Tvoji visoki cilji so torej povezani s poslom. Veš, da ima tvoj izdelek ali storitev edinstven potencial in si odločen-a, da z velikim dosegom pomagaš tistim, ki jim je tvoja ponudba namenjena.

Tvoj podjetniški potencial je zares velik in vem, da ob njem čutiš mravljince vznemirjenja, ki podžigajo tvojo strast. Verjemi, na to stran te je pripeljala tvoja intuicija. Dobro se zavedaš, da za uresničitev svoje vizije potrebuješ preverjene strategije poslovne rasti in učinkovite metode modernega marketinga in to, kar stoji pred tabo, je tvoja velika priložnost za prebojni korak naprej.

So moje besede prenapihnjene? Bahanje ni v moji naravi, a z veliko gotovostjo lahko rečem, da je na slovenskem trgu zelo malo marketinških ekspertov, ki lahko ponudijo to, kar ti ponujam jaz.

In zakaj lahko to trdim s tako gotovostjo?

Moj CV pravi, da sem skoraj 15 let vodila velike marketinške projekte v najuspešnejših slovenskih podjetjih, a vseeno menim, da to ni moja največja prednost.

To, kar me dela drugačno od drugih, je mentorstvo s pomočjo coachinga, iskreno navdušenje nad raziskovanjem najnaprednejših metod komuniciranja in močna odločenost, da svojim strankam zagotovim dolgoročne rezultate. V praksi sem ugotovila, da lahko svojim strankam prihranim ogromno časa in sivih las, če jim ob mentorstvu ponudim tudi tehnično pomoč. Tako na nek način delujem kot inženiring za izgradnjo blagovne znamke – od strategije do končne izvedbe.

In vse to po ceni, ki si jo lahko privošči tudi majhen samostojen podjetnik.

Zakaj?

Ker verjamem, da je to moja genialnost, s katero lahko gradim lepši svet in bolj optimistično kolektivno zavest. Verjamem, da smo podjetniki gonilna sila bolj pravičnega prihodnjega sistema in z velikim navdušenjem nudim podporo tistim, ki razmišljajo podobno. Ko se nam ob podjetniški ideji dvignejo dlake po telesu, je naša dolžnost, da to idejo, v kateri se skrivajo naši največji potenciali, delimo s svetom.

Živimo v času, ko so vse informacije na dosegu roke in vsak med nami ima teoretično pred sabo več kot 7 miliard potencialnih kupcev. Moderni marketing ti ponuja možnost, da vzljubiš prodajo in na trgu skozi igrivo komuniciranje oblikuješ visoko prepoznavno blagovno znamko, ki ti omogoči reden pritok strank, prihodke nad vsemi tvojimi pričakovanji in izjemen vpliv, s katerim posredno spreminjaš svet na bolje. Tukaj sem, da te vodim po poti te priložnosti.

Velika verjetnost je, da ne napreduješ dovolj hitro proti svojim visokim ciljem zato, ker se podzavestno bojiš stopiti v svojo cono briljantnosti.

Podjetništvo je konstantna igra vstopanja na nepoznana področja in prav zato je še toliko bolj pomembno, da v procesu rasti razvijemo zmagovalno miselnost, ki nas drži v tirnici tudi, ko smo postavljeni pred velike izzive. To pa je tudi največja prednost dela z usposobljenim kovčem (coachom). Skozi kovčing se razkrivajo naše nezavestne blokade, ko pridejo na površje, pa ti jih pomagam odpraviti ali reprogramirati v podporno miselnost. Rezultat ti bo pričaral zadovoljstvo, o katerem trenutno le sanjaš.

Podjetništvo je priložnost za konstantno osebno rast. Si pripravljen-a stopiti
v cono briljantnosti?

Ne pozabi, svet potrebuje edinstvene darove, ki jih nosiš le ti. Samozavestno predstavljanje in širjenje vesti o tem, kdo si in kaj delaš, je tako pravzaprav tvoja dolžnost. Zato, da na tej poti ne boš sam-a in ti bo veliko bolj udobno, sem pripravila različne načine pomoči. Moj namen je, da te spremeniva v prepoznavno vodjo v tvoji tržni niši, ki jo idealne stranke obožujejo in z velikim navdušenjem sprejmejo vsako ponudbo. Preveri in naredi izberi pravi korak zase!

V rezultate usmerjeno razmišljanje

Skupaj oblikujeva jasno sliko tvojih največjih potencialov in donosnih priložnosti ter iz njih definirava trdne cilje, nato pa vso pozornost usmeriva v konkretno manifestacijo.

