Veš, da si dosegel-a veliko in je tvoje strokovno znanje na višku, a ne čutiš izpopolnjenosti in pravega zadovoljstva?
Nekateri posamezniki se rodijo z željo, da bi nekoč na svetu s svojo strokovnostjo pustili velik pečat. Ambiciozna vztrajnost te je pripeljala do uspeha, ki ti ga marsikdo zavida, in na videz je tvoje življenje skorajda popolno. Si v najbolj produktivnih letih, tvoje znanje je na višku, tvoj materialni status morda celo nad povprečjem. Pa vendar vem, da te še nekaj žuli. Je to vse, kar zmoreš?
Poslušaš, da gre za krizo srednjih let, a ti in jaz veva, da tvoja pričakovanja še niso uresničena.
Slišim te in se strinjam s tabo:

– Da si strokovnjak #1 na svojem področju in je tako prav, da svojo strokovnost deliš tudi izven okvirov redne službe.
– Da tvoj bančni račun zasluži vsaj še eno nulo več na koncu.
– Da je tvoja kreativna žilica potrebuje nov val priložnosti za izražanje in svobodo.
– Da v današnjem digitalnem svetu tvoje znanje dobiva nove dimenzije vrednosti.
– Da je lestvica napredovanja zate postala prekratka.
– Da potrebuješ novo odskočno desko za naskok najbolj vplivnih mest.
– Da so tvoji najvišji cilji realnost, ki ti ne more ubežati.

Ne rabiš se več izgubljati v povprečju. S tem ne izpolnjuješ svojega poslanstva. Poslušaj svojo intuicijo in odskoči v izjemnost.
Čas je, da tvojo vizijo spremeniš v realnost.
Zato, da lahko končno oblečeš XL, ki ti pristaja, potrebuješ le eno – fokusno odločitev.
Si pripravljen-a, da stopiš naprej zato, da lahko stopiš izven ozadja? Tvoj osebni brend tvori tvojo prepoznavnost. Imaš ga že danes, če na njem nisi delal-a po premišljenem sistemu, pa je zaznamovan s tvojimi omejujočimi prepričanji. Ker vem, da hočeš postati strokovni vodja z vplivom in pozitivno avtoriteto, sem zate pripravila različne načine, da znova opredeliš svojo osebno identiteto, nato pa proaktivno izgradiš kredibilnost in se odločno predstaviš množicam kot vodilni strokovnjak po svojih najvišjih pričakovanjih. Preveri in naredi izberi pravi korak zase!

Opredelitev jasne vizije

Skupaj oblikujeva jasno vizijo tvojega osebnega znamčenja tako v poslu, kot tudi v privatnem življenju. Kako se želiš predstaviti?

Opredelitev prepoznavnih značilnosti

Raziskala bova, katere so tvoje avtentične značilnosti, s katerimi lahko oblikujeva močno zgodbo in na njej gradiva tvojo prepoznavnost.

Grajenje kredibilnosti

Korak za korakom bova skozi tvojo zgodbo in strateško določene korake oblikovala tvojo strokovno kredibilnost, preko nje pa tudi večjo prepoznavnost in vidnost.

Dvig v avtoriteto

Spodbujala te bom, da boš vztrajno iz prepoznave vstopil-a v avtoriteto in z močjo voditelja v tvoji industriji začel-a kreirati pozitivna pravila zase.
Osebno mentorstvo in coaching za IZGRADNJO PREPOZNAVNE OSEBNE ZNAMKE

Najbolj intenzivna in v top rezultate usmerjena pomoč

Večina ljudi živi z omejujočim prepričanjem, da je osebno znamčenje rezervirano le za medijske osebe. V resnici se vsi, ves čas, na tak ali drugačen način PREDSTAVLJAMO drugim. Največkrat naše vloge odigramo nezavedno, na ta način pa naši okolici nevede predstavimo tudi vsa naša omejujoča prepričanja o sebi.

Največkrat so zato, da ne napredujemo tak,o kot nam definirajo naše srčne želje, kriva ravno naša omejujoča prepričanja. Čeprav imamo ogromno znanja in se s svojimi izkušnjami klasificiramo med največje strokovnjake svojega področja, pa ne znamo stopiti iz malega razmišljanja in s strateškim pristopom doseči pozicije, ki si jo zaslužimo. Na ta način ne delamo krivice le sebi, pač pa tudi okolici, ki bi od našega know-how-a lahko dobila veliko več, če bi jim mi znali njegovo vrednost prikazati na pravi način.

