Bravo! Našel-a si svoj srčni potencial in pripravljen-a si ga deliti s svetom! S svojimi darovi bi rad-a spreminjal-a življenja na bolje, a si namesto tega razbijaš glavo z vprašanjem, zakaj nihče ne prepozna tvoje odlične ponudbe?

Verjamem, da je tvoja podjetniška ideja odlična, in tudi vem, da ob njej čutiš mravljince vznemirjenja, ki ti govorijo, da je to tvoja prava priložnost. Sem te je pripeljala tvoj intuicija. Tvojo vztrajnost vodi srčna želja, v kateri se skriva tvoj potencial. Za podjetniško pot si potreboval-a ogromno poguma, a veš, da je to najpomembnejša odločitev v tvojem življenju. Delaš vse, da bi tvoje sanje dobile krila, ko strank ni in ni, pa se sprašuješ, ali je to res tvoja prava pot.

Povsem te razumem. Skok v podjetništvo je lahko brez prave podpore še kako huda bitka.

Ugibam, da bi ti koristilo nekaj spodbudnih informacij, zato dobro poslušaj …

Mnoga najbolj znana imena so pred svojim uspehom doživela številne poraze – Tomas Edison je bil v šoli proglašen za nesposobnega učenca, Michaela Jordana so odpustili iz šolske košarkaške lige, Walta Disneya so odpustili iz novinarskega dela, ker naj bi mu primanjkovalo domišljije, Abraham Lincon je petkrat neuspešno kandidiral za predsednika …

Ko se ti ob podjetniški ideji dvignejo dlake po telesu in začutiš nevidno silo, ki odriva vse protiargumente, takrat si našel svoje prave potenciale in tvoja naloga je, da jih deliš s svetom.

Živimo v času, ko so vse informacije na dosegu roke in imaš teoretično pred sabo 7 mio potencialnih kupcev.

Ko najdeš svoj avtentičen način, da svojo ponudbo predstaviš potencialnim strankam, ti ne more do živega nobena konkurenca.

Moderni marketing ti ponuja možnost, da vzljubiš prodajo in na trgu skozi igrivo komuniciranje oblikuješ visoko prepoznavno blagovno znamko, ki ti omogoči reden pritok strank, prihodke nad vsemi tvojimi pričakovanji in izjemen vpliv, s katerim posredno spreminjaš svet na bolje.

Velika verjetnost je, da ne napreduješ dovolj hitro, ker si ne upaš stopiti iz svoje cone udobja.

Čas je, da pogledaš iz škatle in na ves glas razglasiš, kdo si in kaj delaš. Čeprav na trenutke ne bo najbolj udobno, pa ti lahko zagotovim, da z malce prakse prav vsak izziv postane mala malica, rezultat pa ti bo pričaral zadovoljstvo, o katerem trenutno le sanjaš.

Podjetništvo je priložnost za konstantno osebno rast. Si se pripravljen-a posloviti od majhnosti tvoje cone udobja?

Ne pozabi, svet potrebuje edinstvene darove, ki jih nosiš le ti. Samozavestno predstavljanje in širjenje vesti o tem, kdo si in kaj delaš, je tako pravzaprav tvoja dolžnost. Zato, da na tej poti ne boš sam-a in ti bo veliko bolj udobno, sem pripravila različne načine pomoči. Moj namen je, da te spremeniva v prepoznavno vodjo v tvoji tržni niši, ki jo idealne stranke obožujejo in z velikim navdušenjem sprejmejo vsako ponudbo. Preveri in naredi izberi pravi korak zase!

V rezultate usmerjeno razmišljanje

Skupaj oblikujeva jasno sliko tvojih največjih potencialov in iz njih določiva trdne cilje, nato pa vso pozornost usmeriva v konkretno manifestacijo.

Usmerjenost v idealne stranke

Čeprav se sliši skregano z logiko, pa je ključnega pomena za uspešno moderno podjetništvo definiranje idealne stranke. Pomagala ti bom slediti ideologiji in na njeni podlagi oblikovati posel največjega zadovoljstva.

l

Vsebinski marketing

Skupaj bova odkrila tvojo edinstveno zgodbo, ki bo delovala kot magnet za tvoje idealne stranke. Namesto klasične prodaje bova širila tvoje znanje in tako skrbela, da tvoji potenciali dosežejo široke množice.

Pospeševanje zakona privlačnosti

Pomagala ti bom dvigniti tvojo energijsko vibracijo tako, da boš lahko najbolje izkoristil-a prednosti zakona privlačnosti in na široko odprl-a vrata naj optimalnim rešitvam za tvoj napredek.

