RAZMIŠLJAŠ O VISOKIH CILJIH?

Nehaj razmišljati. Začni uresničevati.

Pomagam ti napisati inspirativno zgodbo in ustvariti VZORNO spremembo. Saj svet potrebuje tvoj pečat …

Želiš preveriti svojo idejo ali morda potrebuješ pomoč pri raziskovanju skritih priložnosti? Naj ti pomagam!

Pokliči me in mi predstavi svoja razmišljanja. Nato bom s teboj delila svoje strokovno mnenje in ti pomagala odkriti vsaj eno perspektivno priložnost. Nova spoznanja bodo poskrbela za svežo motivacijo, lahko pa celo pomenijo revolucionarno odkritje, ki te bo z jasnostjo izstrelilo proti tvojim visokim ciljem.

*Po kliku izberi termin, ki ti ustreza, in odgovori na zastavljena vprašanja. Na zapisani e-naslov ti bom poslala potrditev termina. Pogovor bo potekal preko Skypa.

Se sprašuješ, kdo sem in zakaj pravim, da ti lahko pomagam uresničiti visoke cilje?

Pozdravljen-a!

Ime mi je Špela Korinšek Kaurin in sem coachinja ter specialistka modernega marketinga.

Verjamem, da živimo v svetu neomejenih možnosti in bolj kot kdajkoli prej nas vedno več čuti, da smo na ta planet prišli, da ustvarimo pozitivno spremembo.

S svojim znanjem, naprednimi metodami coachinga in dolgoletnimi izkušnjami iz področja komuniciranja tem srčnim pionirjem pomagam skozi inspirativno zgodbo oblikovati jasno in prepoznavno sporočilo zato, da lažje dosežejo brezmejni krog tistih, ki jim je namenjena njihova pomoč.

Skupaj tako ustvarjamo optimistično kolektivno spremembo in boljšo prihodnost za naše otroke.

Moje vodilo so rezultati in moja “genialnost” je odkrivanje priložnosti, ki jih mnogokrat drugi sami ne vidijo. S pozitivnim pristopom in prepoznavanjem avtentičnega sporočila, ki ga vsak posameznik nosi v sebi, pomagam podjetnikom, ambicioznim talentom, organizacijam, šolam in tudi staršem dosegati tisto, za kar čutijo, da je res njihov največji potencial.

Kreiranje izjemnih življenjskih zgodb in njihovo lansiranje v “eter” je moj največji dar in hkrati moja velika strast.

SI PODJETNIK ALI PODJETNICA IN ČUTIŠ, DA JE ČAS, DA SVOJ BRAND DVIGNEŠ NA NOV NIVO?

Z izvirnimi metodami modernega marketinga ti lahko ponudim podporo ne glede na to, kje v procesu podjetniškega razvoja se nahajaš. Šele razmišljaš, kako lahko najbolje opredeliš ponudbo? Želiš doseči 20 % rast prodaje glede na pretekla leta? Ali pa morda iščeš načine, da s svojo ponudbo izgradiš prepoznavo tudi na svetovnem trgu? S preverjeno strategijo, modernimi metodami komuniciranja in avtentično zgodbo lahko tvoj posel vstopi na povsem nov nivo.

SLIŠIŠ GLAS NEMIRA, KI TI GOVORI, DA NE DOSEGAŠ SVOJEGA POTENCIALA IN TE SPODBUJA K VIŠJIM STANDARDOM ŽIVLJENJA?

Skozi poglobljeni coaching in mentorstvo pomagam posameznikom, med katerimi je največ staršev, ki želijo okrepiti pozitiven vzor za svoje otroke, premagati izzive, ob katerih sami ne zmorejo prestopiti ovire. Skupaj poiščemo možne rešitve, oblikujemo trdno miselnost, ki izzive spreminja v priložnosti, reprogramiramo stare blokade z novimi in podpornimi pogledi, uresničujemo strategijo in prižigamo iskro, s katero je napredovanje proti cilju že skoraj enostavno in celo zabavno.

SI VODILNA OSEBA V PODJETJU, ŠOLI ALI KAKŠNI DRUGI ORGANIZACIJI IN ŽELIŠ DVIGNITI UČINKOVITOST SVOJIH ZAPOSLENIH

Skozi poglobljeni coaching, delavnice in seminarje organizacijam pomagam okrepiti motivacijo, ki omogoča uresničitev visokih ciljev in poln izkoristek potencialov vseh zaposlenih. V procesu izboljšujemo produktivnost, dvigujemo uspešnost komunikacije, krepimo samozavest in empatijo do drugih, dvigujemo čustveno in socialno klimo … Vse z namenom, da si omogočimo hitro doseganje rezultatov in pozitiven vpliv, s katerim doprinašamo k optimistični kolektivni spremembi.

Nič ni lepšega, kot videti stranke, kako z izjemnimi rezultati presegajo svoja najvišja pričakovanja. Pri mojih klientih se to ves čas dogaja.

