Živjo, ime mi je Špela.

Moja velika strast in ekspertiza je, da pomagam ljudem, ki si želijo s svojimi darovi in podjetniškimi idejami spreminjati svet na bolje, uresničiti njihovo “grande” vizijo, zato da lahko s svojim velikim srcem ustvarijo močan vpliv ter donosen posel ob katerem uživajo, rastejo in čutijo svobodno samoizpolnitev.

Za ogrevanje si naloži moje darilo, ki ti bo pomagalo narediti najbolj udaren prvi korak.
Ko narediš tega, se vrni in nadaljuj s še preostalimi možnostmi:

TEST OMEJUJOČIH PREPRIČANJ

Stestiraj, katera je tvoje prevladujoča podzavestna blokada zaradi katere ne moreš napredovati in spoznaj, kako jo lahko reprogramiraš v podporno miselnost, ki te bo izstrelila proti ciljem.

IZZIV STOPI Z GASA

Skozi zabavne izzive stopi z gasa in ustavi svojega “avto-pilota”. Namesto starih omejujočih prepričanj se ti bo povrnila motivacija in fokus na cilje, ki te izpopolnjujejo.

5 SKRIVNOSTI O GOVORICI TELESA, S KATERIMI LAHKO OSVOJIŠ VSAKEGA KUPCA

Osvoji 5 zakonitosti govorice telesa, ki ti bodo pomagale osvojiti kupce in uspešno izpeljati vsak prodajni pogovor.

KAJ POTREBUJEŠ ZA PRIPRAVO SVOJEGA PRVEGA ONLINE PROGRAMA?

Spoznaj, kako lahko svoje znanje monetariziraš v obliki uspešnega online programa. Iz svojih izkušenj delim pot od prve ideje do končne prodaje.

ŽELIŠ PREVERITI POTENCIAL SVOJE IDEJE?

Pokliči me in mi predstavi svoja razmišljanja. Objektivno ti bom povedala, kakšen potencial nosi tvoja zamisel in te usmerila v priložnosti, ki jih vidim kot najboljšo pot za napredovanje. Pogovor je brez vseh obveznosti, če bom ugotovila, da ti pri implementaciji lahko pomagam, pa ti bom predstavila primerno obliko sodelovanja.

*Po kliku izberi termin, ki ti ustreza, in odgovori na zastavljena vprašanja. Na zapisani e-naslov ti bom poslala potrditev termina. Pogovor bo potekal preko Skypa.

Kot coach za osebni napredek in eskpertinja modernega marketinga verjamem, da nosi prav vsak človek bogat potencial, edinstven miks darov, s katerim lahko ustvari dragoceno zapuščino za naš planet in prihodnje generacije.

Skozi leta iskanja svojega potenciala sem ugotovila, da sem najboljša prav v podpori entuziastom, ki verjamejo podobno, kot verjamem sama. Veseli me, da se tudi v kolektivni zavesti krepi zavedanje, da imamo pravico slediti svojemu notranjemu klicu in vedno več nas je srčnih podjetnikov z močno vizijo, ki jo vodi doprinašanje k boljši prihodnosti našega planeta.

Žal pa v praksi opažam, da vse preveč takih velikih vizij ne napreduje ali pa nad njimi njihovi kreatorji celo povsem obupajo. Največja krivca za to sta premajhna odločnost, ki izhaja iz nezaupanja vase, in podcenjevanje pomena, ki ga ima za uspešno poslovno rast prava maketinška komunikacija.

Če želimo, da naš posel uspešno raste in svoje upe namenjamo visokim ciljem, se moramo enkrat za vedno posloviti od plašnega ad-hoc komuniciranja s svojim trgom. Stopiti moramo iz svoje majhnosti in dovoliti svoji luči, da z vsem svojim potencialom zasveti daleč naokoli.

In tukaj pride na vrsto moja pomoč.

Si morda že pripravljen-a, da stopiš “ALL IN” in svojo vizijo z odločnostjo popelješ do realizacije? Če motivirano prikimavaš, verjetno kot vsak pameten manifestator že iščeš podporo, s katero si lahko olajšaš pot in zmanjšaš tveganja.

PREVERI, KAKO TI LAHKO POMAGAM:

JE TVOJ POSEL PRIPRAVLJEN NA NOV NIVO?

S svojimi skoraj 20-letnimi izkušnjami na različnih vodstvenih položajih poznam skoraj vse strategije in prijeme, ki so v poslu potrebni za konsistnetno rast, doseganje dobička in prepoznavo na trgu. S preverjenimi sistemi ti lahko pomagam ne glede na to, kje v procesu podjetniškega razvoja se nahajaš. Tvoj uspeh je zame na prvem mestu in s tabo bom z roko v roki medtem, ko boš gradil-a popolen posel zase.

DVIGUJEŠ SVOJE OSEBNE STANDARDE?