Usmerjenost v idealne stranke

Čeprav se sliši skregano z logiko, pa je ključnega pomena za uspešno moderno podjetništvo definiranje idealne stranke. Pomagala ti bom slediti ideologiji in na njeni podlagi oblikovati posel največjega zadovoljstva.

l

Vsebinski marketing

Skupaj bova odkrila edinstveno zgodbo, ki bo delovala kot magnet za tvoje idealne stranke. Namesto klasične prodaje bova širila tvoje znanje in tako skrbela, da tvoji potenciali dosežejo široke množice.

Pospeševanje zakona privlačnosti

Pomagala ti bom dvigniti tvojo energijsko vibracijo tako, da boš lahko najbolje izkoristil-a prednosti zakona privlačnosti in na široko odprl-a vrata naj optimalnim rešitvam za tvoj napredek.

Osebno mentorstvo in coaching IMPLEMENTACIJE IDEJ SRČNIH PODJETNIC IN PODJETNIKOV

Najbolj intenzivna in v top rezultate usmerjena pomoč

Ena od najbolj mogočnih vrednot, ki jih starši lahko predamo podmladku, je ljubezen do dela. Tako je pomembno, da sledimo strasti, kar nam jo sporoča srce. Mnoge to vodi v samostojno pot podjetništva. Zagotovo ta pot ni enostavna in tudi z najboljšo idejo se težko obogati čez noč. Kdor se je pripravljen sanjam popolno predati, pa bo brez najmanjšega dvoma prej ko slej dosegel svoj cilj.

Eden najbolj učinkovitih podpornih sistemov, ki jih ambiciozen podjetnik lahko izbere, je delo z mentorjem oz. kovčem. Ta s skrbnim poslušanjem ugotavlja, katere psihološke “gumbke” je potrebno popraviti, da lahko podjetnik svojo idejo v popolnosti deli s svetom in brez skrbi mesečno polni podjetniški račun.

Velika prednost mojega mentorstva je, da sledim preverjenemu modelu podjetništva in modernega marketinga. Učila sem se pri najboljših na svetu, svoje znanje (in 15 letne izkušnje) pa brez zadržkov delim tudi s svojimi klienti. Tako ti bom pokazala številne krajšnice, ki te bodo do cilja pripeljale veliko prej in tudi z manj napora. Pridobil-a si boš nova znanja, pokazal-a se boš javnosti na način, ki ti je najbližje, in znal-a boš proslavljati tudi najmanjši napredek.

Če torej verjameš v svojo idejo in veš, da si na svet priš(e)l-a z namenom, da izboljšaš življenja drugih, a pri implementaciji rabiš zanesljivega partnerja, se odloči za leto intenzivnega dela z mano.

Ja, Špela, želim, da moji potenciali zasijejo na trgu!

Rezerviraj brezplačni uvodni klic.

mojih "zvezdic" že ustvarja svojo odličnost

Osebno mentorstvo in coaching OBLIKOVANJA IN USPEŠNEGA LANSIRANJA
INFO-PRODUKTOV

Korak za korakom za oblikovanje in uspešno prodajo tvojega prvega on-line info-produkta ali programa

Tvoje znanje je največja dragocenost, ki je nihče ne more ukrasti. Z razvojem moderne tehnologije in interneta, pa je vrednost našega znanja postala še veliko večja. Naš know-how, pa naj bo še tako zelo specifičen, lahko koristi veliki množici ljudi.

Prodaja info-produktov je postala v zadnjih letih ena izmed najhitreje rastočih industrij. S pomočjo informacij, ki se prodajajo preko spleta, se lahko izučimo za prav vsako interesno področje. Učenje preko spleta je postalo tako vsakdanje, da celo fakultete svoje učne ure selijo v spletne učilnice.

Sama sem naredila in prodala že vrsto on-line programov in to za kupce po vsem svetu. Dobro poznam, kaj deluje in kaj ne, kje so slepe ulice in kje so največje priložnosti. Vem, kako lahko tudi z omejenim znanjem tujega jezika izgradiš kredibilnost, mojstrsko te popeljem od ideje do končnega proizvoda, še preden je izdelek narejen, pa ti omogočim, da se na tvoj račun prelijejo prva naročila.

Si pripravljen-a, da tvoj know-how pomaga tudi drugim? Potem te z veseljem povabim v akcijsko in nadvse zabavno mentorsko partnerstvo.

Ja, Špela, narediva to!

Rezerviraj brezplačni uvodni klic.

mojih info-produktov že spreminja življenja na bolje

Mentorski program OPTIMIZIRAJ SVOJO UČINKOVITOST

8 tednov skupinske podpore, mentorstva in napredka

Si že razmišljal-a o tem, da poskrbiš za svoj napredek, a si zaradi množice obveznosti ne moreš odtrgati niti časa za razmislek? Te stresna služba, v katerem si ves čas pod pritiskom multi-taskinga neznosno izčrpava in te ubija spoznanje, da se domov privlečeš kot izžeta cunja? Si želiš, da bi lahko v enem zamahu opravil-a najbolj pomembne obveznosti, da ti ne bi bilo treba ves čas delati in bi imel-a več časa za to, da bi lahko zares užival-a v življenju in se posvečal-a stvarem, ki so ti pomembni?