Želim si, da bi nekoč lahko delila tudi tvojo zgodbo uspeha. Za inspiracijo, kaj je mogoče, preberi, kaj so že dosegli moji SuperTi-jevci:

“Ko sem se odpravljala na samostojno podjetniško pot, sem imela v glavi milijon vprašanj. Špela me je vodila v čisto tehničnih stvareh in tudi v tem, kako naj ob vsem tem poskrbim tudi zase. Z njeno pomočjo sem v sebi začutila pogum, da skočim v vodo in plavam. Hvala, Špela, tvoje vodenje je odlično!”


Janja Urbančič

Sočutno starševstvo

“Sama sem se vrtela stalno v istem krogu, rezultata pa ni bilo nikjer. S Špelo res vidim svoj napredek, tako osebni kot poslovni. Špela je zanesljiva, odgovorna, čustvena, aktivna in ima ogromno znanja. Poleg tega zna izvleči talente, ki se skrivajo in čakajo, da jih nekdo odkrije. Pri meni je odkrila še dar za pisanje. Res sem vesela, da je prišla v moje življenje.”

Nadica Lukman
www.carobna-pot.si

“Ko sem se vpisala v Špelin program, sem bila nemočna, nesamozavestna, negotova. Sedaj, po programu sem popolno nasprotje. Dokončala sem magisterij in začela dnevno uporabljati eft tehniko, kar je bila prej moja namera že dolgo časa. Močno, samozavestno se lotevam svojih ciljev, poleg tega pa sem lahko brez tesnobe dobra mama svojemu sinu.”

Klavdija Herga
Magistra zakonske in družinske terapije

“Z vsako opravljeno nalogo, ki mi jo je priporočila Špela, so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Včasih sem bila malce jezna, ker si je upala dregniti v srž problema, a sem ji danes za to izredno hvaležna. Če sem bila prej v svojih mislih žrtev danih življenjskih okoliščin, sem danes odprta do novih priložnosti. Sreče sedaj ne opazujem le od daleč, temveč jo zares živim.  ”

Vesna iz Kamnika
mamica dveh in strastna planinka

Te vznemirja velika vizija in čutiš močno hrepenenje, ko razmišljaš, kako bi s svojo edinstveno genialnostjo spreminjal-a svet na bolje? Je strast močna kot plamen, a te nekaj zaustavlja, da ne zmoreš biti “all-in”?

Odgovori na nekaj preprostih vprašanj in ugotovi, katera podzavestna blokada te “drži na vrvici”.

Rezultat, ki ti ga bom poslala na vpisani e-naslov,  ti bo ponudil novo zavedanje, s tem pa priložnost, da dominantno podzavestno blokado reprogramiraš v podporno miselnost. Ob rezultatu bo predstavljena tudi tehnika, s katero boš lahko naredil-a prvi korak v spremembo.

Z izpolnitvijo testa tudi soglašaš, da te vpišem na listo prejemnikov SuperTi.si novičk in ti na ta način nekajkrat mesečno pošljem inspirativne ter praktične napotke za hitro doseganje želenih ciljev. Če bi ti moja e-pisma iz kateregakoli razloga postala odveč, se lahko kadarkoli odjaviš s preprostim klikom na gumb “Odjavi me”, ki se nahaja v nogi vseh mojih sporočil.

Včasih lahko že ena misel, ki jo najdemo v zapisani besedi spremeni naš pogled na svet. V svojem blogu delim svoja “aha-spoznanja”, pa tudi znanje in izkušnje, vse z željo, da ti pomagam čim hitreje napredovati proti visokim ciljem. Če povem iskreno, priznam, da za vsakim zapisom stoji tudi moj osebni motiv. Moj visok cilj je, da z majhnimi koraki dvigujem zavedanje družbe in dodam delček v mozaiku boljše prihodnosti za naše otroke.

Naj te navdihnem …

Kaj sem se v živo naučila od Tony Robbinsa?

Kaj sem se v živo naučila od Tony Robbinsa?

Maj je res en tak prav posebno lep, ravno prav topel in cvetoč mesec. Poleg majskih sončnih žarkov in čudovitih barv pa me napajajo tudi krasni spomini na pretekli mesec. Dogajale so se mi res čudovite stvari, vse pa se je vrtelo okrog ogromnih množic ljudi. Morda gre...

Kakšna je dobra spletna stran?

Kakšna je dobra spletna stran?

Pred točno enim letom sem v celoti prenovila to spletno stran, ker se je med tem veliko spremenilo, pa se te dni ukvarjam z ažuriranjem podatkov. Ker vem, da bom za to porabila nekaj debelih ur, se je oglasil moj notranji saboter in me začel spraševati, ali je to res...

Zuckebergova brca v rit

Zuckebergova brca v rit

Izvršni direktor Facebooka Mark Zukerberg je dober teden nazaj objavil novico, ki za mnoge pomeni bolečo brco v rit. Jaz pa sem se, po pravici povedano, kar malce oddahnila. Facebook se bo z novimi ukrepi končno vrnil k svojemu izvornemu namenu - socialni interakciji...