Slišiš glas nemira, ki ti govori, da ne dosegaš svojega potenciala, in čutiš, da je prišel čas za spremembo?

Vem, da verjameš, da bi življenje moralo biti zabavno in igrivo. Vem tudi, da imaš globoko v sebi zakopano vizijo popolnega dneva in čutiš, da ti je namenjeno več. Prepričana sem, da so tvoje otroške sanje še kako žive. In tudi vem, da si želiš biti najboljši vzor za svoje otroke. A kaj, ko ti nesramni “Gremlinčki” ves čas pravijo da “ustavi konje”. Med tem pa dnevi le tečejo mimo …

Vem, kako je. Tudi jaz sem bila nekoč na tvojem mestu.

Dovoli pa mi, da zagotovim …

Da lahko utišaš skrbi in jih nadomestiš z mislijo na izjemne priložnosti.
Da lahko vsa ta nora vprašanje preobraziš v odlične kreativne ideje.
Da se lahko v vsako jutro zbudiš z veselim pričakovanjem in vsak dan doživiš kot nepozabno avanturo.
Da lahko siješ v svoji službi in hkrati siješ v družbi svojih otrok.
Da lahko brezkompromisno ljubiš svojo družino in obenem poskrbiš, da drugi ljubijo tebe.
Da si lahko enostavno to kar si in si s tem najboljši vzor svojim otrokom.

Nisi robot. Niso pomembne le potrebe drugih. Tvoj nemir govori, da je čas za spremembo.

Čeprav se trudiš z vsemi močmi, pa veš, da svojim otrokom in svetu ne daješ tega, kar zares potrebujejo – tvojega srčnega potenciala in iskreno iskrivega nasmeha.

Do rojstva najboljšega vzora zate in za tvoje otroke te loči le en sam korak – tvoja jasna odločitev.

Sliši se kot majhen korak, a je največji za tvoj napredek. Začel se je že s klikom na to stran. Verjamem, da si zaslužiš biti najboljši vzor za svoje otroke in največji uspeh za svoj vzor, zato sem zate pripravila različne načine, da znova odkriješ, kaj je zares pomembno in kako lahko z majhnimi spremembami začneš uživati v čisto vsakem dnevu. Preveri in naredi izberi pravi korak zase!

Ciljno usmerjeno razmišljanje

Skupaj oblikujeva jasno sliko tvojih srčnih potencialov in najvišjih pričakovanj ter pozornost usmeriva v njihovo realizacijo.

Pozitivna psihologija

Spodbujam te, da v vsaki situaciji najdeš pozitivno sporočilo in ti pomagam ohranjati visoko življenjsko vibracijo.

Osebna in duhovna rast

Učim te tehnik, s katerimi rastejo tako tvoji rezultati, kot tudi tvoja osebnost in višja zavednost.
Osebno mentorstvo in coaching za OPTIMIZACIJO ŽIVLJENJSKIH PRELOMNIC

Najbolj intenzivna in v top rezultate usmerjena pomoč

Skorajda vsak se kdaj v življenju sreča s preizkušnjo, ki mu obrne življenje na glavo – ločitev, izguba službe, učne težave otrok, bolezen … Največkrat se ob takih situacijah počutimo prestrašeno, poraženo, potrto. Zaradi pobitosti ne zmoremo poiskati svetle lučke, ki bi nas popeljala iz temnega tunela.

Čeprav se največkrat na prvi pogled boleče prelomnice zdijo kot brezizhodne, pa nešteti primeri dokazujejo, da se v njih skrivajo jasne spodbude za intenziven napredek. Če znamo prepoznati sporočilo in ga pravilno izkoristiti, so lahko ravno ti trenutki vodilo v bolj izpopolnjeno življenje.

Če se tudi ti soočaš s kakšnim močnim izzivom, ti lahko skozi kovčing pomagam spodbuditi pravo misel. Poznam preverjene korake in znam slišati, kje se skrivajo ovire v podzavesti, ki ti onemogočajo napredek. Najin glavni cilj bo, da “žrtev” spremeniva v zmagovalca. Če si tako odločen-a, da je dovolj žalosti, jeze ali razočaranja, in verjameš, da te preizkušnja krepi za boljšo prihodnost, se mi pridruži na intenzivni poti do optimizacije tvojega življenja.

Ja Špela, čutim, da sem pripravljen-a!

Rezerviraj brezplačni uvodni klic.

mojih "zvezdic" že ustvarja svojo odličnost

Mentorski program MBA MAMANAGEMENTA

Skupinska podpora, mentorstvo in postopen napredek

Večina mamic si želi, da bi njihovi otroci odrasli v srečne posameznike. Pa veš, da je tvoj vzor največji pokazatelj, kako srečni bodo tvoji otroci, ko odrastejo? Tvoj način življenja spremljajo in čutijo od spočetja dalje, zato ta zanje predstavlja realnost in standard, ki ga lahko pričakujejo tudi zase.

Lahko rečeš, da živiš po standardih, ki jih želiš tudi za tvoje otroke?