Če čutiš, da lahko dosežeš višje cilje, kot jih živiš sedaj, me povabi, da ti skozi osebno mentorstvo pomagam premagati tvoja omejujoča prepričanja in definirati položaj, ki si ga zares zaslužiš. Ko bo to opredeljeno, bova naredila strategijo tvoje pojavnosti, nato pa preko značilnosti, ki te pozitivno opredeljujejo, zavestno gradila tvojo osebno znamko.

Taktike osebnega znamčenja bova prilagodila tvoji osebnosti in tvojim vrednotam. Morda bodo to predavanja ali on-line programi, morda bo pravi način networkinga, pojavljanje v medijih …  Sledili-a bova tvojih srčnih željam, s konstantnim napredovanjem pa boš v manj kot letu dni dosegel-a svoj cilj, ki ti bo prinesel želeni vpliv, prepoznavo in tudi primerno višje prihodke.

Ja Špela, hočem izgraditi svojo osebno znamko!

Rezerviraj brezplačni uvodni klic.

mojih "zvezdic" že ustvarja svojo odličnost

Mentorski program OPTIMIZIRAJ SVOJO UČINKOVITOST

8 tednov skupinske podpore, mentorstva in napredka

Si že razmišljal-a o tem, da poskrbiš za svoj napredek, a si zaradi množice obveznosti ne moreš odtrgati niti časa za razmislek? Te stresna služba, v katerem si ves čas pod pritiskom multi-taskinga neznosno izčrpava in te ubija spoznanje, da se domov privlečeš kot izžeta cunja? Si želiš, da bi lahko v enem zamahu opravil-a najbolj pomembne obveznosti, da ti ne bi bilo treba ves čas delati in bi imel-a več časa za to, da bi lahko zares užival-a v življenju in se posvečal-a stvarem, ki so ti pomembni?

Zagotavljam ti, da lahko s pravilnim načinom razporejanja svoje volje učinkovitost povečaš že z majhnimi spremembami v svojem vsakdanu. Pomembno je, da se razbremeniš navad, ki ti brezplodno jemljejo čas, in si privzgojiš rutino, ki ti omogoča, da z najmanj energije dosežeš najvišje rezultate.

Se sliši enostavno? Če bi bilo, bi verjetno ves to in še več naredil-a že sama. Problem pa je volja, kajne? Ima te v svojih krempljih in te ves čas vleče v stare vzorce.

V osem tedenskem skupinskem mentorskem programu ti bom z uporabo znanja psihologije in organizacije dela pomagala, da svojo produktivnost trdno vzameš v svoje roke in si z majhnimi triki življenje organiziraš tako, da boš imel-a ves čas kontrolo nad porabo časa, ob uspešno opravljenih obveznostih pa boš lahko s polno mero energije delal-a stvari, ki te veselijo in zaradi katerih si pravzaprav zares prišle-a na ta svet.

multitasking perfekcionistov že optimizira svojo učinkovitost

Dogodki v živo

Učilnice, v katerih se učiš proaktivne manifestacije svojih najvišjih pričakovanj

DELAVNICE V ŽIVO

Zato, da lahko vključiš svoj največji potencial, včasih koristi družba enako mislečih. Na intenzivnih pol ali enodnevnih delavnicah čistimo blokade, določamo cilje, gradimo akcijske korake in se polnimo s tsunamijem pozitivne energije. Delavnice organiziram le nekajkrat letno, zato preveri aktualne termine.

SPLETNE DELAVNICE IN WEBINARJI

Spletne učilnice nam omogočajo, da znanje pridobivamo kar iz domačih naslonjačev. Vse kar potrebuješ je le računalnik, internetna povezava in po možnosti slušalke.
Vsak mesec pripravim spletno delavnico ali webinar na drugo temo. Vstop je v večini primerov vsaj za sodelovanje v živo prost.

Hočem vedeti več!

Preveri razpisane termine.

učencev je že stopilo v učilnico odličnosti

ZALOŽBA SuperTi.si

Knjige, e-knjige, avdio in video posnetki

Včasih za napredek potrebujemo le en aha-trenutek, eno spodbudno besedo, en motivacijski pripomoček. Za nežen odriv so v Založbi SuperTi.si zbrani prispevki, knjige, avdio in video posnetki, s katerimi boš lahko pridobil-a novo dozo znanja, inspiracije in užitka v trenutku. Prepričana sem, da boš v zbirki našla to, kar je pisano tudi na tvoje srce.

Nekaj diamantov za “profije”:

  • Poišči in živi svoje potenciale – posnetek webinarja
  • Kako novoletno resolucijo spremenimo v (novo)letno revolucijo – posnetek webinarja
  • E-knjiga 5 korakov do mojstrstva čustvene inteligence

Špela, lahko vidim več?

Absolutno, prebrskaj po založbi.

"izvirov" znanja v založbi SuperTi.si