Osebno mentorstvo in coaching IMPLEMENTACIJE IDEJ SRČNIH PODJETNIC IN PODJETNIKOV

Najbolj intenzivna in v top rezultate usmerjena pomoč

Ena od najbolj mogočnih vrednot, ki jih starši lahko predamo podmladku, je ljubezen do dela. Tako je pomembno, da sledimo strasti, kar nam jo sporoča srce. Mnoge to vodi v samostojno pot podjetništva. Zagotovo ta pot ni enostavna in tudi z najboljšo idejo se težko obogati čez noč. Kdor se je pripravljen sanjam popolno predati, pa bo brez najmanjšega dvoma prej ko slej dosegel svoj cilj.

Eden najbolj učinkovitih podpornih sistemov, ki jih ambiciozen podjetnik lahko izbere, je delo z mentorjem oz. kovčem. Ta s skrbnim poslušanjem ugotavlja, katere psihološke “gumbke” je potrebno popraviti, da lahko podjetnik svojo idejo v popolnosti deli s svetom in brez skrbi mesečno polni podjetniški račun.

Velika prednost mojega mentorstva je, da sledim preverjenemu modelu podjetništva in modernega marketinga. Učila sem se pri najboljših na svetu, svoje znanje (in 15 letne izkušnje) pa brez zadržkov delim tudi s svojimi klienti. Tako ti bom pokazala številne krajšnice, ki te bodo do cilja pripeljale veliko prej in tudi z manj napora. Pridobil-a si boš nova znanja, pokazal-a se boš javnosti na način, ki ti je najbližje, in znal-a boš proslavljati tudi najmanjši napredek.

Če torej verjameš v svojo idejo in veš, da si na svet priš(e)l-a z namenom, da izboljšaš življenja drugih, a pri implementaciji rabiš zanesljivega partnerja, se odloči za leto intenzivnega dela z mano.

Ja, Špela, želim, da moji potenciali zasijejo na trgu!

Rezerviraj brezplačni uvodni klic.

mojih "zvezdic" že ustvarja svojo odličnost

Osebno mentorstvo in coaching OBLIKOVANJA IN USPEŠNEGA LANSIRANJA
INFO-PRODUKTOV

Korak za korakom za oblikovanje in uspešno prodajo tvojega prvega on-line info-produkta ali programa

Tvoje znanje je največja dragocenost, ki je nihče ne more ukrasti. Z razvojem moderne tehnologije in interneta, pa je vrednost našega znanja postala še veliko večja. Naš know-how, pa naj bo še tako zelo specifičen, lahko koristi veliki množici ljudi.

Prodaja info-produktov je postala v zadnjih letih ena izmed najhitreje rastočih industrij. S pomočjo informacij, ki se prodajajo preko spleta, se lahko izučimo za prav vsako interesno področje. Učenje preko spleta je postalo tako vsakdanje, da celo fakultete svoje učne ure selijo v spletne učilnice.

Sama sem naredila in prodala že vrsto on-line programov in to za kupce po vsem svetu. Dobro poznam, kaj deluje in kaj ne, kje so slepe ulice in kje so največje priložnosti. Vem, kako lahko tudi z omejenim znanjem tujega jezika izgradiš kredibilnost, mojstrsko te popeljem od ideje do končnega proizvoda, še preden je izdelek narejen, pa ti omogočim, da se na tvoj račun prelijejo prva naročila.

Si pripravljen-a, da tvoj know-how pomaga tudi drugim? Potem te z veseljem povabim v akcijsko in nadvse zabavno mentorsko partnerstvo.

Ja, Špela, narediva to!

Rezerviraj brezplačni uvodni klic.

mojih info-produktov že spreminja življenja na bolje

Mentorski program OPTIMIZIRAJ SVOJO UČINKOVITOST

8 tednov skupinske podpore, mentorstva in napredka

Si že razmišljal-a o tem, da poskrbiš za svoj napredek, a si zaradi množice obveznosti ne moreš odtrgati niti časa za razmislek? Te stresna služba, v katerem si ves čas pod pritiskom multi-taskinga neznosno izčrpava in te ubija spoznanje, da se domov privlečeš kot izžeta cunja? Si želiš, da bi lahko v enem zamahu opravil-a najbolj pomembne obveznosti, da ti ne bi bilo treba ves čas delati in bi imel-a več časa za to, da bi lahko zares užival-a v življenju in se posvečal-a stvarem, ki so ti pomembni?