Moja največja strast je prepoznavanje in razvijanje potencialov, za katere verjamem, da jih v edinstveni kombinaciji nosi vsak od nas. Z vrlinami coachinga pomagam te potenciale jasno prepoznati, skupaj oblikujemo samozavestno miselnost, reprogramiramo stare blokade in osvojimo navade, s katerimi lažje stopijo v svoj najboljši jaz ter visoko pozitivno vibracijo. Še posebno rada delam s starši, ki želijo s svojim vzorom svojim otrokom pokazati, da lahko dosežejo vse, kar si zaželijo.

POTREBUJE VAŠ TEAM SVEŽ POGLED?

Skozi poglobljeni coaching, delavnice in seminarje pomagam malce večjim teamom in tudi celotnim organizacijam (šole, zavodi, klubi, podjetja …) izboljšati sodelovanje udeleženih in doseči poln izkoristek njihovih potencialov. Skupaj krepimo produktivnost, komunikacijo, socialno klimo, čustveno inteligenco itd. zato, da s polno motivacijo dosežejo visoke rezultate in sledijo pozitivnemu vplivu, s katerim bodo dolgoročno doprinašali k optimistični kolektivni spremembi.

REZULTATI, KI GOVORIJO SAMI ZASE:

Nič ni lepšega, kot videti stranke, kako z izjemnimi rezultati presegajo svoja najvišja pričakovanja. Pri mojih klientih se to ves čas dogaja. Želim si, da bi nekoč lahko delila tudi tvojo zgodbo uspeha. Za inspiracijo, kaj je mogoče, preberi nekaj pričevanj mojih klientov:

“Ko sem se odpravljala na samostojno podjetniško pot, sem imela v glavi milijon vprašanj. Špela me je vodila v čisto tehničnih stvareh in tudi v tem, kako naj ob vsem tem poskrbim tudi zase. Z njeno pomočjo sem v sebi začutila pogum, da skočim v vodo in plavam. Hvala, Špela, tvoje vodenje je odlično!”


Janja Urbančič

Sočutno starševstvo

“Sama sem se vrtela stalno v istem krogu, rezultata pa ni bilo nikjer. S Špelo res vidim svoj napredek, tako osebni kot poslovni. Špela je zanesljiva, odgovorna, čustvena, aktivna in ima ogromno znanja. Poleg tega zna izvleči talente, ki se skrivajo in čakajo, da jih nekdo odkrije. Pri meni je odkrila še dar za pisanje. Res sem vesela, da je prišla v moje življenje.”

Nadica Lukman
www.carobna-pot.si

“Ko sem se vpisala v Špelin program, sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Sedaj, po programu sem popolno nasprotje. Dokončala sem magisterij in začela dnevno uporabljati eft tehniko, kar je bila prej moja namera že dolgo časa. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, poleg tega pa sem lahko brez tesnobe dobra mama svojemu sinu.”

Klavdija Herga
Magistra zakonske in družinske terapije

“Z vsako opravljeno nalogo, ki mi jo je priporočila Špela, so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Včasih sem bila malce jezna, ker si je upala dregniti v srž problema, a sem ji danes za to izredno hvaležna. Če sem bila prej v svojih mislih žrtev danih življenjskih okoliščin, sem danes odprta do novih priložnosti. Sreče sedaj ne opazujem le od daleč, temveč jo zares živim.  ”

Vesna iz Kamnika
mamica dveh in strastna planinka

Poleg tega, da sem glavna urednica glasila Pletenice, sodelujem tudi v drugih medijih:

IZ MOJIH BLOGARSKIH ZAPISKOV:

Včasih lahko že ena misel, ki jo najdemo v zapisani besedi spremeni naš pogled na svet. V svojem blogu delim svoja “aha-spoznanja”, pa tudi znanje in izkušnje, vse z željo, da ti pomagam čim hitreje napredovati proti visokim ciljem. Če povem iskreno, priznam, da za vsakim zapisom stoji tudi moj osebni motiv. Moj visok cilj je, da z majhnimi koraki dvigujem zavedanje družbe in dodam delček v mozaiku boljše prihodnosti za naše otroke.

Naj te navdihnem …

Kaj sem se v živo naučila od Tony Robbinsa?

Kaj sem se v živo naučila od Tony Robbinsa?

Maj je res en tak prav posebno lep, ravno prav topel in cvetoč mesec. Poleg majskih sončnih žarkov in čudovitih barv pa me napajajo tudi krasni spomini na pretekli mesec. Dogajale so se mi res čudovite stvari, vse pa se je vrtelo okrog ogromnih množic ljudi. Morda gre...

Kakšna je dobra spletna stran?

Kakšna je dobra spletna stran?

Pred točno enim letom sem v celoti prenovila to spletno stran, ker se je med tem veliko spremenilo, pa se te dni ukvarjam z ažuriranjem podatkov. Ker vem, da bom za to porabila nekaj debelih ur, se je oglasil moj notranji saboter in me začel spraševati, ali je to res...

Zuckebergova brca v rit

Zuckebergova brca v rit

Izvršni direktor Facebooka Mark Zukerberg je dober teden nazaj objavil novico, ki za mnoge pomeni bolečo brco v rit. Jaz pa sem se, po pravici povedano, kar malce oddahnila. Facebook se bo z novimi ukrepi končno vrnil k svojemu izvornemu namenu - socialni interakciji...