Zagotavljam ti, da lahko s pravilnim načinom razporejanja svoje volje učinkovitost povečaš že z majhnimi spremembami v svojem vsakdanu. Pomembno je, da se razbremeniš navad, ki ti brezplodno jemljejo čas, in si privzgojiš rutino, ki ti omogoča, da z najmanj energije dosežeš najvišje rezultate.

Se sliši enostavno? Če bi bilo, bi verjetno ves to in še več naredil-a že sama. Problem pa je volja, kajne? Ima te v svojih krempljih in te ves čas vleče v stare vzorce.

V osem tedenskem skupinskem mentorskem programu ti bom z uporabo znanja psihologije in organizacije dela pomagala, da svojo produktivnost trdno vzameš v svoje roke in si z majhnimi triki življenje organiziraš tako, da boš imel-a ves čas kontrolo nad porabo časa, ob uspešno opravljenih obveznostih pa boš lahko s polno mero energije delal-a stvari, ki te veselijo in zaradi katerih si pravzaprav zares prišle-a na ta svet.

multitasking perfekcionistov že optimizira svojo učinkovitost

21. dnevni izziv stopi z gasa

Prvih 8 dni BREZPLAČNO.

Se ti zdi, da ti čas polzi med prsti, in jočeš, ker so tvoje misli tako preobremenjene, da ne najdeš več nobene ideje? Pregorelost in življenje na avto-pilotu klešejo ogromno praznino v naša srca, poleg tega pa močno načenjajo naše zdravje.

Čeprav je moderni svet hiter, pa so le tvoja omejujoča prepričanja in navade krive, da se ne znaš ustaviti, za trenutek izpreči in se posvetiti lepotam življenja.

V 21. dnevih te bom dan za dnem z zabavnimi izzivi spodbujala, da ustaviš svoje konje in vsaj za nekaj minut izbereš bolj slikovito pot tvojega napredka. Med tem, ko boš postopoma svojo pozornost namenjal-a stvarem, ki ogrejejo srce, se bo dvigovala tvoja energijska vibracija, tako pa boš lažje spet zajahala konja velikih idej, neomejene kreativnosti in srčne motivacije. Nove tehnike, ki jih boš preizkusila skozi izziv, te bodo spodbudile, da jih tudi redno vpelješ v nov ritem svojega življenja.

odločnežev je že stopilo z gasa

ZALOŽBA SuperTi.si

Knjige, e-knjige, avdio in video posnetki

Včasih za napredek potrebujemo le en aha-trenutek, eno spodbudno besedo, en motivacijski pripomoček. Za nežen odriv so v Založbi SuperTi.si zbrani prispevki, knjige, avdio in video posnetki, s katerimi boš lahko pridobil-a novo dozo znanja, inspiracije in užitka v trenutku. Prepričana sem, da boš v zbirki našla to, kar je pisano tudi na tvoje srce.

Nekaj diamantov za srčne podjetnike:

  • Video trening Izgradi imperij z delom, ki ga ljubiš
  • Energijski kombo avdio posnetkov za za brezkompromisen uspeh v poslu
  • Poišči in živi svoje potenciale – posnetek webinarja
  • Kako novoletno resolucijo spremenimo v (novo)letno revolucijo – posnetek webinarja
  • E-knjiga 5 korakov do mojstrstva čustvene inteligence

Špela, lahko vidim več?

Seveda, prebrskaj po založbi.

"izvirov" znanja v založbi SuperTi.si

Dogodki v živo

Učilnice, v katerih se učiš proaktivne manifestacije svojih najvišjih pričakovanj

DELAVNICE V ŽIVO

Zato, da lahko vključiš svoj največji potencial, včasih koristi družba enako mislečih. Na intenzivnih pol ali enodnevnih delavnicah čistimo blokade, določamo cilje, gradimo akcijske korake in se polnimo s tsunamijem pozitivne energije. Delavnice organiziram le nekajkrat letno, zato preveri aktualne termine.

SPLETNE DELAVNICE IN WEBINARJI

Spletne učilnice nam omogočajo, da znanje pridobivamo kar iz domačih naslonjačev. Vse kar potrebuješ je le računalnik, internetna povezava in po možnosti slušalke.
Skoraj vsak mesec pripravim spletno delavnico ali webinar na drugo temo. Vstop je v večini primerov vsaj za sodelovanje v živo prost.

Hočem vedeti več!

Preveri razpisane termine.