Zagotavljam ti, da lahko s pravilnim načinom razporejanja svoje volje učinkovitost povečaš že z majhnimi spremembami v svojem vsakdanu. Pomembno je, da se razbremeniš navad, ki ti brezplodno jemljejo čas, in si privzgojiš rutino, ki ti omogoča, da z najmanj energije dosežeš najvišje rezultate.

Se sliši enostavno? Če bi bilo, bi verjetno ves to in še več naredil-a že sama. Problem pa je volja, kajne? Ima te v svojih krempljih in te ves čas vleče v stare vzorce.

V osem tedenskem skupinskem mentorskem programu ti bom z uporabo znanja psihologije in organizacije dela pomagala, da svojo produktivnost trdno vzameš v svoje roke in si z majhnimi triki življenje organiziraš tako, da boš imel-a ves čas kontrolo nad porabo časa, ob uspešno opravljenih obveznostih pa boš lahko s polno mero energije delal-a stvari, ki te veselijo in zaradi katerih si pravzaprav zares prišle-a na ta svet.

multitasking perfekcionistov že optimizira svojo učinkovitost

21. dnevni izziv stopi z gasa

Prvih 8 dni BREZPLAČNO.

Se ti zdi, da ti čas polzi med prsti, in jočeš, ker so tvoje misli tako preobremenjene, da ne najdeš več nobene ideje? Pregorelost in življenje na avto-pilotu klešejo ogromno praznino v naša srca, poleg tega pa močno načenjajo naše zdravje.

Čeprav je moderni svet hiter, pa so le tvoja omejujoča prepričanja in navade krive, da se ne znaš ustaviti, za trenutek izpreči in se posvetiti lepotam življenja.

V 21. dnevih te bom dan za dnem z zabavnimi izzivi spodbujala, da ustaviš svoje konje in vsaj za nekaj minut izbereš bolj slikovito pot tvojega napredka. Med tem, ko boš postopoma svojo pozornost namenjal-a stvarem, ki ogrejejo srce, se bo dvigovala tvoja energijska vibracija, tako pa boš lažje spet zajahala konja velikih idej, neomejene kreativnosti in srčne motivacije. Nove tehnike, ki jih boš preizkusila skozi izziv, te bodo spodbudile, da jih tudi redno vpelješ v nov ritem svojega življenja.

odločnežev je že stopilo z gasa

ZALOŽBA SuperTi.si

Knjige, e-knjige, avdio in video posnetki

Včasih za napredek potrebujemo le en aha-trenutek, eno spodbudno besedo, en motivacijski pripomoček. Za nežen odriv so v Založbi SuperTi.si zbrani prispevki, knjige, avdio in video posnetki, s katerimi boš lahko pridobil-a novo dozo znanja, inspiracije in užitka v trenutku. Prepričana sem, da boš v zbirki našla to, kar je pisano tudi na tvoje srce.

Nekaj diamantov za srčne podjetnike:

  • Video trening Izgradi imperij z delom, ki ga ljubiš
  • Energijski kombo avdio posnetkov za za brezkompromisen uspeh v poslu
  • Poišči in živi svoje potenciale – posnetek webinarja
  • Kako novoletno resolucijo spremenimo v (novo)letno revolucijo – posnetek webinarja
  • E-knjiga 5 korakov do mojstrstva čustvene inteligence

Špela, lahko vidim več?

Seveda, prebrskaj po založbi.

"izvirov" znanja v založbi SuperTi.si

Dogodki v živo

Učilnice, v katerih se učiš proaktivne manifestacije svojih najvišjih pričakovanj

DELAVNICE V ŽIVO

Zato, da lahko vključiš svoj največji potencial, včasih koristi družba enako mislečih. Na intenzivnih pol ali enodnevnih delavnicah čistimo blokade, določamo cilje, gradimo akcijske korake in se polnimo s tsunamijem pozitivne energije. Delavnice organiziram le nekajkrat letno, zato preveri aktualne termine.

SPLETNE DELAVNICE IN WEBINARJI

Spletne učilnice nam omogočajo, da znanje pridobivamo kar iz domačih naslonjačev. Vse kar potrebuješ je le računalnik, internetna povezava in po možnosti slušalke.
Skoraj vsak mesec pripravim spletno delavnico ali webinar na drugo temo. Vstop je v večini primerov vsaj za sodelovanje v živo prost.

Hočem vedeti več!

Preveri razpisane termine.