE SPOMINE na prvi stik z najbolj pomembno osebo v tvojem življenju?

Ali verjameš, da je tvoj otroček že sedaj človeško bitje, s katerim LAHKO GRADIŠ MOČNO POVEZAVO?

Ali potrebuješ, da te nekaj na igriv način ustavi in te OPOMINJA, DA OHRANIŠ POZORNOST na eno najbolj neverjetnih epizod v tvojem življenju?

Si odločena, da ne boš le odštevala dnevov do trenutka, ko pride otroček na svet, pač pa boš UŽIVALA V ČAROBNOSTI, KI JO PONUJA NOSEČNOST?

Ali prepoznavaš, da si na vrhuncu največjega preobrata v svojem življenju in si odločena, da to IZJEMNO SPREMEMBO OPTIMIZIRAŠ za oblikovanje prihodnosti, grajene pod taktirko tvojih največjih pričakovanj?

Ali ugotavljaš, da bi ti bilo lažje ohranjati skrb za svoje zdravje in osebno rast, če bi te na to prioriteto nekaj redno opominjalo?

Ali upaš, da boš svojemu bodočemu otroku nekoč, ko bo dovolj velik, lahko ponudila najbolj izjemno darilo na svetu?

Če so tvoji odgovori pozitivni, je čas, da spoznaš KULSKI DNEVNIK KULSKE NOSEČKE!

*Naročilo lahko izvedeš tudi s plačilom na TRR. Piši na spela.kaurin@superti.si in zahtevaj predračun.

Je veliko več, kot le knjiga spominov.

Poleg spominskih utrinkov, ki jih boš v njem lahko shranjevala v obliki besede in fotografij, ponuja tudi spodbude, s katerimi boš gradila bolj globok odnos s svojim otročkom, oblikovala si boš samozavest za bodočo materinsko vlogo, s predlogi aktivnosti pa ti bo tudi pomagal še lepše doživljati to izjemno življenjsko izkušnjo.

Imeti ga mora vsaka bodoča mamica!

KULSKI DNEVNIK KULSKE NOSEČKE

Oblikovan je z ljubeznijo in skrbnostjo in temelji na izkušnjah skrbne mamice dveh izjemnih mulčkov. Njegov namen je, da obogati tvojo izkušnjo z nosečnostjo in ti omogoči, da na zabaven način shraniš spomine na prve trenutke s tvojim otrokom. Motiviral te bo, da se ustaviš v hektični brzici vsakodnevnih obveznosti in skozi poglobljeni pogled vase oblikuješ trdno in zdravo vez s tvojim majhnim srčkom.

Svoja čustva in doživljanje boš izrazila skozi pisma, ki jih boš ažurno pisala svojemu fetusku. S pomočjo Kulskega dnevnika boš lažje oblikovala predstavo o vajini skupni prihodnosti, pomagal pa ti bo tudi zgraditi samozavest za navdušen in brezskrben vstop v materinstvo. Opominjal te bo, da si vsake toliko privoščiš malo zabave in razvajanja in te vodil, da vključiš vseh pet čutov in z njihovo pomočjo lažje dosežeš zastavljene cilje.

V njem je dovolj prostora za vse misli, ki prihajajo iz tvojega srca. Nekega dne, ko bo tudi tvoj otrok vstopil med odrasle, se bo prelevil v neprecenljivo darilo za tvoje potomce.

<iframe width="620px" height="420px" src="https://www.yumpu.com/xx/embed/view/iM6FjUygiZa3K1Xc" frameborder="0" allowfullscreen="true" allowtransparency="true"></iframe>

* V predogledu je izvleček nekaterih strani in ne cela knjiga.

Kako izvedeš naročilo?

MOŽNO JE TUDI PLAČILO V KLASIČNI OBLIKI PREDRAČUNA!

Za to možnost pošlji zahtevo na e-naslov: spela.kaurin@gmail.com in pripiši, da bi želel/a kupiti Kulski dnevnik (zapiši ali v elektronski ali tiskani obliki). Na tvoj e-naslov ti bomo poslali račun za plačilo.

POŠLJI ZAHTEVO PO PREDRAČUNU!

Ko bo plačilo izvedeno, bomo na tvoj e-naslov poslali PDF fajl Kulskega dnevnika kulske nosečke, v primeru tiskane verzije pa bo knjiga s trdimi platnicami na pošto oddana najkasneje dan po plačilu.

Specifikacije:

– 8 različnih kategorij

– prostor namenjen fotografijam

– ilustracije na vsaki strani

– 28 strani

– A4 format

– TISKANA VERZIJA: visokokakovostna knjiga s trdimi platnicami, prilagojena za vpisovanje lastnih podatkov

– E-KNJIGA: visokoresolucijski PDF fajl, ki ga lahko sprintaš ali shraniš na računalniku. V fajl je mogoče vnašati besedilo in fotografije. Za ta namen boš potreboval/a Adobe Acrobat Reader, različico 10 ali več, ki ga lahko brezplačno snameš na http://get.adobe.com/si/reader/.

Podrobnosti:

STRANI PO MESECIH NOSEČNOSTI:
Strani, ki pokrivajo obdobje od spočetja do rojstva otroka. Na njih je dovolj prostora, da zapišeš svoja čustva, namere in spoznanja. Vključen je tudi prostor za fotografijo. Za vsak mesec je v kratkem opisan razvoj zarodka.

DOŽIVLJAJSKI UTRINKI:
Na teh straneh boš beležila utrinke najrazličnejših priložnosti, s katerimi se boš srečala v obdobju svoje nosečnosti. Služile ti bodo tudi kot inspiracija in motivacija za bolj poglobljeno skrb za zdravje, delo na sebi in redno povezovanje s tvojih otročkom.

SPOMINSKE STRANI:
V obliki besede in fotografij zabeleži kateri viri, zapiski, doživljaji, poslovni projekti … sooblikujejo tvojo nosečniško izkušnjo.

SEZNAM OPRAVIL:
Seznam opravil in potrebnih nalog, ki jih boš odkljukala v vsakem trimestru.

Z nakupom se strinjate s Pogoji poslovanja, ki so objavljeni na spletni strani www.Superti.si. V kolikor s knjigo ne bi bili zadovoljni, jo lahko ob utemeljenem razlogu vrnete v roku enega tedna in povrnili vam bomo kupnino.