To, da si pristala na tej strani dokazuje, da si o spremembi že razmišljala, skoraj pa bi si upala staviti, da vedno znova in znova poiščeš nov izgovor zakaj še vedno odlašaš. Povsem logično, saj je skok v neznano brez prave podpore nadvse strašljiv.

Zato, da ti ne bo treba v neskončnost vztrajati v svojem tihem hrepenenju in življenja odvoziti brez doživetja svojih potencialov, sem pripravila intenzivni, a vseeno zabavni program, s katerim te bom vodila po korakih do življenja na visoki energijski vibraciji. Ker mamice nimamo nikoli zadosti ur v dnevu, sem poskrbela, da ti napredek ne bo vzel veliko dodatnega časa. Vse naloge in pogovori v skupini bodo potekali v obliki e-mailov in spletnih konferenc v urah, ko so otroci navadno že v postelji.

mamic si je že podelilo najvišjo desetko

Mentorski program PROJEKT: MOJ NAJBOLJŠI JAZ

Korak za korakom do izgradnje močne samozavesti v polnem potencialu.

Mnogo staršev se v najbolj produktivnih obdobju svojega življenja zave, da stoji na mestu. Čeprav spoznanje boli, pa je to spodbuda, ki nas želi “brcniti v rit”, da vstanemo iz cone udobja in končno spet začnemo uresničevati svoje najmočnejše potenciale.

Pred tabo je program, ki ti bo pomagal, da ponovno zanetiš svojo iskro, njeno moč “naštelaš” na max in z izgrajeno samozavestjo začneš uresničevati svoje srčne želje. Zgradil-a boš samozavest, oklestil-a potrebo po ugajanju, se naučil-a komunikacijskih veščin in preoblikoval-a svoja omejujoča prepričanja. Napredoval-a boš s pomočjo tedenskih izzivov, poglobljene teorije, podpornih mentorskih klicev in motivacijske skupine “sošolcev”.

posameznikov se že vključuje v projekt

21. dnevni izziv stopi z gasa

Prvih 8 dni BREZPLAČNO.

Se ti zdi, da ti čas polzi med prsti, in jočeš, ker so tvoje misli tako preobremenjene, da ne slišiš več niti ljubečih besed svojih otrok? Pregorelost in življenje na avto-pilotu klešejo ogromno praznino v naša srca, poleg tega pa močno načenjajo naše zdravje.

Čeprav je moderni svet hiter, pa so le tvoja omejujoča prepričanja in navade krive, da se ne znaš ustaviti, za trenutek izpreči in se posvetiti lepotam življenja.

V 21. dnevih te bom dan za dnem z zabavnimi izzivi spodbujala, da ustaviš svoje konje in vsaj za nekaj minut izbereš bolj slikovito pot tvojega napredka. Nove tehnike, ki jih boš preizkusila skozi izziv, te bodo spodbudile, da jih tudi redno vpelješ v nov ritem svojega življenja.

odločnežev je že stopilo z gasa

Dogodki v živo

Učilnice, v katerih se uči o tem, kar lahko vidiš le s srcem

DELAVNICE V ŽIVO

Zato, da lahko vključiš svoj največji potencial, včasih koristi družba enako mislečih. Na intenzivnih pol ali enodnevnih delavnicah čistimo blokade, določamo cilje, gradimo akcijske korake in se polnimo s tsunamijem pozitivne energije. Delavnice organiziram le nekajkrat letno, zato preveri aktualne termine.

SPLETNE DELAVNICE IN WEBINARJI

Spletne učilnice nam omogočajo, da znanje pridobivamo kar iz domačih naslonjačev. Vse kar potrebuješ je le računalnik, internetna povezava in po možnosti slušalke.
Vsak mesec pripravim spletno delavnico ali webinar na drugo temo. Vstop je v večini primerov vsaj za sodelovanje v živo prost.

Hočem vedeti več!

Preveri razpisane termine.

učencev je že stopilo v učilnico odličnosti

ZALOŽBA SuperTi.si

Knjige, e-knjige, avdio in video posnetki

Včasih za napredek potrebujemo le en aha-trenutek, eno spodbudno besedo, en motivacijski pripomoček. Za nežen odriv so v Založbi SuperTi.si zbrani prispevki, knjige, avdio in video posnetki, s katerimi boš lahko pridobil-a novo dozo znanja, inspiracije in užitka v trenutku. Prepričana sem, da boš v zbirki našla to, kar je pisano tudi na tvoje srce.

Nekaj diamantkov za mamice:

  • Zbirka pravljic za dvigovanje samozavesti pri otrocih – prve tri pravljice povsem brezplačno
  • Kulski dnevnik kulske nosečke – trdne platnice in e-knjiga
  • 14 zapovedi za grajenje samozavesti pri otrocih – posnetek webinarja
  • Poišči in živi svoje potenciale – posnetek webinarja
  • Energijski combo za krepitev družinske sreče – kompilacija 8. avdio posnetkov

Špela, lahko vidim več?

Seveda, prebrskaj po založbi.

"izvirov" znanja v založbi SuperTi.si